Τρίτη 29 Απριλίου 2014

«Άρωμα» γυναίκας σε σπείρα με 18 διαρρήξεις

Ενας τυχαίος έλεγχος από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οδήγησε στην αποκάλυψη της
δράσης τουςΑπό τον περασμένο Νοέμβριο είχε γίνει εφιάλτης για τους ιδιοκτήτες σπιτιών στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου μια τριμελής σπείρα διαρρηκτών με «άρωμα» γυναίκας, ώσπου ένας τυχαίος έλεγχος από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οδήγησε στην αποκάλυψη της δράσης τους.

Τα κοσμήματα και τέσσερις κάρτες ανάληψης που βρέθηκαν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 27χρονου, κίνησαν τις υποψίες των αστυνομικών καθώς ο νεαρός δεν μπορούσε να δικαιολογήσει ότι του ανήκαν. Έτσι, τον συνέλαβαν και τον παρέδωσαν στους συναδέλφους τους της Ασφαλείας, που δεν άργησαν να διαπιστώσουν ότι προέρχονταν από τη διάρρηξη στο σπίτι μιας 39χρονης γυναίκας με λεία κοσμήματα συνολικής αξίας 10.000 ευρώ.

Η έρευνα προχώρησε και οδήγησε στην εξιχνίαση άλλων 17 διαρρήξεων με λεία μετρητά, χρυσαφικά, άλλα τιμαλφή και ηλεκτρονικές συσκευές, των οποίων η αξία έφτανε τα 99.500 ευρώ! Σιγά- σιγά αποκαλύφθηκαν και οι συνεργοί του 27χρονου, μια 34χρονη γυναίκα και ένας 30χρονος άνδρας, που και αυτοί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν μαζί του στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές. Ωστόσο, τα κλοπιμαία δεν έχουν βρεθεί και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες πρόλαβαν να τα πουλήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου