Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Βανδή- Νικολαΐδης: Βάφτισαν τον γιο τους Γιώργο σε ηλικία 9 ετών

Βανδή- Νικολαΐδης: Βάφτισαν τον γιο τους Γιώργο σε ηλικία 9 ετών
Με φωτογραφίες στο Instagram ενημέρωσε η Δέσποινα Βανδή τους φίλους της -Δείτε φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Κρήτη
Η Δέσποινα Βανδή τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην Κρήτη, όπου απολαμβάνει τις διακοπές της, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του καλού της φίλου Ηλία Κοκοτού, Elounda Penisula.




Καθημερινά, αναρτά στα social media διάφορες εικόνες από την παραμονή της στο νησί. Η παραλία, τα μπάνια και οι στιγμές χαλάρωσης δε λείπουν από το πρόγραμμα της.

Πριν από λίγα λεπτά, η τραγουδίστρια με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ της έκανε την αποκάλυψη. Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης, βάφτισαν τον γιο του Γιώργο, σε ηλικία εννέα ετών. Η βάφτιση έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως είχε γίνει και στην δική της Μελίνας έντεκα χρόνια πριν, ακόμη και η εκκλησία ήταν η ίδια!

Η Δέσποινα, στην φωτογραφία που δημοσίευσε έγραψε μια όμορφη και συνάμα συγκινητική λεζάντα: «11 χρόνια μετά πάλι εδώ στην ίδια εκκλησία! Στην Κρήτη! Έχει τη χάρη του να βαφτίζεις ένα παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία από ότι  είθισται! Το απολαμβάνουν όλοι περισσότερο και προπάντων το ίδιο το παιδί! Μόνο χαμόγελα θα χω να θυμάμαι από τη σημερινή μέρα! Και το σπουδαιότερο, το φωτεινό πρόσωπο του γιου μου»!



 Φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Κρήτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου