Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Παρκαδόροι και υπεύθυνοι νυχτερινών κέντρων στο αυτόφωρο

Παρκαδόροι και υπεύθυνοι νυχτερινών κέντρων στο αυτόφωρο για παράνομη κατάληψη δημόσιου χώρου για στάθμευση
Καταλάμβαναν παράνομα δημόσια οδό, χρησιμοποιώντας διάφορα εμπόδια όπως κώνους, προκειμένου στη συνέχεια να σταθμεύουν στο συγκεκριμένο χώρο τα οχήματα των πελατών που προσέρχονταν.Δεκατρία άτομα συνελήφθησαν για παράνομη κατάληψη δημόσιου χώρου πλησίον κέντρων διασκέδασης για εξασφάλιση χώρου στάθμευσης για τους πελάτες τους, έπειτα από έλεγχο από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, εξόρμηση σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα παρεμφερούς είδους, στους Αμπελόκηπους, στο Κολωνάκι και στη Γλυφάδα Αττικής.




Αποτέλεσμα των ελέγχων ήταν η σύλληψη δεκατριών συνολικά ατόμων, εκ των οποίων οι επτά ως παρκαδόροι, οι πέντε ως υπεύθυνοι και ο ένας ως ιδιοκτήτης καταστήματος.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω καταλάμβαναν παράνομα δημόσια οδό, χρησιμοποιώντας για αυτό το σκοπό διάφορα εμπόδια όπως κώνους, προκειμένου στη συνέχεια να σταθμεύουν στο συγκεκριμένο χώρο τα οχήματα των πελατών που προσέρχονταν.

Οι συλληφθέντες οδηγηθήκαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Παράλληλα ενημερώθηκαν οι οικείοι Δήμοι, προκειμένου να επιβάλουν στα ανωτέρω καταστήματα τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου