Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Μακρή: Δεν ζητώ συγγνώμη από την κυρία Βούλτεψη!

Δεν μετανιώνει η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή για το χθεσινό φραστικό επεισόδιο που είχε με την βουλευτή της Ν.Δ. Σοφίας Βούλτεψη, επανερχόμενη με μια ακόμη δήλωσή
της σε υψηλούς και πάλι τόνους.Η κα Μακρή μπαίνοντας στην Βουλή, είπε: "Δεν ζητώ συγγνώμη από την κα Βούλτεψη καθώς δεν υπάρχει θέμα συγνώμης. Το θέμα το χρησιμοποιεί επικοινωνιακά η κα Βούλτεψη και διαρρέει στον Τυπο ότι δεν έχω σεβασμό απέναντι στον πατέρα της. Θέλω να πω ότι η ίδια δεν έχει σεβασμό απέναντι στον πατέρα της, καθώς ο πατέρας της ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος φυλακίστηκε και είχε την δράση που είχε στην χούντα. Γι' αυτό λοιπον της είπα να θυμάται τον πατέρα της όταν έρχεται μέσα στην Βουλή και υπογράφει την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας όπως έγινε χθες με το Μνημόνιο το κατάπτυστο για τα δάση όπως έγινε με την τουρκική δημοκρατία και να υποστηρίζει ως συνήγορος πραξικοπηματικες πράξεις μέσα στο κοινοβούλιο."

"Παραπέμπω στην ιστορική φράση του Γεωργίου Παπανδρέου: "ποιος το είπε αυτό; α, δεν έχει καμία σημασία", ήταν το σχόλιο της κας Βούλτεψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου