Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΟΧΙ ΚΕΛ


ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
ΟΧΙ ΚΕΛ στο ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ - ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ
Μαζί με 63 συλλόγους και σωματεία των Σπάτων και της Αρτέμιδος, της Ραφήνας και του
Πικερμίου, στη πρώτη γραμμή με τους κατοίκους και τις χιλιάδες υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί  και επικυρώνουν συντριπτικά την απαίτηση των τοπικών κοινωνιών, με τις ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου, με τα Τοπικά Συμβούλια Σπάτων, Αρτέμιδος, Ραφήνας, Πικερμίου, Επιστημονικούς φορείς (Γεωλόγοι κλπ) 

Σας καλούμε
 τη Δευτέρα 30-09-2013 στο Δημαρχιακό  Μέγαρο Σπάτων-Αρτέμιδος, ώρα 20,00

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σ-Α με θέμα την (ΜΗ) έγκριση του (διάτρητου) Συμφώνου Συνεργασίας που προωθούν για να κατασκευάσουνΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι με αγωγό στον Άγιο Νικόλαο Αρτέμιδος !!
     ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ, ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΜΑΣ
Στη Χαμολιά θα εκβάλλει και ο αγωγός του ΚΕΛ Παιανίας – Κορωπίου.

 Ποιος θα κολυμπά στη θάλασσα των αποβλήτων ??

Το Σύμφωνο Συνεργασίας είναι απαράδεκτο, παραπλανητικό και διάτρητο. Κύριος στόχος του να ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΙ και να ΜΕΤΑΚΥΛΗΣΕΙ στους Δήμους, συνεπώς στους Δημότες, ΕΥΘΥΝΕΣ και ΠΡΟΣΤΙΜΑ !!

Με τη δήθεν μεταφορά αρμοδιοτήτων που από το νόμο δεν είχαν παλιά για αποχέτευση και επεξεργασία λυμάτων !

Οι κάτοικοι ξεσηκώνονται, κινητοποιούνται
Αποχέτευση ΤΩΡΑ. ΟΧΙ ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι
Τέλος στο αίσχος των βόθρων και των βόθρο-λυμάτων στους δρόμους. Άμεση σύνδεση με τη Ψυτάλλεια και παράλληλη δημιουργία αποχετευτικών δικτύων. Αποτελεί τη πλέον  κοινωνικά και οικολογικά ενδεδειγμένη ΛΥΣΗ, οικονομικά συμφέρουσα και άμεσα εφαρμόσιμη
Με την λύση αυτή και αποχέτευση ΑΜΕΣΑ διασφαλίζεται (εντός του 2015)και κλείνουν οριστικά οι χιλιάδες βόθροι και αποφεύγουμε τη καταστροφή των περιοχών μας.
Εντείνουμε τους αγώνες μας αταλάντευτοι μέχρι τη τελική δικαίωση


1 σχόλιο:

 1. Σπύρος Καραπιδάκης1 Οκτωβρίου 2013 - 2:39 μ.μ.

  Ιστορική ημέρα για την Αρτέμιδα. Ημέρα κατά την οποία θα κριθεί από τη Δημοτική αρχή, αλλά και από τους Δημοτικούς Συμβούλους γενικότερα το μέλλον αυτής της πόλης, ΟΧΙ του ΔΗΜΟΥ! Της πόλης μας. Της Αρτέμιδος!!.
  Σήμερα, 30 Σεπτεμβρίου οι κάτοικοι θα αποφασίσουν εάν ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ή ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ το ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.
  Σήμερα 30 Σεπτεμβρίου, και ώρα 20.00, στο Δημαρχείο Σπάτων ο λαός θα χωριστεί στους ΥΠΕΡ και τους ΚΑΤΑ του ΑΓΩΓΟΥ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ.
  Σήμερα 30 Σεπτεμβρίου οι μάσκες θα πέσουν και θα αποκαλυφθούν αυτοί που θα εκπέσουν.
  Σήμερα 30 Σεπτεμβρίου 2013, Η παρουσία ή η απουσία του καθενός εξ υμών θα φέρει, είτε το θέλουμε είτε όχι, την ανάλογη «ταμπέλα».

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Πρόσφατα Σχόλια

Αρχειοθήκη ιστολογίου