Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Φριχτό έγκλημα στην Κάρυστο

Μία πραγματικά συγκλονιστική είδηση έρχεται στο φως της δημοσιότητας σήμερα! Γυναίκα που έπεσε θύμα ληστείας στο σπίτι της στην Κάρυστο δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να φανταστεί τον εφιάλτη που θα ζούσε. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι δράστες θέλησαν να την ληστέψουν και επειδή η άτυχη γυναίκα αντιστάθηκε, εκείνοι έβγαλαν τον χειρότερο εαυτό τους επάνω της...      Τι έκαναν;

Της έδεσαν με σύρμα τα χέρια και τα πόδια και της έβαλαν θηλιά στον λαιμό. Μάλιστα άρχισαν να την σέρνουν στο έδαφος μέχρι που η άτυχη γυναίκα ξεψύχησε. 

Χωρίς να τους δει κάποιος, έφυγαν από το σημείο. Ωστόσο ύστερα από έρευνα των αστυνομικών, οδηγήθηκαν στα ίχνη τους και τους συνέλαβαν.

Κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, μετέβη στο σημείο και ερεύνησε τον χώρο.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί, προκύπτει περίπτωση εγκληματικής ενέργειας και έχει ήδη παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή της σορού, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες και ο χρόνος του θανάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου