Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΠΙΜΟΔΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΕΠΟΠΤΕΙΑ» στο «ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΦΕΓΓΑΡΙ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΠΙΜΟΔΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΕΠΟΠΤΕΙΑ», ανταποκρινόμενος στο ΚΑΛΕΣΜΑ της Δημοτικής Αρχής για συμμετοχή του Συλλόγου μας στην εκδήλωση





«ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΦΕΓΓΑΡΙ» της 19ης Αυγούστου με στόχο την συγκέντρωση τροφίμων για τις ευπαθείς ομάδες του δήμου μας, έδωσε το παρόν δια του Προέδρου κ. Σπύρου Καραπιδάκη και του Β’ Αντιπροέδρου κ. Νικ. Στουπάκη, και προσέφερε σημαντικές ποσότητες τροφίμων δαπάνη των μελών του Δ.Σ.

Για το Δ.Σ. ο Πρόεδρος 
 Σπ. Καραπιδάκης

6 σχόλια:

  1. κι ολοι εσεις που σπευδετε στις σαχλαμαρες του δημαρχου,για σκεφτειτε οτι η επομενη εκδηλωση θα εχει τιτλο ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΛΟΥΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΣΚ@Τ@ ΤΟΥ ΚΕΛ και φωτισμενη ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΦΕΓΓΑΡΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σπύρος Καραπιδάκης25 Αυγούστου 2016 στις 11:15 π.μ.

      Αγαπητέ κύριε 9:25 (Το αγαπητέ το εννοώ)συμφωνώ μαζί σου με την επερχόμενη καταστροφή της πόλης μας λόγω ΚΕΛ.
      Την θέση μου, την διαφωνία μου, αλλά και την αντίδρασή μου την έχω κατ' επανάληψη εκφράσει με έντονη, αλλά τεκμηριωμένη κριτική, μέσα από την "Δημοτική ΕΠΟΠΤΕΙΑ". Αυτός είναι και ό λόγος που δεν είμαι αρεστός στον κ. Δήμαρχο.
      Άλλο όμως ο Καραπιδάκης ως πολίτης και εκδότης, και άλλο ο Καραπιδάκης ως Πρόεδρος του Συλλόγου τον οποίο πρέπει να υπηρετεί και να υλοποιεί τις αποφάσεις του Δ.Σ.
      Άλλωστε, θεωρώ πως τις "έκνομες" αποφάσεις και ενέργειες του εκάστοτε δημάρχου, δεν πρέπει να τις πληρώνουν οι δεινοπαθούντες και οικονομικά δοκιμαζόμενοι συμπολίτες μας.
      Όσο για την επόμενη εκδήλωση, ελπίζω να πραγματοποιηθεί από όλους τους κατοίκους για την αποτροπή της κατασκευής του όντως "δολοφονικού" ΚΕΛ στο "Πλατύ χωράφι", οπότε να είναι όλοι βέβαιοι πως ο Σύλλογος θα είναι μπροστάρης.
      Σημείωση: Είναι η πρώτη φορά που απαντώ σε ανώνυμο σχόλιο και τούτο διότι αφ' ενός μεν αφορά τον Πολιτιστικό-Επιμορφωτικό Σύλλογο "ΕΠΟΤΕΙΑ", αφ' εταίρου δε, συμφωνώ με το σχόλιο αναφορικά με το ΚΕΛ.

      Διαγραφή
    2. Καλά τα λες κ. Καραπιδάκη και έχεις δίκιο για τη συμπαράσταση στους δοκιμαζόμενους από την κρίση συμπολίτες μας αλλά να μας πείς δημόσια γιατί την "κοπάνισες" από την Ομοσπονδία; Ποιος σε "κρατάει" και δεν μιλάς...;;;;

      Διαγραφή
  2. η επομενη ονομασια του δημου θα ειναι
    GIVENCHY
    καλη απαλλοτριωση στα χωραφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μας πεί ο κύριος Λάμπρου πόσα χρήματα έλαβε σε χορηγίες και ο άλλος κύριος τι έκανε τις τρεις παλέτες με τις μπύρες.
      Όσο για τα τρόφιμα καλά κάνουν και προσφέρουν αρκεί να πηγαίνουν όντως σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη. Πηγαίνουν;;;;

      Διαγραφή
  3. ΑΣΕ ΡΕ ΚΑΡΑΠΙΔΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΟΜΕΛΕΤΑ ΧΤΕΣΙΝΟΣ ΒΑΣΤΟΖΟΣ ΤΗΣ ΠΙΤΣΙΤΕΤΟΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΕΣΥ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΑΤΡΑΧΙΝΑ Κ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΤΡΕΞΕΣ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΟΥΓΚΟΜΑΡΚΟΥ ΑΡΧΙΛΗΣΤΗ? ΣΑΣ ΕΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ? ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΝ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΕΓΝΑ Κ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ Κ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ Κ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ Κ ΤΗΝ ΛΗΣΤΑΡΧΙΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΣΑΙ Κ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου