Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Ο Ψινάκης τα «χώνει» στην ΠΟΕ-ΟΤΑ

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μεταξύ του δημάρχου Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη και της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Αφορμή στάθηκε
ανακοίνωση μέσω της οποίας η ΠΟΕ – ΟΤΑ «καταγγέλλει την αυταρχική ενέργεια του Δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη να αντικαταστήσει την κλειδαριά του γραφείου, όπου στεγάζεται ο Σύλλογος Εργαζομένων εντός του Δήμου και να απαγορεύσει τη χρήση και την είσοδο σε αυτό στους εκπροσώπους των εργαζομένων».
Η ΠΟΕ – ΟΤΑ κάνει λόγο μάλιστα για «επιχείρηση τρομοκράτησης των εργαζομένων από τον Δήμαρχο Μαραθώνα» και σημειώνει ότι ο κ. Ψινάκης «συμπεριφέρεται σαν οι εγκαταστάσεις του Δήμου να είναι ιδιοκτησία του».




Άμεση ήταν η απάντηση του Ηλία Ψινάκη, ο οποίος σε σχετική ανακοίνωση τονίζει ότι πρόκειται για «εσφαλμένη πληροφόρηση σχετικά με τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης» και διευκρινίζει: «Τους επίμαχους χώρους εντός των  εγκαταστάσεων της  Αφετηρίας Μαραθωνίου Δρόμου, ο Σύλλογος εργαζομένων του Δήμου Μαραθώνος τους κατείχε αυθαίρετα και μη νόμιμα,  χωρίς να έχει ουδέποτε τηρηθεί η προβλεπόμενη εκ της παρ. 5 του άρθρου 16 του ν. 1264/82 προβλεπόμενη διαδικασία (Αίτηση του Συλλόγου και παραχώρηση χώρου μετά από Απόφαση του Ανώτατου Συλλογικού Οργάνου του Δήμου, ήτοι του Δημοτικού Συμβουλίου).
Το γεγονός αυτό συνομολογείται άλλωστε από τον ίδιο τον Πρόεδρο του Συλλόγου, ο οποίος σε σχετική παντελώς ανυπόστατη μήνυση που υπέβαλε κατά του Δημάρχου, αναφέρει ότι οι χώροι κατέχονται από το Σύλλογο μετά από προφορική συμφωνία !!!! και μάλιστα με την προηγούμενη δημοτική αρχή».

www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου