Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Θύματα ληστείας οι αδελφές Πετράκη από «Το Νησί»

Θύματα ληστείας με διαφορά οκτώ ημερών έπεσαν οι δύο ηθοποιοί Ευγενία Δημητροπούλου και Γιουλίκα Σκαφίδα, που υποδύθηκαν με επιτυχία τις αδελφές Πετράκη στην τηλεοπτική σειρά του
Mega «Το νησί». Το πρώτο «χτύπημα» δέχτηκε η Ευγενία Δημητροπούλου που πριν από δέκα ημέρες, βρήκε το αυτοκίνητο της παραβιασμένο και από μέσα να λείπουν η άδεια και το δίπλωμα οδήγησης. Η ηθοποιός είχε παρκάρει στο κέντρο της Αθήνας, αφού εμφανίζεται στην παράσταση "Κόκκινα Φανάρια" στη σκηνή του Ρεξ. «Όταν μετά από 10 ώρες δουλειάς βρίσκεις το αυτοκίνητο σου παραβιασμένο, σε πιάνει μια απελπισία» έγραψε η ίδια στο προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Λίγες μέρες αργότερα, ήταν η σειρά της Γιουλίκας Σκαφιδά που έπεσε επίσης θύμα κλοπής στην οδό Ερμού, στο κέντρο της Αθήνας, όπου είχε παρκαρισμένη την μοτοσικλέτα της.

Άγνωστος, είχε παραβιάσει την μπαγκαζιέρα της μοτοσικλέτας της και αφαίρεσε το κράνος. Ανάλογη ανάρτηση στο έκανε και εκείνη γράφοντας: «Μέρα μεσημέρι στην Ερμού μου σπάνε τη μπαγκαζιέρα και μου κλέβουν το κράνος. Που έπρεπε να παρκάρω δηλαδή για να είμαι ασφαλής;».

«Έβαλαν στο μάτι τα οχήματα των αφων Πετράκη» σχολίασε η Ευγενία Δημητροπούλου, απαντώντας στην τηλεοπτική «αδελφή» της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου