Κυριακή, 21 Αυγούστου 2016

ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ : ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!!! ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΒΟΪΚΟ!!! (Photos)

''ΑΝ Η ΧΩΡΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ή ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΛΕΤΕΣ, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ.''
ΚΑΘ. Γ. ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ (Έλληνας ερευνητής στην Ιαπωνία )
ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ !!!
ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ.....ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ !!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΥΤΑ :ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 : ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΓΚΙΚΑ ΚΑΙ Δ.ΔΑΜΑΣΚΟ.

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ...ΕΥΒΟΪΚΟ !!! ΟΛΑ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ......ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ .....ΕΔΑΦΟΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΦΥΤΩΡΙΑ !!!

ΑΕΡΑΣ ΤΙΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.......ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!Εγώ ΔΕΝ έχω παρά να δανειστώ μερικά από τα λόγια του Καθηγητή Γ. Ζουγανέλη
Αν η χώρα είχε δικαιοσύνη ή σοβαρούς επιστήμονες, θα έπρεπε δήμαρχοι και περιφερειάρχες να έχουν μπει φυλακή μαζί με όσους υπογράφουν μελέτες παίρνοντας συνολικά τη ευθύνη για θέματα που δεν κατέχουν.
Και να προσθέσω ότι στη φυλακή θα έπρεπε να ήταν και οι εκάστοτε Γενικοί Γραμματείς και Φαρισαίοι και όλοι οι παρατρεχάμενοι.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που Στην ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ της Συγγρού, (Συναγωγή), έγραφε μια ταμπέλα ''Ότι δεν εξαγοράζεται με το χρήμα εξαγοράζεται με το ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ χρήμα ''............ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ !!!!


Τα συμπεράσματα δικά σας

Κ. Γκίκας
exotaxyta.blogspot.co.uk

1 σχόλιο:

  1. ΝΤΡΟΠΗ!!!!και κανεις δεν ασχολειται!!!!ξεφτιλες πολιτικοι,ξεπουλημενοι επιστημονες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου