Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ο σούπερ γάμος

Απίστευτη λάμψη στην Νότιο Ιταλία το γάμο Gruosi - Bassiri
Vips από ολόκληρο τον κόσμο, διάσημη συγκροτήματα όπως οι Gipsy Kings, οι Riccardi Brothers, ο DJ Sam Young, ιδιωτικά αεροπλάνα και διαμάντια. Το σκηνικό στην Puglia της Νότιας Ιταλίας ήταν φαντασμαγορικό. Ένας γάμος σαν αυτούς που
βλέπουμε μέσα από big cinema movies. Ο Fawaz Gruosi, δημιουργός του διεθνούς φήμης οίκου κοσμημάτων “de GRISOGONO” πάντρεψε την μικρότερη κόρη του Βιολέτα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Γαμπρός ο Sohrab Bassiri, ιρανικής καταγωγής, νεαρός, γοητευτικός και πάμπλουτος βέβαια. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο γραφικό Borgo Egnazia και τους χώρους του Masseria San Domenico Hotels.

Η νύφη και οι καλεσμένοι
Η όμορφη, καλλίγραμμη ξανθιά Βιολέτα φορούσε νυφικό της Mira Zwillinger από χειροποίητη δαντέλα. Το εντυπωσιακό ογκώδες δαχτυλίδι είχε σχεδιάσει βέβαια ο πατέρας της, ο οποίος φέτος γιορτάζει 20 χρόνια παρουσίας στην παγκόσμια κοσμηματοποιία.

Ανάμεσα στους καλεσμένους από ολόκληρο τον κόσμο και η Αλίνα, κόρη του Ελληνοπόντιου μεγαλοεπιχειρηματία Φιλάρετου Καλτσίδη μαζί με τον σύζυγό της Πήτερ Ποπρόφσκι. Η Αλίνα εργαζόταν στα κεντρικά γραφεία της “de GRISOGONO” στην Γενεύη. Ο κ. Fawaz Gruosi ένα μήνα πριν είχε επισκεφτεί την Μεσσηνία με την ευκαιρία των γάμων της Αλίνας με τον πολωνικής καταγωγής μεγαλοεπιχειρηματία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου