20 με 25 τεμάχια
Τι χρειάζεστε:
  • ¾ φλιτζανιού σοκολάτα κουβερτούρα
  • ½ φλιτζανιού βούτυρο φρέσκο
  • ¼ κιλού ζάχαρη άχνη
  • 2 κρόκοι αυγών
  • 1 ½ φλιτζανιού τρούφα σοκολάτα (γυαλιστερή)
Πώς το κάνετε:
Κόβετε τη σοκολάτα κομματάκια, τη βάζετε σε κατσαρολάκι και τοποθετείτε το κατσαρολάκι σε κατσαρόλα με βραστό νερό (μπεν μαρί).
Αφήνετε τη σοκολάτα να λιώσει.
Προσθέτετε το βούτυρο και τους κρόκους και ανακατεύετε με ξύλινο κουτάλι να διαλυθούν. Ρίχνετε τότε και τη ζάχαρη και ανακατεύετε το μείγμα.
Βγάζετε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και αφήνετε να κρυώσει το περιεχόμενό της  και να πήξη (μπορείτε να το βάλετε για 2 με 3 ώρες στο ψυγείο).
Παίρνετε λίγη λίγη από τη μάζα και την πλάθετε σε στρογγυλά κομματάκια μεγέθους μικρού καρυδιού.
Τυλίγετε κάθε κομμάτι σε τρούφα σοκολάτα και τοποθετείτε σε πιατέλα.
Αφού, τελειώσετε βάζετε την πιατέλα στο ψυγείο για 12 περίπου ώρες.

www.post4life.gr