Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Αγοράκι 22 μηνών στο νοσοκομείο από τα χημικά στο ΠΑΟ-Εργοτέλης

 
Η μητέρα με το παιδί της, αλλά και αρκετά άλλα άτομα, εγκλωβίστηκαν στο χώρο του καφέ
της Λεωφόρου, όπου δημιουργήθηκε αποπνικτική ατμόσφαιρα από τα χημικά - Ο μικρός εισέπνευσε τα χημικά και λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων με σημάδια δύσπνοιαςΚαταγγέλλει τις αρχές η μητέρα ενός αγοριού 22 μηνών που εισέπνευσε χημικά στα επεισόδια μετά τον αγώνα Παναθηναϊκός-Εργοτέλης και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο

Η βία είναι τυφλή και συχνά θύματά της είναι και άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με αυτή… Αυτό συνέβη, ευτυχώς χωρίς τραγικές συνέπειες, στην περίπτωση ενός αγοριού 22 ετών που εισέπνευσε χημικά από τη χρήση δακρυγόνων που έγιναν στα επεισόδια μετά τον αγώνα Παναθηναϊκός-Εργοτέλης.

Όπως κατήγγειλε στην «Πράσινη» η μητέρα του παιδιού, βρισκόταν στην καφετέρια στην είσοδο του κλειστού της Λεωφόρου στη Θύρα 8, όταν άρχισαν τα επεισόδια με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών για να απομακρύνει τους αγανακτισμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα αποδυτήρια.

Η μητέρα με το παιδί της, αλλά και αρκετά άλλα άτομα, εγκλωβίστηκαν στο χώρο του καφέ, όπου δημιουργήθηκε αποπνικτική ατμόσφαιρα από τα χημικά. Ο μικρός εισέπνευσε τα χημικά και λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων με σημάδια δύσπνοιας. Εκεί νοσηλεύτηκε μέχρι και το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν και πήρε εξιτήριο.

Οι γονείς του παιδιού αμέσως μετά το περιστατικό πήγαν στο τμήμα για να καταθέσουν μήνυση σε βάρος των ΜΑΤ που πέταξαν τα χημικά, ενώ ζητούν την άρση του απορρήτου για τη χρήση του βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου. «Το μόνο που ζητάω είναι να λάμψει η αλήθεια και να βρεθούν οι ένοχοι», δήλωσε η μητέρα του παιδιού.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου