Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Αποκτήστε επίπεδη κοιλιά...

Διατροφικές συμβουλές για άμεσα αποτελέσματα. Διαβάστε παρακάτω μερικούς απλούς τρόπους για να αποκτήσετε λεπτή κοιλιά, μέσα σε μία μόλις εβδομάδα και αποχωριστείτε τις
εξαντλητικές δίαιτες.Προσέξτε τι καρυκεύματα βάζετε στο φαγητό σας: Μπορεί να αγαπάτε πολύ το αλάτι, αλλά οι τροφές που περιέχουν μεγάλη ποσότητα αλατιού συμβάλουν στην κατακράτηση υγρών, με αποτέλεσμα να αισθάνεστε και να φαίνεστε φουσκωμένη.
Αποφύγετε να βάζετε αλάτι στο φαγητό σας και τα καρυκεύματα που έχουν ως βάση το αλάτι αλλά και τα επεξεργασμένα τρόφιμα.
Μειώστε τους υδατάνθρακες: Εάν θέλετε να δείτε γρήγορα αποτελέσματα στην κοιλιά σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τα μακαρόνια και το άσπρο ψωμί.
Προτιμήστε να τρώτε αυγά για πρωινό και να βγάζετε το ένα ψωμί από το σάντουιτς σας. Επίσης, προτιμήστε σνακ με αρκετή πρωτεΐνη, όπως γαλοπούλα για τοστ, cottage cheese και αρκετούς ξηρούς καρπούς.
Περιορίστε το γάλα: Μήπως, κάθε φορά που πίνετε γάλα φουσκώνει η κοιλιά σας, παθαίνετε κράμπες και έχετε πολλά αέρια; Τότε έχετε δυσανεξία στο γάλα. Οι περισσότεροι άνθρωποι όσο μεγαλώνουν αποκτούν δυσανεξία στο γάλα, γι' αυτό καλό θα είναι να το περιορίσετε από τη διατροφή σας. Εάν αγαπάτε πολύ το γάλα, προτιμήστε να πίνετε γάλα χωρίς λακτόζη.




Πηγή: myworld.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου