Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Σπάτα, Άρτεμις - Θρίαμβος Κ.Κατσούλη, Ν.Μάρκου κατά Λουδοβίκου των Σπάτων

Η απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης... έρχεται και ανοίγει "λεωφόρο" που θα οδηγήσει τον Λουδοβίκο και την συμμορία του, τουλάχιστον,
στον Εισαγγελέα.
Το σημείο που δείχνει την παρωδία άσκησης της δημοκρατικής εξουσίας, από τον Λουδοβίκο και την συμμορία του, φαίνεται από το σκεπτικό της απόφασης («...όπως προκύπτει το Τοπικό Συμβούλιο δεν συνεδρίασε εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών...»).

Ποιο είναι αυτό το τοπικό συμβούλιο; 
Είναι αυτό που πήγε ο Λουδοβίκος -"θεός, ήλιος" και είπε την περίφημη φράση «δεν θα επιτρέψω». 
Είναι το Τοπικό Συμβούλιο με πρόεδρο τον δυστυχή κ. Μπαλόπητο, που αφού του στέρησαν τον πρώτο χρόνο προεδρίας, κατόπιν του πέταξαν το ξεροκόμματο της προεδρίας να το ξεκοκαλίσει στην γωνιά του ήσυχος και υπάκουος, ανήμπορος να αντιδράσει σαν σκυλί. Από αδέσποτο παραπεταμένο σκυλί, αφού βρήκε αφεντικό, είναι υποχρεωμένος να υπακούει πιστά στις διαταγές του αφεντικού του υποτακτικά. Ούτε για απλά διαδικαστικά θέματα δεν παίρνει πρωτοβουλία εάν δεν προηγηθεί εντολή από τα αφεντικά. Ακόμη και η γραμματέας σε προηγούμενη συνεδρίαση, μιλώντας με το ύφος εξουσιαστή, πήρε τα έγγραφα που αφορούσαν μια συνεδρίαση στο σπίτι της και τα έφερε όταν επέστρεψε από αναρρωτική άδεια. 
Επίμονα αρνήθηκαν, στην διάρκεια της θητείας του κ. Μπαλόπητου, τον καθορισμό Αντιπροέδρου για να μην έχουν κανένα που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην δράση της συμμορίας. Μάλιστα αυτή η θέση υποστηρίχθηκε και από άλλους συμβούλους της Νέας Πόλης και αυτό τεκμηριώνει την οργανωμένη τους δράση.

Επίσης δεν υπάρχει κανένα έγγραφο που να αποδεικνύει την γνωστοποίηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που καθορίζει το ανώτατο ύψος του ποσού του προϋπολογισμού εξόδων της Τοπικής Κοινότητας σύμφωνα με το οποίο θα μπορεί να προβεί σε σχετική απόφαση για τον προϋπολογισμό σύμφωνα με το νόμο που αναφέρει καθαρά:
Άλλωστε τον Φεβρουάριο του 2013 οι κ.κ. Ν.Μάρκου και Κ.Κατσούλης, με την αίτηση τους στον πρόεδρο του Τοπικού, είχαν διατυπώσει σχετικό ερώτημα για την σύσταση του Προϋπολογισμού και ο Δήμαρχος είχε απλά απαντήσει ότι δεν δικαιούται το Τοπικό Συμβούλιο να αποφασίσει για οτιδήποτε σχετίζεται με τον Προϋπολογισμό.

Φυσικά όλα αυτά που αναφέρουμε είναι "σταγόνα στον ωκεανό" μπροστά σε όσα θα φτάσουν στον Εισαγγελέα. Όλα αυτά τα μικρο-συμβάντα καταδεικνύουν το τρόπο λειτουργίας της καλά οργανωμένης συμμορίας του Λουδοβίκου και της "Νέας Πόλης". Νομίζουν ότι με τις μπακαλίστικες πρακτικές του 1950, με τις οποίες είναι πολύ καλά εξοικειωμένοι, θα μπορούσαν να συνεχίσουν να λειτουργούν ένα Καλλικρατικό Δήμο του 2014. 

Μπορεί, εκ πρώτης όψεως, αυτή η απόρριψη να μοιάζει με νίκη της συμμορίας του Λουδοβίκου και  ότι τσαλάκωσαν και εξαφάνισαν τους δυο συμβούλους της Τοπικής Κοινότητας Αρτέμιδος, παρόλο που και αυτοί ανήκουν στην δική τους παράταξη, της Νέας Πόλης, είναι το κλειδί που ξεκλειδώνει την "Κεκρόπορτα" που οδηγεί στην απόδειξη ότι είναι σπείρα με σαφή δομή, με ξεκάθαρους ρόλους των μελών της συμμορίας. Χαρακτηριστικά όμοια με αυτά του Λουδοβίκου της Θεσσαλονίκης.

Τώρα οι επόμενες κινήσεις των κ.κ. Ν.Μάρκου και Κ.Κατσούλη, που από ότι μαθαίνουμε δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν εδώ θα εκθέσουν και άλλες επιβαρυντικές λεπτομέρειες της δράσης της Δημοτικής Αρχής και θα δώσει περισσότερα πειστήρια στα χέρια των δικαστικών αρχών.

Όσοι παρακολουθούν τα άρθρα μας σχετικά με την δίκη του Λουδοβίκου της Θεσσαλονίκης μπορούν να καταλάβουν τι εννοούμε και πως ακολουθεί ο Λουδοβίκος των Σπάτων τα ίδια βήματα. Μόνο που αυτός δεν θα την πατήσει από κάποιον Μπουτάρη αλλά από δυο ανθρώπους που ήταν στη ίδια του τη παράταξη αλλά δεν ήταν πρόθυμοι να σπιλώσουν το όνομά τους με τις παρανομίες της συμμορίας και δεν μπορούσαν να συμβιβάσουν την συνείδησή τους.
Οι εκλογές είναι μπροστά μας. Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε όσους σας ζητήσουν την ψήφο σας γιατί δεν συμπορεύτηκαν με αυτούς του δύο. Γιατί τα γεγονότα τους άφησαν αδιάφορους και δεν συμμετείχαν στον αγώνα τους. 

Παραμείνετε συντονισμένοι σε εμάς... 
Είναι πολλά τα ράμματα για την γούνα όλων των υποψηφίων που συμμετέχουν στην παρούσα σύνθεση της δημοτικής αρχής. Στην πορεία, καθώς θα δηλώνουν τις συνθέσεις των παρατάξεων και με ποιους θα κατέβουν στις επόμενες εκλογές θα βγαίνουν και οι ανάλογες αποκαλύψεις για τον καθένα τους.

9 σχόλια:

  1. Σιγά σιγά η Αρτέμιδα θα πάρει αυτό που της αξίζει. Να γίνει μια ωραία πόλη με την μεγαλύτερη παραλία των Μεσογείων.
    Κάποιοι ήθελαν τόσα χρόνια να μένει αναξιοποίητη, γιατί είχαν συμφέροντα. Συμφέροντα από τα οποία απεκόμισαν μεγάλα κέρδη.
    Τώρα όμως έχει έρθει η ώρα να μας πουν πως τα απέκτησαν αυτά τα κέρδη. Έχει έρθει η ώρα της τιμωρίας τους. Και δεν θα αργήσει.
    Όσοι άφησαν αυτή την πόλη σ' αυτή την κατάντια, χωρίς δρόμους, χωρίς επαρκή φωτισμό, χωρίς καθαριότητα θα οδηγηθούν στη φυλακή. Η Εισαγγελία κάνει πολύ καλά τη δουλειά της, γνωρίζοντας επακριβώς πόσα χρήματα έχουν περάσει από τα ταμεία του δήμου. Πώς χάθηκαν όλα αυτά τα χρήματα, χωρίς να γίνει κανένα έργο στην πόλη? Αυτό είναι το κύριο ερώτημα στο οποίο θα πρέπει να απαντήσουν αυτοί που το διαχειρίστηκαν. Μέχρι και το τελευταίο ευρώ.
    Να μάθουμε επιτέλους για τις απευθείας αναθέσεις σε συγκεκριμένους εργολάβους, για τα υπερκοστολογημένα τιμολόγια, για τα εικονικά τιμολόγια, για τα πανάκριβα ανταλλακτικά και ελαστικά των αυτοκινήτων που διαθέτει ο δήμος, για το τί γίνεται στο τμήμα των αλλοδαπών, για την ηχορύπανση των μαγαζιών του Αγ. Νικολάου, για τις παράνομες άδειες που ανανεώνονταν κάθε χρόνο, χωρίς να πληρούν τους κανονισμούς, για τις αμέτρητες μηνύσεις στην αστυνομία που έμεναν στα συρτάρια, για την καταπάτηση του αιγιαλού, για την άθλια κατάσταση των δρόμων, για την βρώμα και τα σκουπίδια που έχουν κατακλύσει ολόκληρη την πόλη, για τα ανείσπρακτα τέλη και τις πελατειακές σχέσεις, για τις αυθαιρεσίες της πολεοδομίας του δήμου και για όλα αυτά που έχει στα χέρια του ο Εισαγγελέας.
    Οι εξελίξεις που έρχονται είναι ραγδαίες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που γίνεται σ' αυτό τον δήμο, ειδικά στην Αρτέμιδα δεν το χωράει ο νους. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που με τις κινήσεις τους προσπαθούν να ξεσκεπάσουν τα "λαμόγια" του δήμου και κάποιοι άλλοι τους πολεμούν. Δεν θέλουν να γίνει η πόλη ανθρώπινη. Θέλουν να ζουν μέσα στη διαφθορά. Ίσως αυτό να έχουν μάθει και μ' αυτό να πορεύονται.
    Υπάρχει κίνδυνος τα "λαμόγια" του δήμου να ξαναβγούν. Ο κόσμος ψηφίζει σαν τα πρόβατα. Αυτό προσπαθώ να ανατρέψω με τη βοήθεια όσων με παρακολουθούν σ' αυτό το μπλογκ για να μπορέσει αυτή η πόλη να γίνει αυτό που της αξίζει.
    Όλοι γνωρίζουν τη διαφθορά και την ανομία που υπάρχει στους διοικούντες, και πολεμούν τους ανθρώπους που προσπαθούν να κάνουν κάτι καλό για τον τόπο. Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα ο μόνος τρόπος είναι ο Εισαγγελέας. Απ' ό,τι φαίνεται σε μερικούς δεν αρέσει. Θέλουν η πόλη να μείνει σ' αυτή την κατάντια. Γιατί δεν υπάρχει άλλη εξήγηση από πλευράς δημοτών να πολεμούν αυτούς που θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα.
    Οι άνθρωποι του δήμου με τα χρήματα και τις υποσχέσεις έχουν καταφέρει να έχουν τους πελάτες που τους ψηφίζουν. Αυτό πρέπει να αλλάξει.
    Πιάστε γνωστούς και φίλους που ψηφίζουν στην Αρτέμιδα να καταψηφίσουν τη σημερινή διοίκηση. Οι άνθρωποι αυτοί θα μας καταστρέψουν τελείως. Έχουν δώσει πολλά δείγματα γραφής για το τί θέλουν να κάνουν.
    Σκεφτείτε καλά το Μάιο πριν ψηφίσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ9 Φεβρουαρίου 2014 στις 4:40 μ.μ.

      ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΣΟΓΙΑ και τους συνεταιρους.

      ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΣΕΜΠΡΟΥΣ ,τους κολιγους τους και τους κολλητους τους.
      Μαυρο στους μουγγους και τυφλους της αντιπολιτευσης.
      Μαυρο στις ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ, οθεν και αν προερχονται.
      ΜΟΝΟΝ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ.
      Αφηστε να ανακυκλωνονται μονοι τους μεχρι να παει το υπολειμμα για υγειονομικη ταφη.

      Διαγραφή
  3. Γιατί δεν αναρτείται ο προϋπολισμός του 2014 αναλυτικά να δούμε τί ακριβώς έσοδα δηλώνουν και τί έξοδα? Γιατί στα έξοδα είναι το "ζουμί". Θέλω να συγκρίνω τί έξοδα έχουν χρεώσει για τα αυτοκίνητα που διαθέτει ο δήμος, γιατί πέρσι το ποσό ήταν εξωπραγματικό.
    Πληρώνουμε σαν δημότες υπερβολικά υψηλά δημοτικά τέλη και οι υπηρεσίες που μας παρέχουν είναι για δημότες της Ουγκάντας και κάτω. Η πόλη της Αρτέμιδας είναι σε κακό χάλι. Τέσσερα χρόνια στην διοίκηση του δήμου και δεν έχει γίνει ούτε ένας δρόμος. Τα σκουπίδια και τα αγριόχορτα στην ίδια κατάσταση. Ο φωτισμός είναι μόνο για πουλιά, όχι για ανθρώπους. Τί τα κάνουν αυτά τα χρήματα που πληρώνουμε? Δεν είναι ανταποδοτικά για την πόλη?
    Προσέξτε στις επόμενες εκλογές τί θα ψηφίσετε. Δεν πρέπει να βγει κανένας από τους παλιούς. Νέο σχήμα που έχει δείξει δείγματα γραφής για το τί μπορεί να κάνει. Μόνο έτσι μπορούμε να ελπίζουμε για μια ανθρώπινη πόλη. Για μια πόλη στην οποία θα έχουμε δικαιώματα και όχι μόνο υποχρεώσεις.
    Όλοι αυτοί οι "παλιοί" του δήμου έχουν δείξει τόσα χρόνια ότι ενδιαφέρονται μόνο για την τσέπη τους. Όχι για την πόλη. Προσέξτε λοιπόν τί θα ψηφίσετε. ΜΑΥΡΟ στα λαμόγια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ
    ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ,ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΜΕΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ
    ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΛΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΡΤΕΜΙΔAΣ,
    ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΈΚΤΡΩΜΑ ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΟΣ ;
    ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΕΤΣΙ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΝ,ΝΑ
    ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ
    ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κανε υπομονη μπλογκιτη ,γιατι πρωτα πρεπει να τον αναμορφωσουν.Αυτο τους ζητανε,Εντος 15 νθημερου.
    ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΖΟΥΜΙ που ειναι ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ του 2013..Δηλαδη πως πηγαν το 2013.,μετα τις πολλες αναθεωρησεις που εκαναν.Το κολπο ειναι να φτιαχνεις εναν προυπολογισμο και μετα στην πορεια ,να τον αναθεωρεις.Οσον αφορα τα εξοδα,κανε επισης υπομονη ,γιατι εχουμε και την ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ στις 7 του Φλεβαρη.με το υψηλο ενοικιο .Αρα απο εξοδα ........ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ .ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 14.Μειωση εξοδων αυξηση ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ.Ασε που διαφωνουν για το τι εγινε το 2013,Αλλα λενε αυτοι αλλα δημοσιευονται στον τυπο.
    Η αποψη μου ειναι οτι ΜΟΝΟΝ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΑΡΧΗ μπορει να δωσει την πραγματικη εικονα.Οτι εμφανιζουν ειναι ολα ΜΑΓΙΚΑ.Εξ αλλου μαγικα ηταν και στην Θεσσαλονικη και σε αλλους δημους,μονον που εκει ΤΕΛΙΚΑ αποκαλυφθηκαν.Επισης θα φανει κατι και στην παραδοση εξουσιας ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ. .Αν παραδωσουν στην αντιπολιτευση μην περιμενεις τιποτα.Ειναι πολλοι οι εμπλεκομενοι φιλε ,δεν το βλεπεις καθαρα στους εξοπλισμους ?Πηγαν να το ριξουν μονον στον Ακη για να γλυτωσουν οι υπολοιποι.Ειναι πολλα τα συμφεροντα ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΕΟΥΝ .στα εξοδα,στις χαρες στις ΑΔΕΙΕΣ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ,στις αναθεσεις στα ΤΡΟΧΗΛΑΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ .ΚΛΠ .Στα ΖΩΗΛΑΤΑ ειμαστε μονον εμεις που ψηφιζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ.

    ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΕΠΙ ΛΕΞΗ.
    Εντος 15 ημερων να ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΑΣ

    ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ........

    Θελω να ρωτησω .Το διαβασαν ολοκληρο ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ?
    Α ΝΑ ΜΟ ΡΦΩ ΣΗ τους ζητανε ΕΓΚΓΡΙΣΗ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ .?

    Ποιος ειναι υπευθυνος για θεματα τυπου?Απολυστε τον .Δεν διαβαζει και σας ρεζιλευει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ9 Φεβρουαρίου 2014 στις 4:06 μ.μ.

    Διεκδικω την πατροτητα των δυο τελευταιων σχολιων.Δεν τα εστειλα εδω ομως ΚΑΛΩΣ ΚΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΕ.
    Σε ευχαριστω μπλογκιτη .Δεν τους προλαβαινω τους Δημαρχαοιους εδω ουτε οι εισαγγελεις θα τους προλαβουν γρηγορα,αυτοι ειναι πεντε και εγω ΕΝΑΣ.σε ευχαριστω για την βοηθεια.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ πατριωτες να βοηθησουμε τους εισαγγελεις.

    Μαυρο ,πισσα ,κατραμι ,σε ολους οσους ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ,ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Η ΣΑΛΤΑΡΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ17 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:36 π.μ.

    Για να ανταμειψουν τα μπαλωμενα ΤΑ ΚΡΕΜΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ,ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ.
    Μουγαδα απλωνουνε, με μπαλωμενα ,λερωμενα και απλυτα ,ολα τα παραπεταμενα ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ .Αν βαλεις και τις συμφωνιες για τον Β γυρο ,ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΠΙΚΩΝ το τι θα εμφανισθει στην σκηνη του Δημαρχιακου τσιρκου ....δεν το φανταζεται το μυαλο σας.Ασε οι προπονητες των ζωων που θα ειναι απο πισω απο την σκηνη.....του τσιρκου....
    Δεν θα χωρανε σε βαγονι και ας μεγαλωσε και εγινε 300 τμ, τετοια θηρια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου