Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ Σπάτων, Αρτέμιδος - Ανακήρυξη Λίας Ντελάκη ως Υποψήφιας Επικεφαλής της νέας Δημοτικής Παράταξης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
Δυναμικό ξεκίνημα της νέας δημοτικής παράταξης με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ Σπάτων – Αρτέμιδος την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου...
Πάνω από 150 συμπολίτες μας μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και πρόσωπα από όλους τους χώρους με έντονο ενδιαφέρον για τα κοινά, επιβεβαίωσαν με την παρουσία τους στο οινοποιείο «Εύοινος» την ανακήρυξη της Λίας Ντελάκη ως υποψήφιας επικεφαλής της νέας δημοτικής παράταξης η οποία υπόσχεται να ταράξει τα νερά στο Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος.

Παρουσία του βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Απ. Αλεξόπουλου, του αντιδημάρχου του δήμου Σπάτων Αρτέμιδας Γιώργου Γκινοσάτη, του δημοτικού συμβούλου Χρήστου Τσαντήλα, τοπικών συμβούλων και αρκετών δημοτών οι οποίοι στις περασμένες αυτοδιοικητικές εκλογές συμμετείχαν σε άλλους συνδυασμούς, η Λία Ντελάκη έδωσε το στίγμα της νέας δημοτικής προσπάθειας καταχειροκροτούμενη από τους παρευρισκομένους.

Περιέγραψε ένα άλλο δρόμο για το δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος, ο οποίος μετά τις εκλογές του Μαΐου θα ξεκινήσει το έργο της μεγάλης ανατροπής:
  • Με ενεργοποίηση όλων των κοινωνικών δυνάμεων και στόχο τη συμμετοχή των πολιτών στη λήψη αποφάσεων.
  • Με επίκεντρο τους νέους ανθρώπους και τις νέες εναλλακτικές ιδέες.
  • Δίπλα στον πολίτη που βιώνει την ανεργία, τη φτώχεια, τα χρέη.
  • Την ανάπτυξη και την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής.
  • Τον επανασχεδιασμό των πόλεων, με υποδομές και νοικοκύρεμα παντού.
Η επικεφαλής της παράταξης υποσχέθηκε έναν αγώνα με επιχειρήματα και όχι με αφορισμούς και ύβρεις. «Θα επαναφέρουμε τον πολιτικό πολιτισμό και θα δώσουμε στους δημότες μας δύναμη και αυτοπεποίθηση για την έξοδο από την κρίση», είπε, κλείνοντας την ομιλία της.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μουσικό πρόγραμμα, μεζέδες και σαββατιανό κρασί από το φιλόξενο οινοποιείο του Σταύρου Κουλοχέρη.

Το επόμενο ραντεβού της νέας παράταξης είναι στο γυάλινο κτίριο του Δήμου της Λ. Βραυρώνος (5η στάση), στις 10 Μάρτη, όπου θα ανακοινωθεί ο/η υποψήφιος Δήμαρχος, και θα αποφασιστεί το σήμα και το όνομα του συνδυασμού. 
Θα έχουν μεσολαβήσει πολλές επαφές και συναντήσεις με δραστήριους πολίτες, στελέχη ενεργών μαζικών φορέων και κινημάτων των δυο πόλεων και η στελέχωση των επιτροπών της νέας δημοτικής παράταξης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου