Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Ο Ψινάκης και το «ευχαριστώ» για τη δωρεά τροφίμων στην κατασκήνωση Αγίου Ανδρέα

 «Τέτοιοι Άνθρωποι αξίζουν τον σεβασμό όλων μας ειδικά όταν το κάνουν τόσο διακριτικά και αθόρυβα...!!»
Τον Γεράσιμο Σκλαβενίτη ευχαρίστησε ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, τόσο προσωπικά όσο κι εκ μέρους των συνεργατών του, για την ευγενική προσφορά της γνωστής ελληνικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην Ε' Παιδική Εξοχή Αγίου Ανδρέα που φιλοξενεί παιδάκια με ειδικές ανάγκες.




«Τέτοιοι Άνθρωποι αξίζουν τον σεβασμό όλων μας ειδικά όταν το κάνουν τόσο διακριτικά και αθόρυβα...!!» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο κύριος Ψινάκης, διευκρινίζοντας ότι ο κύριος Σκλαβενίτης έσπευσε να προσφέρει ξανά τρόφιμα χωρίς καν μάλιστα να του ζητηθεί.

Για το θέμα με τα τρόφιμα υπήρξε μεγάλη ένταση στην κατασκήνωση μετά τις καταγγελίες του κ. Ψηνάκη ότι έκαναν... φτερά από τις αποθήκες.

«Όλα τα λαμόγια τον πο...λο από εδώ μέσα. Κανείς δεν θα παίξει με τα παιδιά με ειδικές ανάγκες», φώναζε ο Ηλίας Ψινάκης μέσα στις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα και προχώρησε σε καθαιρέσεις όλων όσων υποστηρίζει πως ενεπλάκησαν σε ατασθαλίες της κατασκήνωσης.

Ήδη στον χώρο των κατασκηνώσεων βρίσκονται μετά από συνεννόηση του Δημάρχου Μαραθώνα με την Υπουργό Θεανώ Φωτίου δύο επιθεωρητές του Υπουργείου Εργασίας που ερευνούν περαιτέρω τις καταγγελίες αναζητώντας όλους τους υπαίτιους.

Κάνοντας «ντου» όπως ο ίδιος λέει, στην Ε' Παιδική Εξοχή του Αγίου Ανδρέας, όπου φιλοξενούνται παιδιά με ειδικές ανάγκες, διαπίστωσε ατασθαλίες και συγκεκριμένα να έχουν κάνει φτερά τρόφιμα και υλικά που είχαν παρασχεθεί αφιλοκερδώς από ιδιώτη για την λειτουργία της κατασκήνωσης. Πρόκειται για ποσότητες τροφίμων και καθαριστικού υλικού που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς από τον κ. Γεράσιμο Σκλαβενίτη για το ξεκίνημα της κατασκηνωτικής περιόδου.

Μάλιστα, ο Ηλ. Ψινάκης καταγγέλλει ότι μόλις η Αστυνομία και υπάλληλοι επιβεβαίωσαν τις καταγγελίες του, μερίδα εργαζομένων στις κατασκηνώσεις «αρνήθηκαν να προσφέρουν πλέον τις υπηρεσίες τους και αυτό προφανώς γιατί τα προϊόντα που έλειπαν συμπλήρωναν το εισόδημα κάποιων από αυτούς» όπως σημειώνει.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα, σε οργισμένη επιστολή του προς την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου καταγγέλλει όσα είδε και δηλώνει ότι αναμένει τις ενέργειές της.

Στο μεταξύ ο Γεράσιμος Σκλαβενίτης δώρισε εκ νέου ποσότητες τροφίμων, ενώ ο στρατός έστειλε δύο μάγειρες για να λειτουργήσει η κατασκήνωση...

Πηγή: http://www.greek-inews.gr/2016/08/o-psinakis-ke-to-efcharisto-gia-ti-dorea-trofimon-stin-kataskinosi-agiou-andrea.html#ixzz4H6oPJ0Gq

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου