Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Τόμι Λι: Από την Πάμελα Άντερσον σε... Ελληνίδα!

 
Ο εκκεντρικός σταρ παντρεύεται την Ελληνίδα Σοφία Τούφα!Πρώτα ήταν η Ελένα
Στάρτσακ, μετά η Χίδερ Λοκλίαρ και τέλος η πολύκροτη σχέση του με τη σεξοβόμβα Πάμελα Αντερσον.
Ωστόσο, ο 51χρονος ντράμερ των Motley Cure, Τόμι Λι, που κατάγεται από την Ελλάδα, αποφάσισε να πάρει... παπούτσι από τον τόπο του!
«Τυχερή» είναι η 30χρονη Ελληνίδα, Σοφία Τούφα για την οποία ο ίδιος είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Πείτε 'γεια' στην αρραβωνιαστικιά μου, που σύντομα θα γίνει γυναίκα μου. Είναι και αυτή Ελληνίδα και είμαστε ευτυχισμένοι».
Όσο για το ποια είναι η Σοφία Τούφα;
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία και είναι γνωστή ως ΣΟΦΙ (SOFI, ακρωνύμιο του Some Other Female Interest), ενώ ξεκίνησε την καριέρα της στη μουσική στα 13 της χρόνια φτιάχνοντας την μπάντα «Denacee».
Από τότε, έχει κάνει πολλές δουλειές, προσωπικές και μη, ενώ έχει συμμετάσχει και στις περιοδείες μεγάλων ποπ σταρ, όπως της Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Εχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες όπως οι Fall Out Boy, οι Will.I.Am, οι Butch Walker, οι The Von Bondies, την Νέλυ Φουρτάντο και φυσικά τον Τόμι Λι.
Εκτός από μουσικός, η Σοφία Τούφα εργάζεται και ως χορογράφος. Μάλιστα έχει κάνει τις χορογραφίες για το βίντεοκλιπ του τραγουδιού Girlfriend της Αβρίλ Λαβίν, αλλά και αυτές του σόου που παρουσίασε η τραγουδίστρια σε όλο τον κόσμο το 2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου