Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΑΡΤΕΜΙΣ- Το Πάσχα "γαρ εγγύς" αλλά το ΚΕΛ θέλει "μελέτη"

Πρώτη Δημοσίευση: 3.3.2015
ΑΡΤΕΜΙΣ- Το Πάσχα "γαρ εγγύς" αλλά το ΚΕΛ θέλει "μελέτη"
Επειδή με εκλιπαρούσαν οι φανατικοί οπαδοί σου (οι οποίοι, από ότι φαίνεται, η εκλογή σου γέμισε ορισμένων τις τσέπες ή τους
έδωσε την θεσούλα που είχαν όνειρο μια ζωή) να σε αφήσω να δείξεις τα έργα σου και την δύναμη σου τουλάχιστον ένα εξάμηνο.




Έκανα, λοιπόν, υπομονή οχτώ μήνες και έκανα απολογισμό των έργων σου αυτούς τους οχτώ μήνες. Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι πρόκειται για 8 μήνες δράσης με εγκληματικές ενέργειες και αποφάσεις, με αυθαιρεσίες και πολύ αυταρχισμό που καλύπτεται κάτω από πρακτικές σκοταδισμού. Αυτά, όμως, θα τα αναλύσουμε σε επόμενο άρθρο. 
ΑΡΤΕΜΙΣ- Το Πάσχα "γαρ εγγύς" αλλά το ΚΕΛ θέλει "μελέτη"
Τώρα με την τελευταία σου "αλητεία" έφτασε ο "κόμπος στο χτένι". 
Φέρνεις το "πυρηνικό εργοστάσιο" των Βοθρολυμάτων έκτος ημερησίας διάταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο, λες και είναι κάτι απλό σαν να πρόκειται να δώσουμε σε κάποια φτωχή οικογένεια 200 ή 300 ευρώ. 
Το ΚΕΛ, Δήμαρχε της πεντάρας και της σφαλιάρας, δεν είναι τεχνικό έργο για να θέλει μελέτη και αρπαχτή. Χρειάζεται μόνο πολιτική απόφαση. Άλλωστε αυτό ήταν και το βασικό σου προεκλογικό σύνθημα που σου έδωσε την νίκη στις εκλογές. Ακριβώς αυτή η πολιτική σου δέσμευση σε έκανε δήμαρχο και σε ελευθέρωσε από την ανεργία και την σφαλιάρα.
Το ΚΕΛ είναι ΜΟΝΟ πολιτική και ηθική απόφαση, τίποτα άλλο αλλά ούτε το πολιτικό σθένος έχεις και φυσικά ούτε το ήθος και την ηθική.
Οχτώ μήνες είσαι ένας απλός εικονικός Βιρτσουάλ Δήμαρχος. Οκτώ μήνες το μόνο που έχεις κάνει είναι να παίρνεις ανελλιπώς το μισθό σου, να πληρώνεις τους πέντε αντιδημάρχους και το γενικό γραμματέα της επιλογής σου και να μοιράζεις άδειες μουσικής σε δήθεν γαλακτοπωλεία που την επόμενη μέρα μεταμορφώνονται σε κανονικά Νυχτερινά Κέντρα Διασκέδασης. Μια τακτική που ακολουθούσε και ο Λουδοβίκος αλλά την έκανε πιο συγκαλυμμένα.  Δεν κατέβαινε στο Τοπικό Συμβούλιο της Αρτέμιδος με την απαίτηση να "βγάλουν εκείνοι το φίδι από την τρύπα" με μια «ομόφωνη» απόφαση του Προέδρου σου. 
Επειδή, λοιπόν, τώρα που το Πάσχα «γαρ εγγύς» και αυτά τα μαγαζιά τότε θα αρχίσουν να δουλεύουν, με την δική σου "βούλα", θα σε ξεφωνίσει ακόμα και η θάλασσα.

Για αντιπερισπασμό, λοιπόν, έφερες αυτό το κατάπτυστο έγγραφο "εισήγηση" για να χρεώσεις μία ακόμη άχρηστη μελέτη που θα σου δώσει, όμως,  το μερτικό σου και φυσικά η μελέτη μπορεί να λέει ότι το καλύτερο σημείο για να πέσουν τα βοθρολύματα  είναι ο Άγιος Νικόλαος. 
Μελέτες πυροτεχνήματα και παιδικά παραμύθια έχουμε πληρώσει πάρα πολλά και με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή. 
Εμείς θέλουμε να κάνεις αυτό που έταξες σε όσους σου δώσαμε τη θέση του δημάρχου. Ήσουν κάθετα ενάντιος με το ΚΕΛ και διατυμπάνιζες λύση μόνο την Ψυτάλλεια. Ποτέ δεν άφησες να εννοηθεί ότι θα χρειαστούν μελέτες και άλλα τέτοια. Ήσουν μαχητικός κατά του ΚΕΛ. Τώρα τι έγινε; Τι έμαθες; Τι έπαθες;

Έρχομαι και στο πραγματικό και φυσικό δίκαιο υπέρ μας για την σύνδεση στην Ψυτάλλεια. Είμαστε ο μοναδικός δήμος της Ελλάδος που έχει την πιο ρυπογόνο βιομηχανία: το Διεθνές Κρατικό Αεροδρόμιο. Κανένας άλλος στην  χώρα δεν έχει κάτι παρόμοιο. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μας αρνηθεί την ποιότητα ζωής που δικαιούμαστε. Το "σπατόσημο" το θυμάσαι; Πρέπει να ξαναμπεί αλλά όχι στη δική σου τσέπη αλλά στα ταμεία του Δήμου. Όποιος πηγαίνει στο αεροδρόμιο και το χρησιμοποιεί να μας πληρώνει 10ευρω και λίγο είναι. Οι κύριοι δήμαρχοι και οι άρχοντες του Πειραιά όταν χρειάζεται να πετάνε θα πρέπει να υπολογίζουν ότι οφείλουν χιλιάδες ευρώ κάθε φορά. 

Αλλά όλα αυτά που λέω και γράφω είναι για δημάρχους όχι για υποτακτικούς δημόσιους υπαλλήλους. 
Ενημέρωση από τον Υπ.Υποδομών σχετικά με την επέκταση του Προαστιακού Σιδηροδρόμου Αττικής έως το λιμάνι του Λαυρίου
Η τελευταία προσπάθεια εξαπάτησης των δημοτών ήταν η προσπάθειά σου να μας "πουλήσεις" ότι διευθέτησες συγκοινωνιακή σύνδεση με το Μετρό της Παλλήνης. Μόνο που τα τοπικά λεωφορεία πάνε μια ζωή στην Παλλήνη. Αλλά, φυσικά εσύ που να το ξέρεις αυτό. Δεν ζεις στον δήμο και είναι φυσιολογικό να μην γνωρίζεις οτιδήποτε για την καθημερινότητα των δημοτών.  
Τελικά, μέσα σε αυτούς τους 8 μήνες κατάφερες και είναι ατομική σου επιτυχία, κάθε εισήγησή σου και κάθε πρόταση σου να είναι σίγουρο ότι πρόκειται για απάτη.

Το Πάσχα "γαρ εγγύς"! Η αυλαία θα ανοίξει και οι προβολείς θα πέσουν πάνω στο θέαμα της διαπλοκής σου με τα ξενυχτάδικα. Τρέμεις και φοβάσαι...

49 σχόλια:

  1. O παλιός καλός σκληρός Σισυφος μίλησε επιτέλους πάλι.Κάνε κιμά τον αλήτη τον Δ.Μάρκου τον ψεύτη και την αλητοσυμμορία του και πέτα τον οπως πέταξες τον Κατσάλιρο στα αδεσποτα να τον ξεσκίσουν τον αλήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλε τεμπελης,βλακας,λαμογιο,ψευτης ειναι οχι αλητης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΚΟΛΟΜΠΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΕΛ Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΟΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥ.ΡΕ ΚΡΑΞΙΜΟ ΜΟΝΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ????????ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ ΜΑ'Ι'Ο ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΡΙΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ !!! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΑΛΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΟΜΩΣ.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΝΤΠΑΡΞΙΑΣ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ?ΑΝΟΗΤΗ ΟΡΤΙΝΑΤΖΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥΛΗ 1/09/14 ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΜΕ ΔΑΚΤΥΛΑ ΝΑ ΜΕΤΡΟΥΣΕΣ 1/1/15 ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ 7 ΚΑΙ ΕΙΝΙ ΤΟΥΣ 8 ΜΗΝΕΣ ΓΚΑΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΡΝΗΣΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΚΕΛ,ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΗΣΕΙΣ. ΒΛΕΠΕ ΑΔΕΙΕΣ ΣΕ ΚΟΛΟΜΠΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστευω οτι οι εκφρασεις αυτες ειναι σε λαθος κατευθυνση .Οσον αφορα το θεμα,εγω ψηφισα τον Δ Μαρκου γιατι ηταν κα;θετα αντιθετος με το ΚΕΛ τωρα μας τα γυριζει.ΜΡΑΒΟ ΤΗΝ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑΤΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Ειμαι πλεον φανατικος φιλος της.Και κατι αλλο γιατι οι Δ Σ δεν ψηφισαν την προταση της ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ που ελεγε καθαρα και ξαστερα[ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΜΠ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΤΤΑΛΙΑ] αυτη βηταν πεντακαθαρη θεση

      Διαγραφή
    2. Έλα κι αυτό το τέχνασμα της το είπε ο Οικονομίδης, ο "μάνατζερ" γαρ, μήπως το σκέφθηκε η ίδια. Είναι προβοκάτσια του Οικονομίδη για να θολώσει τα νερά και να προκαλέσει σύγχυση. Γιατί δηλαδή εκτός από Ψυττάλεια προτείνει για πουθενά αλλού έρευνα ο Δημήτρης; Τι είναι αυτά που λέτε; Θα μας ξεγελάσει τώρα η Ραφτοπούλου και θα ξεχάσουμε ότι το 2012 ψήφιζε υπέρ της λύσης Πλατύ χωράφι; Βρε με τέτοια μυαλά δεν πάει ο τόπος μπροστά.

      Διαγραφή
    3. Δεν γλυτωνουμε θα ξεχασουμε τα ελληνικα.Ερωτω παλι γιατι δεν ψηφιστηκε η προταση της βΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ συνεργασια με το ΕΜΠ μονο στην νκατευθυνση συνδεση με την ΨΥΤΤΑΛΙΑ και τιποτε αλλο.....ΕΛΕΟΣ

      Διαγραφή
    4. ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ
      Μάλλον δεν ξέρεις την πρόταση του Δημάρχου, που λέει (και έτσι ψηφίστηκε) για "Συνεργασία μεταξύ Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος και Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου σε θέματα Διαχείρισης και Προστασίας Περιβάλλοντος (Με προτεραιότητα στη διαχείριση των λυμάτων του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος και τη σύνδεση του αποχετευτικού δικτύου με τις ΕΕΛ «Ψυττάλειας»)". Που λοιπόν είναι το πρόβλημά σας; Τα κείμενα του Δημάρχου έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο και τα διαβάζουμε και εμείς. Αφήστε λοιπόν τα ψέματα. Ο Δήμαρχος λέει "σύνδεση του αποχετευτικού δικτύου με τις ΕΕΛ «Ψυττάλειας»", χάσατε τελείως τα λογικά σας;

      Διαγραφή
    5. Διευκρίνηση. Η φράση "Με προτεραιότητα ...." που αναφέρει η ψηφισθείσα πρόταση του Δημάρχου, για όσους τυχόν δεν έχουν στα χέρια τους ολόκληρο το έγγραφο, αναφέρεται (ως προτεραιότητα) απέναντι στα άλλα θέματα συνεργασίας (πέραν αυτό της λύσης Ψυττάλειας), δηλαδή όπως περιγράφρι, στους επιπλέον τομείς, όπως:
      i. Η διαχείριση των αποβλήτων – απορριμμάτων.
      ii. Η ανάπτυξη – αξιοποίηση και προστασία της παραλιακής ζώνης 14 χλμ, της Αρτέμιδος.
      iii. Οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις από τη λειτουργία του αεροδρομίου.
      iv. Ανάπτυξη σχεδίου για την αντιμετώπιση των κλιματικών αλλαγών.
      v. Υποστήριξη υλοποίησης του συμφώνου των Δημάρχων.
      vi. Θέματα προστασίας πολιτιστικής κληρονομιάς (αρχαιολογικών χώρων)
      vii. Θέματα αρχιτεκτονικής, πολεοδομικά και χωροταξικά.
      viii. Άλλα θέματα που μπορούν να προκύψουν στο Δήμο και μπορούν να επιλυθούν με τη στήριξη του Ε.Μ.Π.

      Αυτό γιατί όπως εκτιμώ οι κακόβουλοι καραδοκούν

      Διαγραφή
    6. Αλλα λογια να αγαπιομαστε.ΟΛΑ τα αλλα μπηκαν για παραπλανηση,Τοθεμα ηταν μονο εκπονηση μελετης για εξευρεση λυσης στο αποχετευτικο.Δυστυχως για εσας και τον δημαρχο δεν αναζητουμε λυση,η λυση που δεχομαστε ειναι μια και μοναδικη[συνδεση με την ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ]

      Διαγραφή
  7. Μα τώρα θα παίζουμε τα "παιχνίδια" της Μπάρμπη;
    Έ όχι πια ......
    -Επειδή το θράσος (ορισμένων) στο Δημοτικό Συμβούλιο Σπάτων – Αρτέμιδος έχει ξεπεράσει κάθε όριο, καλά θα κάνουν να μη ξεχνούν ότι κάποιοι έχουν καλό αρχείο και μνήμη
    Αξίζει και θα αναφέρω λοιπόν το απόσπασμα της ψηφοφορίας από τα ΠΡΑΚΤΙΚΑ της συνεδρίασης του Δ.Σ. Σπάτων – Αρτέμιδος (απόφαση 206/10.9.2012) που αφορούσε τη λήψη απόφασης για ενίσχυση και επιστημονική στήριξη από το Πολυτεχνείο της απόφασης 87/2012 για ΚΕΛ στο ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, ώστε να ενημερωθούν οι δημότες τι ψήφησαν οι τότε (2012) δημοτικοί σύμβουλοι και τι ψήφισαν οι σημερινοί (2.4.2015) Δημοτικοί Σύμβουλοι για την επιστημονική στήριξη του Πολυτεχνείου στη λύση σύνδεσης του αποχετευτικού μας δικτύου με την Ψυττάλεια.
    Καμαρώστε και την κα Ραφτοπούλου με το μεγάλο ΝΑΙ για επιστημονική στήριξη της λύσης Πλατύ χωράφι το 2012, όντας τότε δημοτική σύμβουλος του Δημήτρη Μάρκου. Έτσι για να καταλάβετε όλοι σας γιατί προβοκάρει σήμερα την πρόταση του νυν Δημάρχου για επιστημονική στήριξη του ΕΜΠ στη λύση Ψυττάλεια (βλέπετε τα γραπτά μένουν, διαβάστε και το απόσπασμα)
    ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
    ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
    Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α
    Από τα πρακτικά της 23ης Τακτικής Συνεδρίασης της 10ης Σεπτεμβρίου 2012
    ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 206/2012
    Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η
    Λήψη απόφασης για “Σύναψη προγραμματικής σύμβασης συνεργασίας Δήμου Σπάτων–Αρτέμιδος και Ε.Μ.Π. για την παροχή υπηρεσιών επιστημονικού συμβούλου για το θέμα της αποχέτευσης σύμφωνα με την εισήγηση της υπ’αρ.87/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου”.
    Στα Σπάτα σήμερα 10 του μηνός Σεπτεμβρίου, του έτους 2012, ημέρα Δευτέρα ώρα 08:00 το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος συνήλθε σε Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση …………………………………..
    Ψηφίζουμε.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Μαργέτης Αθανάσιος.
    ΜΑΡΓΕΤΗΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σερέτης Χρήστος.
    ΣΕΡΕΤΗΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μάρκου Χρήστος.
    ΜΑΡΚΟΥ ΧΡ.: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πουλάκης Πέτρος.
    ΠΟΥΛΑΚΗΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κουλοχέρης Γεώργιος.
    ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γκινοσάτης Γεώργιος.
    ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μπέκας Γεώργιος.
    ΜΠΕΚΑΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μάρκου Παναγιώτα.
    ΜΑΡΚΟΥ Π.: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αποσπόρης Ευάγγελος.
    ΑΠΟΣΠΟΡΗΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γεωργάκης Αντώνιος.
    ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαργέτη Αφροδίτη.
    ΜΑΡΓΕΤΗ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κρόκος Νικόλαος.
    ΚΡΟΚΟΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λιανός Κωνσταντίνος.
    ΛΙΑΝΟΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σωτηρόπουλος Αλκιβιάδης.
    ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ζήση Μαρία.
    ΖΗΣΗ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κασίμης Γεώργιος.
    ΚΑΣΙΜΗΣ: …… ψηφίζω παρών.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ντουρντουρέκα Καλομοίρα.
    ΝΤΟΥΡΝΤΟΥΡΕΚΑ: Παρούσα.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μποτζιολής Δημήτριος.
    ΜΠΟΤΖΙΟΛΗΣ: Παρών. Ο κύριος Ραφαήλ αποχώρησε.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τσαντήλας Χρήστος; Μάρκου Δημήτριος.
    ΜΑΡΚΟΥ Δ.: Κύριε Πρόεδρε επειδή κι εγώ δεν είμαι σίγουρος ως προς την νομιμότητα, γι’ αυτό ζήτησα και αναβολή, για να εξεταστεί αν όντως είναι δυνατόν να καταρτιστεί μια τέτοια σύμβαση, θα ψηφίσω κι εγώ παρών.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τούντας Αντώνιος.
    ΤΟΥΝΤΑΣ: Ναι, δεδομένου ότι ο Δήμαρχος έτσι κι αλλιώς εκτιμώ ότι πριν την υπογραφή της σύμβασης θα ελέγξει το θέμα της νομιμότητας.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ραφτοπούλου Άννα.
    ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ: Ναι
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Στάμου Δημήτριος;
    ΣΤΑΜΟΥ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κατραμάδος Σταύρος.
    ΚΑΤΡΑΜΑΔΟΣ: Παρών.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δανέζης Ευάγγελος.
    ΔΑΝΕΖΗΣ: Όχι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιαννάτος Σωτήριος;
    ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ: Όχι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Το θέμα γίνεται δεκτό κατά πλειοψηφία. Η παρούσα απόφαση έλαβε αριθμό 206/2012.
    Ευτυχώς αυτή η απόφαση ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής
    - Την απόφαση αυτή ψήφισε με ΝΑΙ η τότε συμπολίτευση του Χρ. Μάρκου, καθώς επίσης η κα Άννα Ραφτοπούλου (τότε γενική Γραμματέας της Ομοσπονδίας Αρτέμιδος, μετέπειτα Πρόεδρος και στη συνέχεια υποψήφια Δήμαρχος το 2014)
    - Αυτά είναι τα στοιχεία και τα αμείλικτα γεγονότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτο μονο με τρομαζει οτι τα λεφτα θα τα διαχειρηστουν Δημοσιοι Ληστες.Oλοι που εγιναν πλουσιοι δυ ητανε,η εκαναν διαχειρηση δημοσιου χρηματος.Το μεγαλο ποσον παντα το αρπαζει ο δημαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διάβασα τα κείμενα που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο και αναφέρονται στην τελευταία πρωτοβουλία του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος για το αποχετευτικό και προσωπικά με καλύπτουν απόλυτα, σε βαθμό που προβληματίζομαι γιατί παρακάμπτονται τα όσα αναφέρονται σαφώς σ’ αυτά και γιατί δεν ψήφισαν την πρόταση αυτή του Δημάρχου όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι.
    Επισημαίνω συνοπτικά ότι αναφέρομαι :
    1) Στο σχέδιο διαβιβαστικού προς το Πολυτεχνείο (3 σελίδες) με το αναφερόμενο σ’ αυτό συνημμένο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 34 σελίδων (ακολουθεί δηλαδή ως αναπόσπαστο τμήμα του διαβιβαστικού προς ΕΜΠ), που ψηφίστηκε χθες 2.4,2015 από το Δημοτικό Συμβούλιο (Ιστορική απόφαση του Δήμου που αναφέρεται στην για πρώτη φορά έναρξη διαδικασίας συγκεκριμένης έρευνας για τεκμηρίωση της λύσης Ψυττάλεια)
    2) Στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ στοιχείων τεκμηρίωσης για συνεργασία με το ΕΜΠ στο αντικείμενο έρευνας: [Διαχείρισης των λυμάτων του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος και σύνδεσης του αποχετευτικού δικτύου με τις Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) «Ψυττάλειας» της ΕΥΔΑΠ ΑΕ].
    3) Στις παραγράφους (α), (β), (γ), (δ), (ε) και (στ) του ως άνω ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ, που δίνουν στο ΕΜΠ τα ντοκουμέντα για στήριξη της λύσης Ψυττάλεια, καταλήγοντας στη σαφέστατη διατύπωση :
    «……να περάσουμε στην επόμενη φάση συνεργασίας, με σύνταξη μεταξύ μας (και με τον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου, αν το επιθυμεί), μιας «Προγραμματικής Σύμβασης, Διαδημοτικής Συνεργασίας» (κατά τα άρθρα 99 και 100 του Ν. 3852/10), με προτεινόμενη διαχειριστική υποστήριξη της εν λόγω σύμβασης, όσον αφορά την χρηματική συνδρομή του Δήμου μας, μέσω του ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΕΛΚΕ) του ΕΜΠ»
    4) Στο υπ’ αριθ. 36032/13.10.2014 έγγραφο του Δημάρχου (συνολικά 14 σελίδων) με συνολική απάντηση προς το ΥΠΕΚΑ
    5) Στο από 25.9.2014 Δελτίο Τύπου του Δημάρχου Σπάτων – Αρτέμιδος
    6) Στα υπόλοιπα συνημμένα στοιχεία
    Νομίζω ότι αντικειμενικά η Δημοτική Αρχή κινήθηκε σωστά για πρώτη φορά, παίρνοντας σαφή θέση με απόφαση για Ψυττάλεια, πράγμα που καμία έως σήμερα δεν έχει κάνει, γι’ αυτό θα πρέπει στο θέμα αυτό να έχει την στήριξη όλων των δημοτών (Θετικό σημάδι ότι η πρωτοβουλία του Δήμου στο Δημοτικό Συμβούλιο ψηφίστηκε και από την παράταξη του πρώην Δημάρχου, κ. Χρ. Μάρκου, όσο και από την παράταξη του ΔΗΡΙΖΑ, δηλαδή κα Ντελάκη και Τσαντήλα)


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ δεν λες και το οναματακη σου?καιει το θεμα ε.Ακου φιλε Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΕ ΘΕΛΕΙ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.Αυτο ψηφισε αυτο θελει.Οποιος τολμησει να περασει κατι αλλο τελειωσε πολιτικα

      Διαγραφή
    2. Τώρα φίλε το παίζεις και πονηρός; Δεν κατάλαβα δηάδή, εσύ δηλαδή επώνυμα γράφεις; Ή ήδες να βρίζω κανέναν. Λέω τις απόψεις μου βάσει στοιχείων και δεν κοροδεύω όπως η Ραφτοπούλου (αν θες να τα πούμε έξω από τα δόντια), που για να εξιλεωθεί που ψήφιζε το 2012 υπέρ της λύσης Πλατύ χωράφι και τα λύματα στη θάλασα της Αρτέμιδος, τι βγαίνει τώρα από πάνω. Τα κείμενα της χθεσινής εισήγησης είναι ξεκάθαρα, έρευνα για τη λύση Ψυττάλεια. Αν δεν θες να τα διαβάσεις ή τα διαβάζεις ανάποδα άλλο ζήτημα

      Διαγραφή
  10. Προσέξατε καλά ότι το θέμα αυτό δεν ψήφισαν κανά δυο προβληματικά άτομα της συμπολίτευσης και η ομάδα "Μπάρμπη"; Καταλάβατε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν πάνε μαζί με την Ραφήνα, (που την βγάλανε απ΄έξω), τα σκατά της Ραφήνας, πάλι στον Αγ.Νικόλαο θα τα ρίξουν.

      πηγή: anatakti.gr: Χρήστος Μαρλαντής: «Είδαμε το τυρί...είδαμε και την φάκα!» http://anatakti.blogspot.com/2015/04/blog-post_390.html#ixzz3WXXOFyjP
      Under Creative Commons License: Attribution No Derivatives
      Follow us: @anatakti on Twitter | anatakti on Facebook

      Διαγραφή
  11. 9.53 θεωρείς ότι δεν είναι προβληματικοί όσοι ψηφίζουν , χωρίς ενημέρωση του θέματος ; Καλό είναι να ξέρεις πού βάζεις την υπογραφή σου... αν έχεις ονομα και επίθετο.Έχεις να πεις και κάτι για την παράνομη ψήφο των προέδρων των τοπικών ,Κατσούλη και Κατσή , που ψήφισαν χωρις να έχουν πάρει την έγκριση των τοπικών συμβουλίων; Η όλη διαδικασία είναι άκυρη.Πολλά πρόβατα σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο .Φώναζαν όλοι κατόπιν εορτής γιατί ψήφισαν. Για γέλια.Επίσης και πολλοί χαλίφηδες στην θέση του χαλίφη .Πάω να παίξω με τις κούκλες μου, σας βαρέθηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τα δυο Τοπικά έχουν πάρει σαφείς αποφάσεις υπέρ της λύσης Ψυττάλεια, από πολύ καιρό πριν (από την προηγούμενη δημοτική περίοδο). Απλά για λόγους τυπικούς λόγους μπορούν να επικαιροποιήσουν τις επί του θέματος αποφάσεις τους. Μόνο το Δημοτικό Συμβούλιο δεν είχε πάρει τέτοια απόφαση ποτέ. Και τέλος πάντων γιατί σε πειράζει που ψήφισαν να δοθεί η μάχη για την λύση Ψυττάλεια, με βάση έρευνα που θα αναλάβει για λογαριασμό του Δήμου το ΕΜΠ;

      Διαγραφή
    2. Και αν λεω αν το ΕΜΠ πει ηλυση συνδεσης με την ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ μη επιλεξιμη λυση τι κανουμε? που θα τρεχετε να γλυτωσετε τοοοο ΞΥΛΟ?

      Διαγραφή
    3. Άρα εσύ προτείνεις να μην κάνει ο Δήμος τίποτα; Απλά να περιμένει; Ωραίος είσαι. Αν δεν κάνει τίποτα κακό και αν κάνει πάλι κακό. Δες έχεις τον θεό σου ..........................

      Διαγραφή
    4. Οχι προτεινω καθαρα να δηλωσουμε οτι δεχομαστε λυση μια ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ συνδεση με την ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ τελεια και παυλα.

      Διαγραφή
    5. Ο Δήμαρχος κατέθεσε έγγραφα και στοιχεία (39 σελίδων) που στηρίζει πλήρως την πρόταση για Ψυττάλεια και ενώ δίνει αυτή τη δύσκολη μάχη έχοντας απέναντί του σκληρούς αντιπάλους (εργολάβους, κυβερνήσεις, Πειραιώτες, κλπ), βρίσκουν ευκαιρία οι υπονομευτές της ομαλότητας, η κα Ραφτοπούλου (που νομίζει η καημένη ότι έτσι θα γίνει Δήμαρχος το 2020) και οι ελάχιστοι - πολιτικά ανώριμοι δημοτικοί σύμβουλοι που δεν υπερψήφισαν την πρόταση για Ψυττάλεια. Ο κ. Γιαννάτος υποτίθεται αγωνιζόταν για τη λύση Ψυττάλεια, όμως δεν κατάλαβε ότι στην ιστορική ψηφοφορία που έγινε για πρώτη φορά στο Δ.Σ στις 2.4.2015, για τη λύση αυτή, εκείνος στήθηκε απέναντι. Η ιστορία θα τον κρίνει και μη μας παίρνει τώρα ιδιαίτερα τηλέφωνα, μονολογώντας κουραστικά και κουτσομπολίστικα, για να μας πείσει για το «παρόν» που ψήφισε, λοιδορώντας τους πάντες (δήμαρχο, κλπ) και συμπράττοντας με την έως χθες μισητή του κα Ραφτοπούλου (θυμίζουμε τα μεταξύ τους ξεφωνήσματα στο Δημ. Συμβούλιο). Έλεος ……. πια με τα ξεκατινιάσματα και τις ανεπάρκειες ορισμένων που τελικά δείχνουν έλλειψη συνείδησης όταν βάζουν πάνω από όλα τα προσωπικά τους «εγώ» και φιλοδοξίες για προβολή εκμεταλλευόμενοι τα προβλήματα, αντί να δίνουν πρακτικές λύσεις και όχι μόνο εντυπώσεις και λόγια.

      Διαγραφή
  12. Ντροπησου προβληματικε α να χαθεις ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ απο που ρε κοπανε η αντιθετη αποψη λεγετε προβληματικη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 9.33 Συνηγορείς σαν "ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ" της εισήγησης.Καρφώνεσαι φίλε.Αφού είναι όλα τόσο αθώα , γιατί δεν ενημερώθηκαν οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης και τώρα σας κράζουν ;Γιατί ενημερώθηκαν μόνο οι πρώην εραστές του Πλατιού χωραφιού όπως Κατσαλίρος και Ντελάκη; Οι δικοί σας τι ρόλο παίζουν ; Αυτό το "αν το επιθυμεί η Ραφήνα" που γράφεις παρα πάνω τι λέει ; Ότι η Ραφήνα αν κάνει μόνη της ΚΕΛ , πού θα ρίξει τα νερά του;Ρε μας δουλεύετε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και βέβαια "αν το επιθυμεί" αυτή είναι η σωστή τυπικά φράση, γιατί αναξάρτητα από το αν βρίσκονται σε επικοινωνία οι δυο πλευρές για το θέμα, ο ένας Δήμος δεν μπορεί να αποφασίζει για τον άλλο.

      Διαγραφή
    2. Όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, όλοι οι δημότες έχουν ενημερωθεί πλήρως (εκτός εκείνων που δεν ενδιαφέρονται) με το από 13.10.2014 αναλυτικό και τεκμηριωμένο 14σέλιδο έγγραφο του Δημάρχου Δ. Μάρκου προς το ΥΠΕΚΑ, κλπ, που αναρτήθηκε με αριθ. πρωτ: 36032/2014 στο διαδίκτυο. Είναι λοιπόν απαράδεκτο να βγαίνουν δημοτικοί σύμβουλοι (βλ. Ιωάννη Τούντα) να λένε ότι δεν έχουν ενημερωθεί, όταν το έγγραφο αυτό και όσα άλλα ντοκουμέντα αυτό αποκαλύπτει τα λέει όλα.
      Ας μην προσπαθούν να καλύψουν κάποιοι τις ανεπάρκειές τους με τέτοιες μικροπολιτικές πρακτικές

      Διαγραφή
  14. Τι μας λες ρε συνήγορε ,ότι ψήφισε ο Κατσαλίρος και η Ντελάκη ; Δηλαδή ο πρώην δήμαρχος και η νομική του σύμβουλος που είχαν κάνει τα πάντα για Πλατύ χωράφι ;Τώρα αρχίζουμε να υποπτευόμαστε περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πειράζει που πείστηκαν; Αυτό σε ενόχλησε; Πάντως για τη διερεύνηση της λύσης Ψυττάλεια ψήφισαν, όχι τίποτα άλλο.

      Διαγραφή
  15. Πές μας μεγάλε Πόθε, πάνσοφε, γιατί βάλατε να ψηφίσουν παράνομα Κατσούλη και Κατσή ;Σκεφτήκατε ότι αυτοί δεν διαβάζουν; Αποφασίζουμε και διατάζουμε όπως παλιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος "Πόθε", να σου απαντήσω εγώ, ρωτώντας σε ευθεώς: "Σε πειράζει ότι οι δυο πρόεδροι ψήφισαν υπέρ της λύσης Ψυττάλεια" και προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις; Καλά έκαμαν. Τα δυο Τοπικά Συμβούλια έχουν αποφανθεί υπέρ της λύσης Ψυττάλεια οπότε όφειλαν να ψηφίσουν έτσι.
      Σου θυμίζω ψήφισαν : "Συνεργασία μεταξύ Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος και Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ................ στη διαχείριση των λυμάτων του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος και τη σύνδεση του αποχετευτικού δικτύου με τις ΕΕΛ «Ψυττάλειας»)
      Διαφωνείς, πες το κι άφησε τη λάσπη

      Διαγραφή
  16. Ο αχθοφορος της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ με ντοκτορα γυμνασιου,ηταν συμβουλος του βλακα και μετα τωρα συμβουλος της Μπαρμπι,αυτοι ολοι ζουν στο 1985 και πολιτευονται ετσι ανοητα,αλλα εμεις ειμαστε ακομα πιο ηλιθιοι απο αυτους.Το τι ψηφισε η ανοητη Μπαρμπι οταν ηταν υπαλληλος του βλακα ,μπορει να το αναθεωρησε αυτο δεν την κανει αναξιοπιστη,αλλα ολα τα αλλα μαζι με την ανυπαρξια τηςτην καθιστουν πιο γελοια και απο τον βλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ αυτες τις βρισιες να τις λες επωνυμα για αναλαμβανεις και το κοστος ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παίδες μην υβρίζεστε κάνει κακό στην υγεία.Να μιλάτε με επιχειρήματα. Και μην υποβαθμίζεται τα πραγματικά γεγονότα, που εν προκειμένω είναι η λύση του αποχετευτικού μας μέσω Ψυττάλειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν ειδα τιποτα υβριστικο,εκτος απο δυο σχολια χυδαια εναντια στην Μπαρμπι,οι αλλοι χαρακτηρισμοι τεμπελης,βλακας κλπ ειναι απλα επιβεβαιωμενες διαπιστωσεις που δυστυχως για τους δημοτες αυζανονται με καθε ανοησια του χειροτερου δημαρχου ολων των εποχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι πολύ αντικειμενικός οπαδός της Μπάρμπη. Μπράβο

      Διαγραφή
  20. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ,ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ,ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΜΕ ΑΝΩΝYΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΠΙΣΤΟΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΜΗΠΩΣ Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΓΙΠ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ Η ΚΑΡΑΦΛΗ ΜΑΙΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΙΩΠΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 3.21 Aυτό ακριβώς.Ποτέ δεν πήραν τέτοια απόφαση στο δημοτικό συμβούλιο ούτε παλιά ούτε τώρα.Μοναδική τέτοια απόφαση υπάρχει από το Τοπικό του Γιαννάτου παλιά.Περασμένα μεγαλεία.Όλοι οι άλλοι πονηρά γατάκια.Αμ έλα που ο Γιαννάτος σηκώνει το τηλέφωνο όταν τον καλείς και απαντάει σε όλα.Εσείς οι άλλοι δήμαρχε γιατί κρύβεστε ;Το σχέδιο ξεχάστε το.Εδώ θα γίνει της Λούτσας.Να φέρεις τον Γιαννάτο να μας ενημερώσει.Αυτός δεν είναι αρμόδιος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ο Γιαννάτος στην μοναδική φορά που ήλθε θέμα για λήψη απόφασης για προώθηση της λύσης Ψυττάλεια (2.4.2015) στο Δημοτικό Συμβούλιο Σπάτων - Αρτέμιδος, ψήφισε "παρόν" δηλαδή αρνητικά. Τι να τον κάνω επειδή έλεγε λόγια τόσα χρόνια; Τα γραπτά του Δημάρχου υπάρχουν και είναι τεκμηριωμένα υπέρ Ψυττάλειας, τι ήθελε ο Γιαννάτος, μήπως περισσότερη αναγνώριση από τον Δήμαρχο; Μα αυτά είναι παιδίστικες συμπεριφορές. Και δίκιο να είχε δεν μπορεί αυτό να αποτελέσει αιτία απεμπόλισης του αγώνα που υποτίθεται έκανε, γιατί ψηφίζοντας τελικά "παρόν" έδειξε ότι είναι πολιτικά ανεπαρκής

      Διαγραφή
    2. Ντροπη σου να λες αυτα.Ο Γιαννατος εδειξε οτι δεν ειναι γατακι οπως εσεις.Γιατι ο δημαρχος τον αγνοησε και δεν τον αφισε να αναπτυξη το θεμα αφου ειναι υπευθυνος για το ΚΕΛ? Γιατι ο Ποθουλακης πηρε τον λογο με ποια αρμοδιοτητητα?Γιατι ο δημαρχος δεν δεχθηκε να προσθεσει στην εισηγηση [αποδεχομεθα μονο την λυση ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ]?

      Διαγραφή
  22. Δήμαρχε , επειδή τον Γιαννάτο τον ξέρουμε , δεν μας λες αφού το συνεχίζετε μέσω Ποθουλάκη , γιατί αυτή την αθώα ανάθεση δεν την έδωσες στους συμβούλους σου, γιατί δεν ήθελες ούτε να την διαβάσεις , άλλοι σου είπαν να την διαβάσεις.Τον Γιαννάτο , Ποθουλάκη, τον παίρνουμε τηλέφωνο, δεν παίρνει.Τα μόνα τηλέφωνα που πήρε ήταν όταν μας έλεγε να σε ψηφίσουμε για συνήγορο.Ούτε για αυτό δεν ψηφιζόσουνα.Του χρωστάς δεν σου χρωστάει. Και επι πλέον με ποιό δικαίωμα ενημερώνεις με mail τους συμβούλους από χτες για την πατάτα που κάνατε.Αρμόδιος είναι ο δήμαρχος ή ο εντεταλμένος σύμβουλος (δήθεν) περί κελ, Γιαννάτος. Το όπλο σου είναι να κουτσομπολεύεις τον Γιαννάτο ; Δεν τον φτάνεις ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι.Τι δουλεια έχεις επαναλαμβάνω να μου στέλνεις mail ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δήμαρχε έτσι που σε πάνε , σε λίγο θα έχεις δύο δημοτικά συμβούλια συμπολίτευσης.Φοβάμαι ότι δεν θα έχεις ούτε την πλειοψηφία.Η δουλειά σου ήταν να είσαι δήμαρχος όλων. Τον Γιαννάτο βρήκες να βάλεις απέναντι ; Τι διχόνοια είναι αυτή ; Αντί να το χαλαρώνει το θέμα ο Ποθουλάκης βρίζει τον Γιαννάτο και το νόμιμο ; Ντροπή σας.Εσείς δεν ξέρετε τι λέτε και μας λέτε ένα καλά κάναμε , χωρίς εξηγήσεις. Και αφού στην πρώτη επιστολή είχε συμφωνήσει όπως λέτε ο αρμόδιος του κελ, γιατί δεν στείλατε την πρώτη ; Αφού λέτε ότι ήταν ίδια.Τώρα να μας κάνει τον ψυχαναλυτή ο Ποθουλάκης του Γιαννάτου και των συμβούλων πάει πολύ.Εμείς ρωτάμε :Γιατί δεν πήρατε απόφαση δημοτικού συμβουλίου ΠΟΤΕ για Ψυττάλεια.Και επι πλέον ό αγωγός στην χαμολιά σαν εναλλακτική , είναι αλήθεια ή οχι ; Θα δεσμευόμαστε από την μελέτη ναι ή οχι ;Γιατί μιλάμε για εναλλακτική εκ των προτέρων; Αν η Ραφήνα κάνει δικό της κελ , στο νεκροταφείο θα εκβάλει ή οχι τα νερά στον Αγιο Νικόλα ; Θα έχει τις ίδιες επιπτώσεις η Αρτέμιδα ;Εχει δίκιο ο Γιαννάτος όταν λέει ότι η προσπάθεια πρέπει να γίνει από κοινού με την Ραφήνα , όπως είχε ξεκινήσει ; Είναι αλήθεια ότι η πρωτη επιστολή γράφει παντου για τους δύο δήμους , ενώ η δεύτερη μονο σε ένα σημείο εντός παρενθέσεως και "εάν συμφωνεί"η Ραφήνα ; Στις λεπτομέρειες κρύβονται και αποκαλύπτονται τα μεγαλύτερα εγκλήματα. Ισως το ότι ο Γιαννάτος αντιλαμβάνεται πολιτικές εξελίξεις ενόχλησε και τον Ποθουλάκη. Έτσι εξηγείται το μένος.Τον τόπο όμως ο Γιαννάτος δεν θα τον προδώσει ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΡΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΕΛ ΕΔΩ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΗΝΙΑΙΑ ΤΕΛΗ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ.ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΗΣ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΦΟΛΑ ΚΕΛ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΡΠΑΧΤΗ ΤΟΥ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΑΔΕΙΕΣ.ΕΝΑΣ ΦΤΗΝΙΑΡΗΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΞΑΣΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΑΣΒΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΟΠΩΣ ΠΛΑΚΩΝΕ Ο ΜΠΕΝΥ ΧΙΛ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλα ο δημαρχος οι αντιδημαρχοι και οι Δ Σ ανεχονται να το..υς καπελωνει ο Ποθουλακης? Δεν εχουν ΤΣΙΠΑ? ΝΤΟΠΗΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μονο ενα θα σας γραψω και ειδικα για τουε "φιλους" του ψευτοδημαρχου.Σημερα τα ξενυχταδικα που παει ο δημαρχος κ η παρεα του σταματησαν τον θορυβο 7 η ωρα το πρωι.Τι μυνησεις εκανα,τι χτυπηθηκα κατω,το ενα εχει αδεια απο το δημαρχο μονο εσπασε τα τηλεφωνα γιατι την μυνηση την εκανα στην ΓΑΔΑ,αλλα ο δημαρχος καθαρησε και τα νταπαντουπαδικα επαιζαν μεχρι το πρωι.Ειμαστε σωματικα και ψυχικα πτωματα θα το πουλησω να παει στο διαολο,εδω οι συμμοριες των δημαρχων ειναι πανω απο ολα και ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου