Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΑΝΑΣΣΑ - ΑΝΝΑ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Παίρνουμε το μέλλον της πόλης μας στα δικά μας χέρια»

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ
Παρουσίαση Συνδυασμού και προγράμματος Κυριακή 27 Απριλίου ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - “ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΕΚΑΣ” - ΣΠΑΤΑ
Για πρώτη φορά στα χρονικά της πόλης ΚΑΙ ζωντανά στο διαδίκτυο, στη διεύθυνση: www.localtv.gr

5 σχόλια:

  1. 19.30 δεν είναι βράδυ, ουτε καν σούρουπο. Έτσι γιατί και η λεπτομέρεια μετρά. Κίτρινη στο σύμβουλο επικοινωνίας και περικοπή των αποδοχών του (αν είναι εθελοντής τιμωρία να σκουπίσει τα αφοδευτηρια στο πνευματικό με το πέρας της εκδηλώσεως, δεν πιστεύω να το αφήσετε αξεσκονιστο! θα γίνει έλεγχος Δεύτερα πρωι πρωι, μη δουμε τιποτις κοτσιλιες!).
    Οι χρυσαυγιτες υπήρξαν κύριοι, ήρθαν με τις νίκελ τετρακουνες, τας πιστολας και τας μαυρας γραβατας, έβαλαν και κάτι υπανθρώπους αλλοδαπούς να μαζέψουν στο τέλος, κύριοι δεν το συζητουμε, αλήθεια ο Χρυσαυγιτης ποιους θα στηρίξει στο β γύρο, γιατί αντιλαμβανόμαστε οτι παει βουρ για τρίτος! Κι ΑΣΕ τους αλλους να ξεμαλλιαζονται, αρε γλέντια ο Σύριζα πίσω απο την Εθνική Αυγή, τι report θα παραδώσεις ωρε στη νομαρχιακή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΕ.Θα σφαχτουνε για την χιονατη και τα χρυσαυγα οι ΝΑΝΟΙ.Σκεψου ομως τι φοβερη πλακα θα επακολουθησει αν ο κατσαλιρος δεν ειναι καν δευτερος......Τιναζονται ολοι οι τσαλαπετηνοι στον αερα.....πανε και οι συμφωνιες.....Παντως η ανασσα ξωπεταξε τον καταλογισμενο.σαν πρωτο βημα ....και εχει και το κασσιδι διπλα της στο καναλι ,οποτε....η αντιπαροχη που θα ζητησει θα ειναι αναλογη.....
    Βεβαια κανεις δεν θα ακολουθησει οδηγιες ΤΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΡΗΧΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ στον β γυρο.....αλλα αυτο δεν το υπολογιζουν οταν θα μετρανε τα κουκια......στην α Κυριακη...Νομιζουν οτι τα προβατα θα πανε στο μαντρι που θα τους πουνε....ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΞΥΠΝΑΝΕ ΟΠΟΤΕ.....μπορει και να τους την παιξουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχει γινει αντιληπτο οτι αυτοι που βριζουν την Ανασσα και την χτυπανε ασχημα βριζοντας γονεις, μπαρμπαδες κτλ κτλ ειναι απο το συνδυασμο του κυβερνητικου ανδρεικελου δημητρη μαρκου. Συγκεκριμενα οι διαφημιζομενοι Λαμπρου και η φαλαινα της μοδας! Αντε και η εκκλησιαζομενη Γλαβου και ο Dvd ασχετος! Γελαει ο κοσμος με τη γελοιοτητα σας, ουτε να κρυφτητε δε μπορειτε! Μπουφοι σαν το ψηλο Αβερελ που εχετε μπροστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. San palia istoria to xereis, Edw den mporei na mazepsei ton antra tis ton tzogadoro ton xartopaixti, thelei na valei kai ipopsifia gia na mas nikokirepsei.
      Anti na ftiaxei kana pastitsio kai na ftiaxei ton nikokiri tis ton kopro pou xartopaizei, thelei na mas ftiaxei kai sxoleia kai touristiki anaptixei?
      Eleos vre paidia eleos( Oti na nai kai opoion na nai)
      O allos O petiximenos epixeirimatias pali anti na poulisei kana dvd Se prosfora, ypopsifios kai aytos( eleos re gamwto, ligo tsipa den exoun oi idioi kai O dimarxos tous?)

      Διαγραφή
  4. Ενώ ο ΜΠΑΜΠΑΣ μας, άμεμπτος . Καλά πως σας ξέφυγε και πήγε στο 23 % ξαφνικά. Να πέσει σύρμα αμέσως να επανέλθει στην πρώτη θέση ξανά .Τελικά ο Μητροπολίτης έκανε ζημιά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου