Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΗΠΑ: Η αστυνομία αναζητά ψυχοπαθή που χτυπά κόσμο με σφυρί!

ΗΠΑ: Η αστυνομία αναζητά ψυχοπαθή που χτυπά κόσμο με σφυρί!
Μέχρι στιγμής τρία άτομα ανέφεραν πως χτυπήθηκαν από τον ίδιο άντρα στο πρόσωπο και το κεφάλι τους, ευτυχώς κανείς από αυτούς σοβαρά.
Η αστυνομία αναζητά, έναν προφανώς παράφρονα, ο οποίος χτύπησε δυο γυναίκες στο κεφάλι και το πρόσωπο με σφυρί, το απόγευμα της Δευτέρας, αφού πρώτα, κατά την αναφορά της αστυνομίας, επιτέθηκε σε έναν άνδρα νωρίτερα το ίδιο απόγευμα.




Ο δράστης πλησίασε μια 28χρονη γυναίκα που καθόταν σε ένα παγκάκι, έβγαλε το σφυρί από μια τσάντα την οποία κουβαλούσε και το έφερε με δύναμη στο πρόσωπό της. Αυτόπτης μάρτυρας είπε πως ο άνδρας, αρχικά ερεύνησε την περιοχή μέχρι να εντοπίσει το θύμα του.

Περίπου δέκα λεπτά αργότερα, σύμφωνα με τις αρχές,  πλησίασε μια 33χρονη, από πίσω, ενώ αυτή περπατούσε στο δρόμο και τη χτύπησε με το σφυρί, στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, προκαλώντας εκτενή αιμορραγία.

Και οι δυο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα και στη συνέχεια τους δόθηκε εξιτήριο.

Κάποιες ώρες νωρίτερα από τα δυο αυτά περιστατικά, ένας 20χρονος, είπε σε άντρες της αστυνομίας, πως δέχθηκε χτύπημα με σφυρί στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Χωρίς περισσότερες πληροφορίες, η αστυνομία, αναζητά τον άνδρα, όπως τον περιέγραψαν τα θύματά του και δημοσίευσε φωτογραφία που βρέθηκε, από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου