Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΚΕΛ - η μεγάλη απάτη!

Ένα έργο που πρέπει να γίνει για να κερδίσουν κάποιοι συγκεκριμένοι πολλά λεφτά και να μείνει ένα ακόμη κτίσμα φάντασμα, σαν το ΚΕΛ του Μαρκόπουλου. Αλήθεια γιατί δεν
συνδεόμαστε και εμείς σε αυτό το ΚΕΛ; Έχει τελειώσει εδώ και χρόνια και ακόμη δεν λειτουργεί διότι δεν υπάρχουν κατοικίες συνδεδεμένες!

Αφού δοκίμασαν όλα τα τεχνάσματα και απάτες για να πείσουν τον κόσμο για το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι και αφού είδαν ότι δεν γίνεται τίποτα, τώρα καταφεύγουν στην τρομοκρατία. Γνωστό μπλοκ της εταιρίας "Πρέπει να κάνουμε ΚΕΛ", που μάλλον θέλει να παίξει ρόλο εξαπτέρυγου για το ΚΕΛ άρχισε να μιλάει για τα πρόστιμα που "μπορεί", "να", "θα", "όταν" επιβαρυνθούν οι πολίτες.

Ο Πρόεδρος και το τοπικό των Σπάτων κάνουν αγώνα ενημέρωσης του κόσμου σχετικά με το ΚΕΛ. Δημοσιεύσαμε την τοποθέτησή του σχετικά με αυτή την συνέντευξη του κ. Σγουρού.

Μερικές "ώρες" πριν τις σημαντικές εκλογές που όλους αυτούς, βλαχοδήμαρχους και βλαχο-περιφερειάρχες θα τους στείλουν στο σπίτι τους και από εκεί απευθείας στον Εισαγγελέα, έβγαλαν το λιβανιστήρι του ΚΕΛ. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν την δύναμη, αυτή τη στιγμή να πάρουν κάποια απόφαση για το ΚΕΛ; Έχουν κάποια σχέση με την περιοχή μας; Αυτοί δεν μπορούν να ασχολούνται για τόσο μελλοντικά προβλήματα. Ήδη τους έχει αγγίξει το παγωμένο χέρι του πολιτικού θανάτου. Ακολουθεί το σκληρό χέρι της δικαιοσύνης. Η πολιτικής τους δραστηριότητα στην διάρκεια της θητείας τους, όπως θα αποδείξουν και οι εκλογές είναι απορριπταία μια και ήταν ελλιπής και καταστροφική για τον τόπο.

Τώρα μέσα στον πανικό τους, που βλέπουν τα δικά τους προβλήματα να τους οδηγούν στο αδιέξοδο, προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον κοσμάκι, με απειλές του τύπου «θα μετακυληθούν στους πολίτες τα πρόστιμα» κ.λπ.;

Και πως μπορούν να μας φοβίσουν; Πρώτα θα ζητήσουμε να κατασχεθούν οι περιουσίες όλων αυτών που πάνω στην πλάτη μας από φτωχοί επαρχιώτες έγιναν τοπικοί, ευκατάστατοι άρχοντες και μετά ας κοπιάσουν και σε μας. Εμείς, εδώ είμαστε, δεν έχουμε χωριό να πάμε. Ο Σγουρός και τα τσιράκια του θα πάνε στα χωριά τους. Εμείς που να πάμε;

Μόνο το αεροδρόμιο φτάνει! Λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια. Η περιοχή μας δεν έχει δει, εκτός από καταστροφή, υποβάθμιση και πλουτισμό των αρχόντων, τίποτα άλλο. Οποιοσδήποτε "μπακάλης", έχοντας το κεντρικό αεροδρόμιο της χώρας και μια Ολυμπιάδα, θα είχε εξασφαλίσει για το μαγαζί του -Δήμο- να ζει πλουσιοπάροχα και χωρίς τα διλήμματα που θέλει να μας παρουσιάσει τώρα η κάθε λογής "Κατίνα".
Δεν έχουν χρόνο πια για "θα"! Τους δοκιμάσαμε, τους πληρώσαμε, μας κατέστρεψαν και τώρα μένει να εξαφανιστούν να τους ξεχάσουμε.
Αυτά τα "θα έρθουν τα πρόστιμα", "ποιος θα τα πληρώσει" τα ακούμε "βερεσέ".
Όσο απολύσανε τις 30.000 δημοσίους υπαλλήλους, όπως ρίξανε τα αυθαίρετα στις παραλίες, όπως φτιάξανε τους "βομβαρδισμένους" δρόμους έτσι θα είναι και τα πρόστιμα!

Εμείς είμαστε γηγενής και έχουν βιώσει όλη την εξέλιξη της Αττικής. Τώρα ήρθε ο Σγουρός να μας τρομοκρατήσει ή να κονομήσει;

Δεν διεκδικούμε αριστείο εξυπνάδας, μια και τα λάθη μας είναι πάρα πολλά. Αλλά δεν νομίζουμε ότι θα μπορέσουν να μας ξεγελάσουν πάλι οι πολιτικάντηδες. Όλοι αυτοί οι γελοίοι θα βρεθούν εκεί που τους αξίζει.

2 σχόλια:

  1. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ. ΧΩΡΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΙ ΚΕΛ ΚΑΙ ΞΕΚΕΛ ΘΕΛΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aυτή η γη έγινε γόνιμη από τους παπούδες μας που την δούλεψαν με τεράστιους κόπους και δεν θα την εγκαταλείψουμε ποτέ σε ασυνείδητους κερδοσκόπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου