Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Η 24χρονη αστυνομικός που συνέλαβε τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα

Η αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που συνέλαβε τον 45χρονο δράστη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι,  έχει γίνει το πρότυπο στις υπόλοιπες γυναίκες
αστυνομικούς. Είναι μόλις 24 ετών και ανήκει στην Ομάδα ΔΙΑΣ. Αν και λιγότερο έμπειρη σε σχέση με άλλους συναδέλφους της, η Αγγελική ήταν αυτή που αντέδρασε, όταν φθάνοντας είδε τον 34χρονο Παύλο Φύσσα να σωριάζεται στο έδαφος. Όρμησε χωρίς να διστάσει πάνω από την υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα προς το σημείο της συμπλοκής, έτρεξε και αγκάλιασε τον Παύλο, που αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο κρατούσε το στήθος του και άρχισε να του δίνει κουράγιο.
Ο 34χρονος ψυχορραγώντας της έδειξε το δολοφόνο, την ώρα που εκείνος ξεφορτωνόταν το στιλέτο και τον συνέλαβε. Όπως φαίνεται σε βίντεο-ντοκουμέντο του ALPHA, η αστυνομικός απομάκρυνε από μπροστά της δυο-τρεις νεαρούς και έφθασε στον Γιώργο Ρουπακιά, από τον οποίο ζήτησε να την ακολουθήσει. Σε άλλο βίντεο-ντοκουμέντο έχει καταγραφεί και το αυτοκίνητο του δράστη, να κινείται αντίθετα στην οδό Παναγή Τσαλδάρη. Ο Ρουπακιάς το πάρκαρε στη μέση του δρόμου. Σύμφωνα με την κατάθεσή της αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ, η σύλληψη του 45χρονου έγινε 8 λεπτά αργότερα. Ένας άλλος αστυνομικός βρήκε το στιλέτο του δράστη κάτω από τη ρόδα του αυτοκινήτου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου