Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Μικροπολιτική σε όλο της το μεγαλείο!!

του Δημήτρη Μάρκου
Αδιαμφισβήτητα, υποδεέστερο των περιστάσεων ένα ακόμα αστείο «δελτίο τύπου» από μια ανύπαρκτη δημοτική αρχή. Ένα «δελτίο» που τολμά να μιλάει για αστειότητες «μικροπολιτικών γυρολόγων» χωρίς βέβαια να τους κατονομάζει, κάνοντας παζάρια με το θέμα της αποχέτευσης, όταν οι ίδιοι, οι διοικούντες το δήμο, αγνοούν και υποβαθμίζουν σκόπιμα πλέον όπως αποδεικνύεται από τα γεγονότα, τις αποφάσεις των δύο τοπικών συμβουλίων αλλά και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που καταψήφισαν την δημιουργία του Κ.Ε.Λ. στο Πλατύ Χωράφι. 
Επί τρεισήμισι χρόνια κωφεύουν για τα προβλήματα και τις ανάγκες του δημότη, αν λοιπόν είχαν ως προτεραιότητά τους την ανάπτυξη του τόπου μας θα λάμβαναν υπόψη τους τις τόσες εισηγήσεις-προτάσεις που έφερε η παράταξή μας ως αντιπολίτευση όλα αυτά τα χρόνια. Αμφιβάλλουμε λοιπόν αν γνωρίζουν το εύρος των προβλημάτων που έχει ο δήμος μας, πολύ περισσότερο δε λόγω αυτής της άγνοιας δεν έχουν και την ικανότητα να τα αντιμετωπίσουν. 
Φέρατε το δήμο μας σε ένα τέλμα, κλείσατε τα αυτιά σας και τα μάτια σας, στα πραγματικά προβλήματα, και έχετε το θράσος να μιλάτε για υπονομευτές της ανάπτυξης του τόπου μας, ξεχνώντας να κοιτάξετε στον καθρέπτη. Το βέβαιο είναι, όπως καταλήγετε και στο «δελτίο» σας, πως οι δημότες όχι μόνο γνωρίζουν ποιος έχει την ικανότητα να δώσει επιτέλους τη λύση στα προβλήματα που ταλανίζουν το δήμο μας, αλλά δεν ξεχνά και την ανυπαρξία που είχατε κατά τη διάρκεια της θητείας σας. 
Την απάντηση θα τη λάβετε στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου. Οι πάγιες θέσεις μας για την αποχέτευση παραμένουν ξεκάθαρες: 
  • Όχι, στο αίσχος των βόθρων και των βόθρο-λυμάτων στους δρόμους! 
  • Όχι, στη δημιουργία Κ.Ε.Λ. στο Πλατύ Χωράφι! Άμεση σύνδεση με τη Ψυτάλλεια και παράλληλη δημιουργία αποχετευτικών δικτύων
  • Όχι, στην οικολογική και περιβαλλοντολογική υποβάθμιση του τόπου μας,
  • Ναι, στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό!
Ο Επικεφαλής της Παράταξης «Νέα Εποχή-δύναμη αλλαγής»
& Υποψήφιος Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος
Δημήτρης Μάρκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου