Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ληστής έστησε καρτέρι και χτύπησε γυναίκα

 
Την ώρα που έβαζε το κλειδί στην πόρτα του σπιτιού της μια 63χρονη γυναίκα, δέχθηκε
ξαφνικά επίθεση από έναν άγνωστο κακοποιόΤην ώρα που έβαζε το κλειδί στην πόρτα του σπιτιού της μια 63χρονη γυναίκα, δέχθηκε ξαφνικά επίθεση από έναν άγνωστο κακοποιό ο οποίος καραδοκούσε κρυμμένος. Ο δράστης την χτύπησε για να κάμψει την αντίστασή της και την υποχρέωσε να μπει στο σπίτι όπου τη λήστεψε!

Το περιστατικό συνέβη στους Κωστακιούς της Άρτας, όταν η άτυχη γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της και βρέθηκε αντιμέτωπη με τον κακοποιό ο οποίος την τραυμάτισε ελαφρά στο κεφάλι.

Ζαλισμένη από τα χτυπήματα καθώς ήταν, δεν κατάφερε να προβάλλει αντίσταση ή να καλέσει σε βοήθεια και απλώς παρακολούθησε τον δράστη να ψάχνει πιθαμή προς πιθαμή τα συρτάρια της.

Ο ληστής άρπαξε 350 ευρώ, τα κοσμήματα της 63χρονης και έναν φορητό υπολογιστή και τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Η τραυματισμένη γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς που ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου