Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

ΣτΔΕ για υπαίθρια χωματερή παραπλεύρως της Αρίωνος από το Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου

Δημοσιεύουμε την Διαδικασία διαμεσολάβησης του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, κ Χρ. Ποθουλάκης σε υπόθεση – καταγγελία του κ. Βασίλη Γιαμπουρά (Προέδρου
Συλλόγου Προφήτη Ηλία – Αγ. Παρασκευής), για υπαίθρια χωματερή σε χώρο παραπλεύρως της οδού Αρίωνος – περιοχής Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου (Α’ Φάση)




Η διαδικασία βασίζεται στην καταγγελία που κατέθεσε στον «Συμπαραστάτη» ο κ. Βασίλης Γιαμπουράς και αναφέρεται στην υπαίθρια χωματερή που βρίσκεται παραπλεύρως της οδού Αρίωνος – περιοχής Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, με ενδείξεις υπαιτιότητας – ευθύνης προέλευσής της από τον ως άνω Δήμο.

Απευθύνεται στην Περιφέρεια Αττικής, Γεν. Δ/νση Ποιότητας Ζωής
Δ/νση Περιβάλλοντος, Τμήμα Ελέγχου Μετρήσεων & Υδροοικονομίας Περιβάλλοντος ΠΕΑΑ και στην Δημοτική Αστυνομία Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος

Παρακαλεί για τις απαραίτητες ενέργειές  προκειμένου να διερευνηθούν τα προσκομιζόμενα στοιχεία και στην περίπτωση βασιμότητάς τους να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, με απευθείας ενημέρωση του καταγγέλλοντος, λαμβανομένων υπόψη και των υπ’ αριθ. 2, 3 και 4 ανωτέρω σχετικών, τα οποία προφανώς βρίσκονται στον φάκελο της υπόθεσης που φαίνεται να εκκρεμεί από το παρελθόν.

Επίσης παρακαλούμε να κοινοποιήσουν την απάντησή τους και τα αποτελέσματα του ελέγχου τους, επί των αναφερομένων στην καταγγελία, καθώς και τις επί του θέματος τυχόν παλαιότερες ενέργειές τους.


Διαβάστε ολόκληρο το έγγραφο: Κωδ.69-2016 Επιστολή Διαμεσολάβησης του ΣτΔΕ



1 σχόλιο:

  1. Γελαμε με τον Γιαμπουρα τωρα θα γελαμε και με εσενα Ποθουλακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου