Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ - Ένας εφταμηνίτικος Δήμαρχος

Πρώτη δημοσίευση: 19.04.2015
ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ - Ένας εφταμηνίτικος Δήμαρχος
Κύριε δήμαρχε, με όλον τον σεβασμό που έχω στον θεσμό άλλα όχι στο πρόσωπο σας θεωρώ τον εαυτό μου υποχρεωμένο,
από αυτό το βήμα να σας μεταφέρω τα αισθήματα των δημοτών.
Είναι λυπηρό το γεγονός της απόλυτης επιβεβαίωσης του προφητικού άρθρου που είχα γράψει την παραμονή των εκλογών. Σε εκείνο το προφητικό άρθρο περιέγραφα ένα υποψήφιο δήμαρχο που είναι ένας ανύπαρκτος, ανούσιος και αναβλητικός άνθρωπος με την τυπική σφραγίδα τού κατώτερου δημοσίου υπαλλήλου.




Και τώρα μετά από επτά μήνες που είσαι δήμαρχος με απόλυτη πλειοψηφία, ποια είναι η εικόνα σου; Τι έχεις κάνει; Πως σε βλέπουν οι δημότες; Σε απασχολεί;

Σε αυτούς τους επτά μήνες. λοιπόν, οι ενέργειές σου έχουν σαν αποτέλεσμα να προσβάλουν το θεσμό του δημάρχου, και να εκθέτουν τα τοπικά συμβούλια στην τοπική κοινωνία. 
Έχεις μοιράσει αμέτρητες παράνομες άδειες στα μαγαζιά της παραλίας, ακόμη και με την προσωπική σου επέμβαση στο τοπικό συμβούλιο, οδηγώντας τους να τα ψηφίσουν ομόφωνα γιατί το θέλεις εσύ, χωρίς να έχεις την αξιοπρέπεια και το σθένος να αναλάβεις τις ευθύνες να της χορηγήσεις με "διαταγή δημάρχου" και φαρδιά πλατιά την Υπογραφή σου. Τρομοκρατείς δημοτικούς συμβούλους, τοπικούς συμβούλους, δημότες, δημοσιογράφους, σχολιαστές και όποιον σε περιγράψει όπως ακριβώς είσαι ή όπως εκείνος πιστεύει.

Σε επτά μήνες θα μπορούσες να έχεις κάνει πάρα πολλά άλλα πράγματα εκτός από αυτά που έχεις κάνει για προσωπικό όφελος. Αν είχες κάνει όλα τα άλλα που ήσουν υποχρεωμένος να κάνεις για το καλό του τόπου και στα πλαίσια των δυνατοτήτων σου, θα είχες το περιθώριο κι αυτά τα λάθη με τις άδειες και τις ανοησίες σου. Αν ήταν τόσο μεγάλο το θετικό έργο σου τότε ούτε εγώ ούτε κάποιος άλλος λογικά σκεπτόμενος θα σε κατέκρινε για τα λάθη σου.
Εσύ. όμως, φοβούμενος μην βγει το άρθρο μου ψεύτικο, προσπαθείς με κάθε δύναμη από την ελάχιστη που έχεις, να με επιβεβαιώσεις.

Επτά μήνες λαμογιές, τρομοκρατία, φαυλότητα, σκοτάδι, τρέμεις και φοβάσαι να βγουν τα πρακτικά των συνεδριάσεων στον αέρα, γιατί εκεί φαίνεται η ολική σου ανικανότητα και ανυπαρξία.
Να αλλάξεις το βλέπω αδύνατο, να παραιτηθείς εντελώς απίθανο, να πας σε οριστική αργία εξαιρετικά πιθανό.
Δήμαρχε της διαπλοκής και της κωλοτούμπας θα τα λέμε πολύ συχνά και από βασανιστής που είσαι τώρα θα γίνεις απολογούμενος για τα εγκλήματα που κάνεις κάθε ημέρα, με την ανυπαρξία σου, την ανικανότητά σου, και την δειλία σου.
Αποφάσισες να ενεργήσεις με βάση το προσωπικό σου συμφέρον και τις όποιες συμφωνίες έχεις κάνει με την προηγούμενη Δημοτική αρχή. Ο δρόμος που διάλεξες έχει, όμως, και πολύ κριτική, που αν θέλεις να είσαι εντάξει και να με διαψεύσεις θα πρέπει να έχεις το κουράγιο να την ακούσεις και να προσπαθήσεις να κατέβεις από τον "θρόνο" σου, να βγεις από το γυάλινο κλουβί σου και να πλησιάσεις τους κατοίκους αυτού του τόπου που σε ψήφισαν.

Το καλοκαίρι έφτασε και αυτή η πολύπαθη Αρτέμιδα θα ξενυχτάει στους ρυθμούς των ντεσιμπέλ που θα μας "πνίξουν" με τις δικές σου ευλογίες.

29 σχόλια:

  1. Ωχ Δημητράκη εδώ τελείωσες.Προσπάθησες να κλείσεις το blog πριν ανοίξουν τα μαγαζιά & έχασες τώρα αρχίζει ο δημόσιος διασυρμός εξευτελισμός που σου αξίζει.Όλοι νομίσαμε ότι τον αγόρασες τον ΣΙΣΣΥΦΟ όπως τον ΓΚΟΝΤΖΙΛΑ,αλλά απέδειξε οτι σε έχει για τσίχλα & φουντούκι οπως είσαι,σε μασάει εκνευριστικά όποτε θέλει αμα θέλει & σε τσακίζει όποτε το αποφασίσει.Σε έξι μήνες σε έχει κάνει ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ στα τελευταία του & το καλοκαίρι είναι μπροστά μας θα βγούν όλα τα έργα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άθλιος ψεύτης και απατεώνας μόνο με αυτές τις λέξεις μπορείς να τον χαρακτηρίσεις δεν υπάρχει καμιά άλλη για όσους αμφιβάλετε θα επιβεβαιωθείτε σύντομα που θα μπεί το καλακαίρι και οι προηγούμενοι του ήταν ψεύτες αλλά αυτός δεν παίζεται με τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Η ΡΟΜΠΑ Η ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ.ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΑΡΠΑΞΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ ΚΕΛ ΣΤΟ Π.ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΗΤΟΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά έκανε για του λόγου του βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να βγεί δήμαρχος μέσα στο αποκορύφωμα της κρίσης την ώρα που ήταν όλοι δυσαρεστημένοι με όλα και ψεκασμένοι τώρα θα τους χορέψει στο ταψί δεν είναι κορόιδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είμαι της γνώμης οτι φταίει για όλα ο δήμαρχος το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης ανήκει στους ίδιους τους Λουτσιώτες σαν άτομα και σαν σύνολο αλλά έχει και ο δήμαρχος μεγάλο ποσοστό ευθύνης επειδή οι αποφάσεις του προπαντώς οι άδειες που δίνει επηρεάζουν πολλά πράγματα.Ο Δημήτρης Μάρκου αποδείχτηκε πραγματικά πολύ κατώτερος των περιστάσεων δεν χρειάζεται να μπεί το καλοκαίρι για να διαλυθούν όλες οι αμφιβολίες είναι οφθαλμοφανές το πράγμα απο τώρα, πρέπει να ζητήσουν συγνώμη απο το αναγνωστικό κοινό όσοι πουλούσαν παραμύθια οτι θα τα αλλάξει όλα μέσα σε μια μέρα οι ίδιοι έλεγαν με τον προηγούμενο δήμαρχο οτι είναι θέμα μόνο δημάρχου κλείνοντας το μάτι στα υπόλοιπα που αφορούσαν την ευθύνη του υπόλοιπου κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρβανίτης για εξήγησε μας το ψευδώνυμο σου απο που βγαίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΘΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΟΥ ΜΟΥΓΚΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

      Διαγραφή
  7. NOMIKA ΗΘΙΚΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΤΑΙΕΙ?ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΑΦΑΝΗΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΕΜΠΕΛΗ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι ανοησιες λετε εχθες ακομα κατεβηκε το Δημαρχακη στο Τοπικο Λουτσας και προσπαθησε με Πακιστανο εργατη τον Προεδρο του Τοπικου να φορτωσει τις παρανομες ΑΔΕΙΕΣ στους ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ του ΔΗΜΟΥ που πηρανε ΟΛΟΙ ΑΔΕΙΑ ην ιδια περιοδο.Την ΑΔΕΙΑ την πηρανε μονοι τους με την ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΙΑΤΑΓΗ του λαμογιου ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν προσπαθησει να περασει το θεμα του ΚΕΛ δεν θα μπορεσει.Η Ραφτοπουλου αλλα κυριως ο ΛΑΟΣ δεν θα το επιτρεψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλα για την ΑΝΝΑ μην κρατας ουτε καλαθι ουτε να την υπολογιζεις για τιποτα.το λαμογιο ο Μουγκος εγινε Δημαρχος με την οδηγια ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΧΙ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ,δεν παιζει κανενα ρολο αρνητικο η θετικο και οι 4 υποψηφιοι ηταν και ειναι αυτο που ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. To KΕΛ χτιζεται ηδη και εναι εντελως ΝΟΜΙΜΟ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.Το 90% του ΔΣ ειναι καθαρα υπερ του ΚΕΛ να χασει μερικα ψοφημια ο μογκκος? θα το περασει με 80-87% των ψηφων του ΔΣ.Ποιος μπορει να αμφισβητησει μια τετοια αποφαση ΚΑΝΕΙΣ και ΜΑΤ θα φερει αν καποιος σκεφτει να πει κατι αλλο.Ο Κατσαλιρος δεν το περασε για 2-3 ψηφους αυτος εχει πολλους καβατζα και θα το περασει χωρις καμια αντιδραση σοβαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θ ΑΝΝΑ ΣΟΥ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΜΕ ΤΑ 500ΧΙΛ.ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ.Η ΑΝΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Ο ΜΟΥΓΚΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΗΠΩΣ ΕΡΘΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προβλέπονται αλλαγές στον Καλλικράτη ανάμεσα σε αυτές ο χωρισμός των Σπάτων με την Λούτσα απο τις πιο πιθανές, άντε και όσο γίνεται συντομότερα μήπως γλυτώσουμε αρκετό κακό έκαναν στην περιοχή οι Σπαταναίοι δήμαρχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμε 7.59 ...μέχρι πριν από τέσσερα χρόνια από που ήταν οι δήμαρχοι στην Αρτέμιδα ;..Αυτή την κατάσταση ποιοί την δημιούργησαν ; Σπαταναίοι δήμαρχοι ;;;;; Πόσο κόμπλεξ όμως, για να καλύψεις την ανικανότητα σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟΥΣ ΛΟΥΤΣΟΥΣ.ΚΑΣΙΜΗ?ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΤΩΡΑ ΑΡΠΑΞΕ ΜΕΤΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ 500ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΟΥΓΚΟΣ ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ.Ο ΜΟΥΓΚΟΣ ΜΑΡΚΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ 54 ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΘΑ ΖΕΙΣ? ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ.ΑΝΤΕ ΟΡΝΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. AN ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕ 3000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΠΑΤΩΝ ΑΛΛΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ.ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΚΑΤΟΙΚΤΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΧΩΡΙΟ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΖΟΜΠΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα Σπάτα θα μπορούσαν να ενωθούν με την Παιανία, ταιριάζουν πολύ καλύτερα

      Διαγραφή
  17. ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.ΡΕ Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΠΟΣΟ ΣΤΙΛΙΑΡΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ?ΑΥΤΟΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΕΡΔΗΣΜΕΝΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΥ Ο ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΣ,Ο ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΣ,Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ,Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ,Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΕΛ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ.ΤΩΡΑ ΠΑΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΜΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΨΕΥΤΑΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΜΠΡΕΛΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ας τους αφήσει να βγάλουν τα ομπρελοκαθίσματα να μαζέψουν οι νταβατζήδες οτι προλάβουν μια χρονιά ακόμα, απο του χρόνου που θα φέρει τα σκατά στην θάλασσα πολύ δύσκολα ακόμα και γι'αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΠΗΓΕΣ.ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΣ? Ο ΝΟΜΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΑΥΤΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παντως για να εχεις την εισηγηση εισαι και εσυ του συναφιου. Απλως δημοτης δεν την εχει. Επομενως γιατι δεν μιλας αυριο στο ΔΣ και κανεις εδω μεσα ανωνυμα ολη την φασαρια. Η μεγαλη ατυχια του κοσμου ειναι η ανυπαρξια της αντιπολυτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΛΑ Η ΤΕΛΕΙΩΣ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ Η ΝΟΣΤΑΛΓΟΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ.ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΑΡΚΟΥ ΕΠΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΓΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΘΑΜΩΝΕΣ ΔΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΣ.ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ,ΑΦΟΥ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΠΟΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΟΜΙΜΑ.ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΟΤΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ.ΑΣ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΛΑΣΤΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν βαρέθηκες να γράφεις τα ίδια και τα ίδια κατηγορώντας τον δήμαρχο? Πόσο κόμπλεξ κατωτερότητας πρέπει να έχεις.
    Δεν καταλαβαίνεις ότι μ' αυτά που γράφεις δίνεις περισσότερους πόντους στον δήμαρχο? Αντί για μυαλό, τι έχει μέσα το κεφάλι σου?
    Έχεις γίνει πλέον γραφικός και αντιληπτός είτε γράφεις με κεφαλαία, είτε με πεζά.
    Πρέπει να είσαι μεγάλο ΣΟΥΡΓΕΛΟ κακομοίρη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OXI ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑ! ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΤΑΛΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ ΡΓΩ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΖΩ Η ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΕΙΣ?ΑΝ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ?ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ.ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΦΤΗΝΟ,ΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ,ΤΖΑΝΚΥ,ΚΑΜΑΡΙΛΑΣ,,ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ,ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ

      Διαγραφή
  25. Μα γιατί να βαρεθούμε λες εσυ και εγω σου λέω τι έκανε ο Δήμαρχος να πάψει να είναι πατσαβούρα και λαμόγιο?Καθε μέρα μία νέα λαμογία μια απάτη ενα ψέμα.Ο αρχηγός της συμμορίας είναι αυτός,όπως ο προηγούμενος στην δική του συμμορία.Αυτός όμως ειναι ο τελείως ανίκανος κι όλο το έγκλημα το κάνει μόνος του.Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ είχε ΝΟΝΝΟΥΣ Υπαρχηγούς αποκεντρωμένη συμμορία με διακριτούς ρόλους τώρα ΟΛΗ η συμμορία ΟΛΑ τα λεφτά μόνος του τα μαζέυει ας πάρει όσους πόντους προλάβει να γίνουν χρόνια φυλακής,χώρια το ξύλο που θα φάει.Εσυ κάποιο κοπρόσκυλο στα Σπάτα των 3000 ψήφων είσαι ούτε ξέρεις που ειναι η ΛΟΥΤΣΑ εσύ περιμένεις το ΚΕΛ να πάρεις τα λεφτά να πάς να μείνεις δίπλα στον Δήμαρχο σε άλλον Δήμο.Παντως τον τίτλο ΨΕΥΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΛΑΜΟΓΙΟ μόνο ο ΜΟΥΓΚΟΣ τους κατέχει με την ΛΑΜΟΓΙΑ του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Α;ν τολμησει να περ5ασει το ΚΕΛ στο πλατυ χωραφι τελειωσε ουτε στο δρομο δεν θα κυκλοφορει ,θα τον ξευτελησουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου