Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Σπάτα, Άρτεμις - «Αν δεν υπερνικήσουμε την «πόλωση» θα αυτοκαταστραφούμε»

Λάθος ο διαχωρισμός και η «πόλωση» που επιχειρείται μεταξύ των δύο πόλεων, με καθαρά πολιτική στόχευση! 
Υπάρχει μια μεγάλη αλήθεια ότι στα Σπάτα υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια υποδομές, ενώ στην Αρτέμιδα κανένας δεν μερίμνησε για δεκαετίες,
ούτε για τα βασικά! 
Μετά την εκλογή της παρούσας Δημοτικής αρχής δεν έγινε κανένα έργο σε καμιά από τις δύο πόλεις, επομένως οι αναφορές ότι δόθηκε προτεραιότητα στα Σπάτα και όχι στην Αρτέμιδα, είναι έωλες. 
Για το θέμα του ΚΕΛ, το Τοπικό Σπάτων είχε εξ αρχής καθαρή θέση, στηρίζοντας πρώτο από όλους αυτό τον αγώνα (ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΕΛ), ακόμα και όταν όλοι οι υπόλοιποι είχαν καθησυχάσει και είχαν σταματήσει πιστεύοντας, τις υποσχέσεις με τις λιμνούλες και ότι δεν θα υπάρξει αγωγός στην θάλασσα! Επαναλαμβάνω στα Σπάτα η παρούσα δημοτική αρχή δεν έκανε κανένα έργο και ότι υπάρχει από υποδομές, προϋπήρχε εδώ και χρόνια. 

Ο μόνος τρόπος να πάμε μπροστά είναι να πάμε χέρι- χέρι, όλοι μαζί, Σπάτα- Αρτέμιδα. Όσες φορές και να κάθισα στην αυλή στο σπίτι του συζύγου μου στην Αρτέμιδα, ποτέ δεν κατάφερα να συνηθίσω να συζητάω μαζί με το θόρυβο από τα αεροπλάνα, ποτέ δεν συνήθισα την μπόχα από τα σκουπίδια στους κάδους της γειτονία του, που θυμίζουν χωματερή και την στεναχώρια των δικών του, που ήρθαν και επένδυσαν ότι είχαν και δεν είχαν σε μια περιοχή, που είναι στάσιμη χρόνια τώρα! 

Αυτά τα θέματα πρέπει να λυθούν παλεύοντας όλοι μαζί. Σε κάθε πόλη να δοθεί προτεραιότητα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει. 
Η μία πόλη να στηρίζει την άλλη! Αν δεν υπερνικήσουμε την «πόλωση» θα αυτοκαταστραφούμε! 

Φράγκου Ελένη
Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Σπάτων
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
«Νέα Εποχή» - Δημήτρη Μάρκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου