Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2016

Απίστευτο ποσό πλήρωσε ζευγάρι για δυο ξαπλώστρες σε παραλία στην Ήπειρο

Το απίστευτο ποσό που πλήρωσε ζευγάρι για δυο ξαπλώστρες σε παραλία στην Ήπειρο (Εικόνα) Δείτε την απόδειξη και θα καταλάβετε Έξι ευρώ η ξαπλώστρα…
Όχι το ζευγάρι, αλλά η μία…
Το ζευγάρι δηλαδή 12 ευρώ!
Και δεν μιλάμε για αγορά, αλλά για ενοικίαση!
Τόσο χρεώθηκε σε παραλία της Ηπείρου, και όχι σε κάποια απ’ αυτές που θεωρούνται πολυσύχναστες, προβεβλημένες ή διάσημες..
Αλλά σε μία από τις λιγότερες γνωστές. Βέβαια θα πείτε ότι για ελεύθερη αγορά πρόκειται, υπάρχει ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης και όλα τα σχετικά!
Μπορεί ακόμη να πει ο καθένας ότι ναι μεν δώδεκα ευρώ αλλά ο καλός επιχειρηματίας έκοψε απόδειξη…
Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια την απόδειξη την απαίτησαν οι πελάτες καθώς ο λογαριασμός για τις δύο ξαπλώστρες τους έπεσε βαρύς!
Μπορεί ακόμη να πείτε ότι θα μπορούσαν να πάρουν την καρεκλίτσα από το σπίτι τους ή να απλώσουν την πετσετούλα τους στην άμμο..
Βέβαια στις παραλίες που έχουν εκχωρηθεί σε ιδιώτες για εκμετάλλευση δεν υπάρχει χώρος όχι για να απλώσει κάποιος πετσέτα αλλά ούτε για ανασάνει, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα..
Φυσικά υπάρχουν άλλες περιοχές τις χώρες, όπως για παράδειγμα η Μύκονος όπου οι ξαπλώστρες χρεώνονται και παραπάνω.. Μπορεί ξαφνικά στην Ήπειρο να την είδαμε… Μύκονος, αλλά το ζητούμενο είναι να συνέλθουμε πριν να είναι πολύ αργά!

www.epiruspost.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου