Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Διάσημες με λεφτά και… αυτοκινητάρες!

Διάσημες με λεφτά και… αυτοκινητάρες!
Συνήθως ασχολούμαστε με τους άνδρες διάσημους και τα αυτοκίνητά τους, αλλά υπάρχουν και πολλές γυναίκες που έχουν στην κατοχή τους εξίσου αξιοζήλευτα αυτοκίνητα. Τόσο η Ferrari όσο και η Bentley είναι αρκετά δημοφιλείς στο Χόλιγουντ.
Πρώτη στη λίστα είναι η Kim Kardashian, η οποία είναι λάτρης των ωραίων αυτοκινήτων. Στη συλλογή της έχει συμπεριλάβει ένα Range Rover, μια Bentley Continental GTC, μία Rolls Royce Ghost, μια Mercedes G63, και μια Ferrari 458 Italia.




Kim Kardashian-a640

Kim Kardashian-b640

Η γνωστή παρουσιάστρια talk show Ellen DeGeneres είναι παντρεμένη με την ηθοποιό και μοντέλο Portia de Rossi. Εκτός από το να έχει μια όμορφη γυναίκα, η Ellen έχει και πολύ ωραία αυτοκίνητα. Αγαπά ιδιαίτερα όμως τις Porsche, γι΄ αυτό και έχει οδηγήσει κατά καιρούς την GTS, την 993, την Carrera S, την Carrera 4S, την Turbo S, και την Cayenne. Αγοράζει μία νέα σχεδόν κάθε χρόνο. Ο φωτογραφικός βέβαια την έχει απαθανατίσει να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι μίας Ferrari California. Είναι σαφές λοιπόν ότι αγαπά τα καλά αυτοκίνητα.

Ellen DeGeneres-a640

Ellen DeGeneres-b640

Η Sheryl Crow έχει προταθεί για πάνω από 30 βραβεία Grammy και έχει υπάρξει εννέα φορές νικήτρια. Εκτός από καλή τραγουδίστρια έχει και πολύ καλό γούστο στα αυτοκίνητα. Είχε μια Mercedes R320 BlueTec, δύο Toyota Prius και μία Corvette Stingray Convertible του ΄64. Επίσης, πιο παλιά είχε και μία διθέσια Mercedes 190 SL Roadster του 1959, την οποία αποφάσισε να δημοπρατήσει και να δωρίσει τα έσοδα σε μια τοπική μη κερδοσκοπική οργάνωση για ανοικοδόμηση των σχολείων Joplin. Η Crow έχει μια αγάπη στις Mercedes-Benz και γενικά στα αυτοκίνητα, γι΄ αυτό και τραγούδια της υπάρχουν στις ταινίες των «Cars».
Sheryl Crow-a640

Sheryl Crow-b640

Η Alicia Keys περνάει τον περισσότερο χρόνο της στη Νέα Υόρκη και εκεί οδηγεί μια Lotus Evora GTE. Αυτό φαίνεται περίεργη επιλογή, καθώς το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι ειδικά κατασκευασμένο για πίστα. Ίσως τη νοιάζεται περισσότερο η οδηγική της ευχαρίστηση από το να έχει ένα φανταχτερό αυτοκίνητο. Αυτό την κάνει και πιο ιδιαίτερη.

Alicia-Keys-Lotus-640

H Tamara Ecclestone, η κόρη του γνωστού διευθύνοντα σύμβουλο της FΟΜ, γεννήθηκε στο Μιλάνο από πλούσια οικογένεια κι έχει μάθει να ζει με έναν πολυτελή τρόπο ζωής. Αυτό αντικατοπτρίζεται και στα αυτοκίνητα που επιλέγει να οδηγεί. Η συλλογή της περιλαμβάνει μία GTO Ferrari 599, μία Lamborghini Aventador και μία Bentley Continental GT.

Tamara Ecclestone-a640

Tamara Ecclestone-b640

Άλλη μία διάσημη γυναίκα που βλέπουμε συχνά να αλλάζει πανάκριβα αυτοκίνητα είναι η Paris Hilton. Έχει γεννηθεί στη Νέα Υόρκη και η οικογένειά της έχει την αλυσίδα Hilton Hotels, έτσι από μικρή η Paris ζει μέσα στο χρήμα. Στη συλλογή της έχει προσθέσει τα τελευταία χρόνια μία ροζ Bentley Continental, ένα Rolls Royce Ghost, μία κατακόκκινη Ferrari California και ένα λευκό Lexus LFA.

Paris-Hilton-Bentley-640

Paris-Hilton-Ferrari-640

Paris-Hilton-Lexus-LFA-640

paris-hilton-rolls-royce-ghost-640

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου