Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Η μέρα φεύγει, το αλκοόλ έρχεται...

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν μπορεί να ενοχλήσουν όποιον τις βλέπει, με την εικόνα νεαρών να αυτό-εξευτελίζονται ή να παραπαίουν στους δρόμους της βρετανικής πόλης
Warrington, έχοντας καταναλώσει άφθονο αλκοόλ.
Για τις αρχές της πόλης, ωστόσο, τα βράδια της περασμένης Παρασκευής και του περασμένου Σαββάτου χαρακτηρίζονται σχετικά ήρεμα ή σε κάθε περίπτωση πιο ήρεμα από άλλα, καθώς κατέληξαν μόλις σε δύο συλλήψεις.
Οι φωτογραφίες, όπως γράφει η Daily Mail, αποτελούν μέρος της προσπάθειας της αστυνομίας του Cheshire να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και τις συνέπειες της.
Με τον τίτλο «Totally Wasted», η εκστρατεία έχει στόχο να ενημερώσει τον κόσμο για τις συνέπειες της υπερκατανάλωσης αλκοόλ και των εγκλημάτων που σχετίζονται με αυτή, στην ίδια την αστυνομία.
Οι αστυνομικοί επισημαίνουν στα μπαρ τις κυρώσεις για τη χορήγηση αλκοόλ σε ανήλικους ενώ ενημερώνουν και για την επιβολή προστίμων σε όλους όσοι αγοράζουν ποτά για λογαριασμό ατόμων κάτω των 18.
Η αστυνομία έχει επεκτείνει την καμπάνια και στα social media, τουιτάροντας συνεχώς για θέματα που σχετίζονται με το αλκοόλ, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες για την κατάσταση αλλά και το πόσοι αστυνομικοί πόροι «χάνονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου