Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Στα Αστυνομικά Τμήματα που κλείνουν στην Αττική και της Αρτέμιδος

Ποια Αστυνομικά Τμήματα κλείνουν στην Αττική
-Το Α.Τ Αρτέμιδος μεταφέρεται σε αυτό των Σπάτων
Αναδιάρθρωση-«λαιμητόμος» και για τα Αστυνομικά Τμήματα, Αστυνομικούς Σταθμούς και Τμήματα Ασφαλείας της Αττικής.
Από τα 110 αστυνομικά τμήματα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, περίπου 50 θα κλείσουν και θα συμπτυχθούν με άλλα όμορων δήμων, που βρίσκονται σε κοντινές χιλιομετρικές αποστάσεις.





Από τα 94 Τμήματα Ασφαλείας θα μείνουν τα 65, ενώ ολοκληρωτικό φαίνεται να είναι το «μαχαίρι» στους 18 Αστυνομικούς Σταθμούς, που βρίσκονται στα όρια ευθύνης της ΓΑΔΑ, αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος.

Εκάλη, Ν. Κηφισιά, Σούνιο, Αγκίστρι Αίγινας, Θρακομακεδόνες, Σαρωνίδα και άλλες 12 περιοχές, που αστυνομεύονταν από τους λίγους αστυνομικούς Αστυνομικών Σταθμών, πολύ πιθανόν να «ταξιδεύουν» σε αστυνομικές υπηρεσίες γειτονικών περιοχών για να εξυπηρετηθούν.

Οι προτάσεις όλων των Αστυνομικών Διευθύνσεων της χώρας και της Αττικής, αναμένονται στις 10 Μαΐου, με τις πρώτες συμπτύξεις-«μετακομίσεις» του αστυνομικού προσωπικού να προσδιορίζονται χρονικά, σχεδόν ένα μήνα αργότερα στα μέσα Ιουνίου, αφού ολοκληρωθούν όλες οι νομοπαρασκευαστικές διαδικασίες και η ψήφιση τους.

Στόχος της αναδιάρθρωσης είναι το αριθμητικό σύνολο των αστυνομικών υπηρεσιών να βρίσκεται κοντά σε αυτό των 66 δήμων της Αττικής.

«Δεν είναι δυνατόν σε περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής να υπάρχουν 20 δήμοι και να έχουμε 32 Aστυνομικά Tμήματα και 3 Aστυνομικούς Σταθμούς, πολλά από τα οποία υπολειτουργούν, με ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα», υποστηρίζουν κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, επιχειρώντας να αιτιολογήσουν το… ψαλίδι του «Καλλικράτη»! υποστηρίζουν κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Κύκλοι του υπουργείου και του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. υποστηρίζουν πως πιθανόν και οι 18 Αστυνομικοί Σταθμοί στα όρια ευθύνης της ΓΑΔΑ αναμένεται να κλείσουν, εκτός αν υπάρξουν… πιέσεις, όπως ενδεχομένως στην περίπτωση της Εκάλης!

Από τα πρώτα στοιχεία προκύπτουν οι εξής μετακομίσεις:

-Α.Τ Μελισσίων και Βριλησσίων καταργούνται και μετακομίζουν στο Α.Τ. Πεντέλης
-Κλείνει το Α.Τ Παπάγου και το προσωπικό πάει σε αυτό του Χολαργού
-Το Α.Τ Χαλκηδόνας κλείνει και μεταφέρεται σε αυτό της Ν. Φιλαδέλφειας
-Το Α.Τ Ψυχικού και Ν. Ψυχικού κλείνουν και μετακομίζουν σε αυτό της Φιλοθέης
-Το Α.Τ Γλυκών Νερών μεταφέρεται στο Α.Τ Παιανίας
-Το Α.Τ Αρτέμιδος μεταφέρεται σε αυτό των Σπάτων

Τα υπόλοιπα λουκέτα τοποθετούνται σε δήμους που εντάσσονται πολλές περιοχές όπως για παράδειγμα Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη-Δάφνη-Υμηττόε-Άγιος Στέφανος-Άνοιξη-Διόνυσος-Δροσιά-Κρυονέρι-Ροδόπολη-Σταμάτα-Ελληνικό-Αργυρούπολη-Κηφισιά-Εκάλη-Ν. Ερυθραία-Παλλήνη-Ανθούσα-Γέρακας-Μάνδρα-Βίλλια-Ερυθραία-Οινόη-Λαύριο-Κερατέα-Αγ. Κωνσταντίνμος-Αυλώνας-Αφίδναι-Κάλαμος-Καπανδρίτι-Μαλακάσα-Μαρκόπουλο-Ωρωπός-Πολυδένδρι-Συκάμινο-Ωρωπός-Καλύβια-Ανάβυσσος-Κουβράς-Π. Φώκαια-Σαρωνίδα.

16 σχόλια:

  1. ΤΟ ΜΟΥΓΚΟ ΤΟ ΚΑΡΑΦΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΤΩΝ 50 ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ ΗΠΙΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ.Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ=ΜΗΔΕΝ ΕΣΥ ΜΠΟΥΝΤΑΛΟΜΠΕΜΠΕΚΟ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΗΔΙ,ΕΓΩ ΣΕ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΧΡΗΣΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΩ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΗΔΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΨΕΥΤΗΣ ΜΟΥΓΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΦΟΡΕΩΝ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ. ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ. Η ΕΜΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΤ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΘΑ ΣΗΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΡΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΑ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΣ ΒΑΤΡΑΧΙΝΑΣ ΚΟΛΗΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ.ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΤΙ ΡΑΜΟΛΙ ΣΑΛΙΑΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ? ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΜΕ 3000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΑΝΩ 70ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 2000 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΜΕ 300,000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ 100,000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ.ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΦΕΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν περιμένουμε από την καμπούρα ΧΑΘΗΚΑΜΕ!!!! Όσο για τον γραμματικό;;;; Λίγα τα ψωμιά του.
      Η καμπούρα ελέγχει τα πάντα!

      Διαγραφή
    2. Της δινετε αξια με αυτα που γραφετε,Ειναι απλα μια συνταξιουχος γριουλα χαμηλου πνευματικου και πολιτικου περιεχομενου,απλα τρεχει γλυφει και προσπαθει. Αν δεν προσπαθησουμε μονοιο μας[ο δημαρχος ειναι λιγος] τιποτα δεν θα κανουμε,,

      Διαγραφή
  4. ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΣΚΔ ΠΗΓΕ Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ.ΛΕΓΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΚΑ ΝΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΛΕΜΕ ΚΑΠΟΝΕ,ΝΤΙΛΙΓΚΕΡ Η ΣΚΕΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΟΥΓΚΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΤΗΝ ΤΕΩΣ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΝΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ FB ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΣΗ ΘΛΙΨΗ ΕΧΕΙ Ο ΜΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ Α.Τ. ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ.ΡΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΑΤ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΤ. ΛΟΥΤΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΠΑΧΤΗ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΤΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΑΙ ΛΕΦΤΑ.ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΝΟΝΙΛΙΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.ΠΑΚΙΣΤΑΝΕ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΤ.ΛΟΥΤΣΑΣ.Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΜΕΝΕΙ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ? ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ? ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΜΟΙ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ομοσπονδία συλλόγων δεν υπάρχει? Υπάρχει μεγαλύτερο κόλπο από την βιομηχανία της ισόβιου προέδρου, με βοηθό το σύζυγό της? Σπίτια εχτισαν,παιδιά σπούδασαν από τους συλλόγους, το διαμέρισμα που είχε αφήσει ο στρατηγός στην Αρτέμιδα για βιβλιοθήκη με συνοπτικές και αδιαφανείς διαδικασίες το έκαναν γραφείο και ιδιωτικό χώρο αναψυχής,με την βοήθεια Κατσαλίρου και Ζήση.Η Ομοσπονδία χρηματοδότησε την εκλογή του Δημητρακη,η Ζήση ειναι στην ίδια θέση που ήταν κ επι Κατσαλίρου,της ετοίμαζε γραφείο της Καμπούρας για να τα κανονίζει τις αρπαχτές απο το Αεροδρόμιο.Η Μωραίτη έδωσε 13.000ευρω για να εχει κεντριή παρουσία η Ομοσπονδία στο γυφτοπάζαρο των χριστουγένων.Ειναι αμετρητα αλλα χαρτιά νομιμότητας η ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΒΑΤΡΑΧΙΝΑ δεν παρουσιάζει ΠΟΥΘΕΝΑ γιατί είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΑΙΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tο πόσο και πώς ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΑΙΜΟΥ η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ το εξηγεί η άλλη επαγγελματίας ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ η κα.ΣΑΡΡΗ σε ομολογία της ON CAMERA στο προηγούμενο Τοπικό Συμβούλιο επί Κατσαλίρου που είχε κάνει ερώτηση ο πολύφερνος τωρινός ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κος ΛΑΜΠΡΟΥ.Τώρα που ο κος ΛΑΜΠΡΟΥ έγινε ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ αυτόματα έγινε και η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ νομιμότατη,χωρίς κάποια ενέργεια απο μέρους της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ που να δικαιολογει αυτήν την μεταστροφή του κου ΛΑΜΠΡΟΥ εκτος απο τα λεφτά που έδωσε η ΒΑΤΡΑΧΙΝΑ προεκλογικά στον ΔΗΜΑΡΧΟ.Τα ερωτήματα που οδηγούν στον εισαγγελέα που είχε κάνει ο κος ΛΑΜΠΡΟΥ τότε και τα κάλυψε ο ζογκλέρ κωλοτούμπας ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ παραμένουν όπως εχουν αναπάντητα.Αν το 20% είναι αλήθεια απο αυτά που ομολογεί η κα ΣΑΡΡΗ πρέπει να έχουν πολλά χρόνια φυλακή,αν ειναι όλα όπως τα ομολογεί δεν ξέρω μήπως τα ισόβια είναι λίγα γιατι υπάρχει και ενας πακτωλος ΜΑΥΡΩΝ χρημάτων που πέρασαν και περνούν απο τα χέρια της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ολα σωστα οσα λετε για την γρια καμπουρα,αλλα ξεχνατε το βασικο ειναι 30-40 χρονια στην μασσα την τρελη αυτη και ο αντρας της πολλα λεφτα παρα πολλα λεφτα εχουν διαχειριστει.Αν ειναι γρια επρεπε να εχει αποσυρθει κοσμια να ξεχασουμε οτι υπηρξε,αλλα ειναι τετοια η αρχομανια και η φιλαργυρια της τωρα που εχει τον γελοιο δημαρχακι θελει να κανει την μπαζα του αιωνα της κ να χαθει Πολλα ραμματα το τομαρι της γιατι τομαρι ειναικαι φυσικα θα της δωσουμε πολυ αξια για να αξιολογηθει αναλογα και απο τον φυσικο της ΔΙΚΑΣΤΗ ολα αυτα τα ΖΟΜΠΙ που τρωγοντας την ΛΟΥΤΣΑ εγιναν πλουσια πρεπει να πληρωσουν τους φορους που τους αναλογουν και να φερουν πισω τα κλεμμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μας εκφράζουν τα σχόλια. Αποκηρύσσουμε όλα τα υβριστικά, κακόβουλα και αισχρά σχόλια και παρακαλούμε όλους τους σχολιαστές να χρησιμοποιούν κόσμια γλώσσα. Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποιο σχόλιο μπορεί να πατήσει ή στο αντίστοιχο σχετικό στο κάτω μέρος της σελίδας για να διαμαρτυρηθεί στον διαχειριστή -αναγράφοντας το άρθρο, την ημερομηνία και την ώρα του σχολίου που τον ενοχλεί. Αυτή δήλωση ισχύει για ΌΛΑ τα σχόλια που έχουν δημοσιευθεί σε αυτό το μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΓΚ ΙΛ ΜΑΡΚ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ.

      Διαγραφή
  11. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ.
    ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ.
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΤ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ? ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΞΕΙΣ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙΣ ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ.ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑ ΤΟΝ 1:51 μμ
    Σχετικά με Συλλόγους
    1. Δεν είναι όλοι ίδιοι μη τα ισοπεδώνεις όλα
    2. Αν έχεις στοιχεία βγάλτα να λυτρωθούμε
    3. Εφόσον δεν ασχολείσαι εσύ ο ...νέος μένουν τα γερόντια και καλά κάνουν
    4. Αν γνωρίζεις πες από που τα παίρνουν γιατί ...λεφτά δεν υπάρχουν.
    5. Όσο για το κάψιμο μάλλον δεν έχεις φαντασία αλλά φαίνεται ότι σου αρέσει το Νταχάου
    6. Παντού ψηφίζουμε αυτούς που μας αξίζουν.

    Δεχόμεθα μόνο σοβαρές απαντήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου