Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Εκλεισε η Κορίνθου-Πατρών λόγω τροχαίου

 
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ.Κλειστή, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, είναι η νέα εθνική οδός Πατρών-Κορίνθου, κοντά στο ύψος του Ψαθόπυργου, εξαιτίας τροχαίου
ατυχήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες στο τροχαίο, που έγινε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ενεπλάκησαν ένα φορτηγό και τρία ΙΧ αυτοκίνητα.Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ένα άτομο, το οποίο διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες για την απομάκρυνση των οχημάτων από το σημείου του τροχαίου, ώστε να δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία η νέα εθνική οδός.

Καθίζηση στην εθνική Τρίπολης-Καλαμάτας

Εξάλλου, λόγω καθίζησης στο 54ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Τρίπολης-Καλαμάτας στο ρεύμα του δρόμου προς Καλαμάτα, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων από το 52ο μέχρι και 56ο χιλιόμετρο στο Δερβένι.

Το οδόστρωμα υποχώρησε σε μήκος 40 μέτρων, σε βάθος ενός μέτρου και σε πλάτος τεσσάρων μέτρων, στην χιλιομετρική θέση 54,100. Η διακοπή της κυκλοφορίας αφορά το τμήμα μετά την τοπική κοινότητα Δερβενίου, μέχρι τα όρια με το νομό Μεσσηνίας. Το συγκεκριμένο σημείο είναι προβληματικό και κάθε χρόνο τη χειμερινή περίοδο κατολισθαίνει, παρά τις αποσπασματικές παρεμβάσεις που γίνονται. Η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς Καλαμάτα, διεξάγεται κανονικά κι απρόσκοπτα από τον αυτοκινητόδρομο Τρίπολη-Καλαμάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου