Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Υπόθεση Άννυ: Η γιαγιά του παιδοκτόνου ζητά την ισόβια κάθειρξή του

Υπόθεση Άννυ: Η γιαγιά του παιδοκτόνου ζητά την ισόβια κάθειρξή του
Το ειδεχθές και αποτρόπαιο έγκλημα του παιδοκτόνου, ο οποίος σκότωσε και τεμάχισε τη μικρή Άννυ, έχει συγκλονίσει και τη γείτονα χώρα, απ' όπου κατάγεται, τη Βουλγαρία. 
Το κανάλι «Nova Tv», σε ένα εκτενές ρεπορτάζ, ασχολείται με την υπόθεση και φέρνει στο φως πτυχές του χαρακτήρα και της ζωής του δολοφόνου.





Οι δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν την πόλη από την οποία κατάγεται, το Ντριάνοβο, και συνομίλησαν με ανθρώπους που τον γνώριζαν. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι δηλώσεις της γιαγιάς του, η οποία και τον ανέθρεψε.

Η ηλικιωμένη γυναίκα ονομάζεται Σνεζάνα και μεταξύ άλλων αποκαλύπτει πως οι γονείς του παιδοκτόνου είχαν χωρίσει και μέχρι τα 14 χρόνια του τον φρόντιζε εκείνη στο σπίτι της. Μετά τον ήθελε η μητέρα του στην Ελλάδα και πήγε να τη βρει.

Η κυρία Σνεζάνα αποκαλύπτει πως πάντα αναρωτιόταν πως συντηρείται ο εγγονός της «δεν εργαζόταν πουθενά. Προφανώς εκείνος πουλάει ναρκωτικά», λέει στο δημοσιογράφο.

Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι ο παιδοκτόνος δεν είχε τέτοιο χαρακτήρα και εικάζει πως άλλαξε, όταν έμπλεξε με την Ντιμιτρίνα.

Στο τέλος της συνέντευξης η γιαγιά δηλώνει ότι ο Σάββας πρέπει να καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη γι' αυτό που έκανε.

Στο ρεπορτάζ της βουλγαρικής τηλεόρασης μιλάει και ένας υπάλληλος από το ξενοδοχείο όπου έμενε ο Σάββας στο Ντριάνοβο και αναφέρει πως επισκεπτόταν το χωριό του με τη μικρή Άννυ και την Ντιμιτρίνα και πως δεν είχε αντιληφθεί τον παραμικρό καυγά μεταξύ τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου