Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Ο "Παθητικός" Δήμαρχος Σπάτων, Αρτέμιδος - Δημήτρης Μάρκου

Στο προηγούμενο άρθρο: «Ο Δ.Μάρκου Επέτεινε την Κατάρρευση του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας» αναλύεται η διευθέτηση μιας δυσμενούς οικονομικής κατάστασης του Δήμου.
Η anatakti.gr  είχε δημοσιεύσει την σχετική απόφαση του Υπουργού στις 30/7/2016 σε άρθρο με τίτλο: «Συμψηφισμός οφειλών Δήμου Σπάτων, Αρτέμιδος, Ν. Αττικής, προς το Ελληνικό Δημόσιο» Αυτή η πράξη είχε εγκριθεί από το Δ.Σ. με την απόφαση 105/2016




Όταν ο Δ.Μάρκου παρέλαβε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, ο πρώην Δήμαρχος Χρήστος Μάρκου έκανε μια πλήρη ανάλυση της κατάστασης των οικονομικών που παρέδιδε. Ο Δημήτρης Μάρκου με την σειρά του τα είχε βρει όλα καλά και μάλιστα τους ευχαριστούσε για την κατατόπιση που του έκαναν. Δείτε και μόνοι σας τα ακριβή λεγόμενά του:

Δείτε ολόκληρη εκδήλωση για την Παραλαβής Παράδοσης του Δήμου με ενημέρωση των Τοπικών Μ.Μ.Ε, στο άρθρο μας: «(1)-(3) ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ, ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ- ενημέρωση Μ.Μ.Ε. 28.08.2014»

Από την στιγμή, λοιπόν που δέχθηκε τέτοια υπέρογκα χρέη του Δήμου χωρίς να ζητήσει ευθύνες και χωρίς να βάλει ορκωτό λογιστή να τα ψάξει είναι και ο ΜΟΝΟΣ υπόλογος  για την οικονομική καταστροφή του Δήμου.

Αυτά τα αναφέρω για να μην κατηγορηθώ για εμπάθεια...

5 σχόλια:

  1. Μαίρη Χ.Σπάτα Αττικής26 Αυγούστου 2016 στις 12:22 μ.μ.

    Εμένα μου αρέσουν πολύ οι φωτογραφίες που βάζεις δείχνουν τι κοτούλα είναι θα βάλεις και εκείνη που έχουμε όλοι στα κινητά μας με την μήτση μπρούμυτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το χρέος των 609 χιλ που διακονονιστηκε αφορά αγωγούς ύδρευσης που δεν ολομληρωθηκσν νομιμα .ουδείς ζήτησε η έδωσε ενημέρωση για την υπόθεση που έχει στοιχειώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πραγματική εικόνα της πρώην δημοτικής αρχής είναι δυσάρεστη και έχουν βάλει τον κομπλεξικό Καραπιδάκη να λασπολογεί. Δεν λέει τίποτα για τα 800.000 € που έχασε ο Δήμος από παραλείψεις του Χρήστου Μάρκου και της παρέας του, με αποτέλεσμα να απενταχθεί το έργο του δικτύου ύδρευσης. Το φέση με τα σκουπίδια της Μπέκα επί του πρώην ήταν και ανέρχεται κι αυτό στα 450.000 €. Το φέση του χρέους της ΕΥΔΑΠ το συνέχισαν και οι πρώην έως Ιούλιο 2013 και ανήλθε στα 150.000 € ποιος το ξεχνάει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που τις βρίσκεις αυτές τις φωτογραφίες ρε Σίσυφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εισαι απιστευτος Σισυπε που τα βρισκεις τα στοιχεια? ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου