Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Διαμαρτυρία για το κλείσιμο του Ο.Τ.Ε στη Ραφήνα

Με ένα απλό mail που στάλθηκε στον κατάστημα του Ο.Τ.Ε στη Ραφήνα την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στις 10:27, ενημερώθηκε το προσωπικό του καταστήματος ότι «Το Σάββατο
8/2/2014 θα είναι η τελευταία ημέρα εμπορικής λειτουργίας του ».

Με απλά λόγια, λουκέτο στο εμπορικό τμήμα του ΟΤΕ στη Ραφήνα και με ένα πάλι απλό χαρτί που τοιχοκολλήθηκε σε ένα σημείο στη τζαμαρία του καταστήματος, που ενδεχομένως να φαντάζει και λίγο ειρωνικό, ο ΟΤΕ ενημερώνει τους πελάτες του με το μήνυμα «Συνεχίζουμε να είμαστε κοντά σας! ΟΤΕ Παλλήνης, Λεωφ. Μαραθώνος 49 και Γερμανός, Λ. Φλέμινγκ 3 Ραφήνα».
Στη Ραφήνα, οι πολλοί μπορεί να έμειναν αδιάφοροι για το κλείσιμο του καταστήματος, αλλά ένας πυρήνας ανθρώπων, όπως ο Παν. Καλαθάκης που πρώτος μας ενημέρωσε, ξεκίνησε μια προσπάθεια για την επαναλειτουργία του εμπορικού τμήματος του ΟΤΕ στη Ραφήνα.
IMG_6557
Παναγιώτης Καλαθάκης, συνταξιούχος ΟΤΕ
«Θα πρέπει το κατάστημα να συνεχίσει να λειτουργεί για τη πόλη μας, γιατί με αυτές τις κινήσεις ο ΟΤΕ και η σημερινή του ιδιοκτησία συμβάλλει στον μαρασμό της οικονομικής ζωής της πόλης μας. Θα πρέπει να επανεξεταστεί το θέμα λειτουργίας και θα πρέπει να εκδοθεί ανάλογο ψήφισμα και από το δημοτικό συμβούλιο. Σε περίπτωση, τελεσίδικης απόφασης για κλείσιμο από πλευράς ΟΤΕ, θα πρέπει με την άμεση αποχώρηση του έμψυχου υλικού, η Δημοτική Αρχή να παραλάβει το κτίριο που είναι ιδιοκτησία της και έχει παραχωρηθεί από το Δήμο. Δεν θα πρέπει να αφήσουμε τον ΟΤΕ να ξεπουλήσει το κτήριο επ' ωφελεία του».

Σήμερα μπροστά στο κατάστημα του ΟΤΕ συγκεντρώθηκαν κυρίως παλαιοί εργαζόμενοι στον ΟΤΕ και με την συμπαράσταση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Πάντζα, των δημοτικών συμβούλων Παύλου Μπατάλη, Δημήτρη Μισοκοίλη και Βασίλη Πιστικίδη που είναι και υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας επικεφαλής της «ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ» και του επίσης υποψηφίου Δημάρχου Ευαγγέλου Μπουρνούς της «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» αναφέρθηκαν στις συνέπειες από το κλείσιμο του ΟΤΕ και στις ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν για να ξαναλειτουργήσει το κατάστημα, όπως επίσης και τι θα πρέπει να γίνει με το κτίριο που στεγάζει το εμπορικό τμήμα του ΟΤΕ σε περίπτωση μη επαναλειτουργίας του.

Διαβάστε περισσότερα και σχόλια: www.rpn.gr

2 σχόλια:

  1. Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΟΣΜΟΥ, ΥΠ.ΔΗΜΑΡΧΩΝ.ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΝΤΕΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
    ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΟΥ, ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
    ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠ ΩΦΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ.
    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ, ΚΑΛΕΣΑ ΤΟΝ
    ΔΗΜΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ
    ΤΟΥ ΟΤΕ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ,ΝΑ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ
    ΔΗΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΟΙΚΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.
    ΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ Ο
    ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ, ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
    ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΕΙΖΩΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ
    ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΩΝ ΛΟΥΚΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ.

    Π.ΚΑΛΑΘΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ17 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:09 π.μ.

    ΕΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ,πραγμα που απευχομαι ,ΙΔΟΥ ΕΝΑ ΕΤΟΙΜΟ ΚΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.Γιατι αν περιμενουμε το καρα γιαπι να ξεμπλεξει θα συνεχισουμε να ενοικιαζουμε αιθουσες ξενοδοχειων για οιασδηποτε φυσεως εκδηλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου