Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Η πρόσκληση του Ηλία Ψινάκη

Η αλήθεια είναι ότι τους τελευταίους μήνες που έχει αναλάβει Δήμαρχος τρέχει με σκοπό να φτάσει το Δήμο Μαραθώνα… εκεί που του πρέπει!
Ο Ηλίας Ψινάκης εργάζεται πολύ, αλλά όπως λένε και οι στενοί συνεργάτες του δεν έχει χάσει καθόλου το κέφι του, αφού το κάνει με πολλή αγάπη πιστεύοντας ότι ο Δήμος Μαραθώνας μπορεί να γίνει παγκοσμίως γνωστός και για τη σημερινή του δραστηριότητα και όχι μόνο για το ένδοξο παρελθόν και ιστορία του.




Έτσι την Κυριακή 5 Απριλίου, στις 10 το πρωί, με σύνθημα «ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ» θα πραγματοποιηθεί ο 2ος Ημιμαραθώνιος Μαραθώνος, παράλληλων αγώνων 10χλμ και 5 χλμ, αλλά και αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά. Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αποστάσεων θα πραγματοποιηθεί στην ιστορική αφετηρία του Μαραθωνίου Δρόμου και η ποικιλία των αποστάσεων θα δώσει την ευκαιρία σε έλληνες και ξένους δρομείς όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων να δοκιμάσουν τις αντοχές και τις δυνάμεις τους τρέχοντας σε κομμάτι της ιστορικής διαδρομής. Σκοπός του Ηλία Ψινάκη είναι ο αγώνας του Ημιμαραθωνίου να εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο αθλητικό γεγονός που θα αποτελέσει και πόλο έλξης για τουρισμό.

Ο αγώνας λοιπόν θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, αλλά την προηγούμενη ημέρα, το Σάββατο 4 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα, θα δοθεί συναυλία στην αφετηρία με σκοπό να περάσουν ευχάριστα όχι μόνο οι κάτοικοι του Μαραθώνα αλλά και όσοι ακόμα επιθυμούν. Όπως ανακοίνωσε ο Ηλίας Ψινάκης μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media «ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!! Για να μας μπει καλά ειδικά στην νεολαία σας καλώ στην συναυλία το Σάββατο το απόγευμα στην Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου που σας προσφέρουν εθελοντικά τα μεγαλύτερα είδωλα της νεολαίας!!!Η Πρόσκληση είναι δωρεάν και ισχύει για όλους σας... όχι μόνο για τους κατοίκους του Μαραθώνα ΕΝΑ τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους καλλιτέχνες και στην PANIC για την ευγενική αυτή κίνηση τους ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΑ!!!»




Ευκαιρία λοιπόν για όσους θέλουν να κάνουν μία βόλτα το Σάββατο στον Μαραθώνα να αποδεχτούν την πρόσκληση του δημάρχου του για να παρακολουθήσουν και τη συναυλία, ενώ την επόμενη μέρα, την Κυριακή, θα μπορέσουν όσοι θέλουν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους τρέχοντας σε κομμάτι της ιστορικής διαδρομής.


Γρηγόρης Μελάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου