Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Λούνα Μπερλουσκόνι: «Δούλεψα σκληρά, έκανα φωτοτυπίες κι ήμουν πολύ καλή»

Μπορεί πλέον να είναι σύμβουλος στη διεύθυνση της εφημερίδας Il Giornale, ιδιοκτησίας του πατέρα της Πάολο Μπερλουσκόνι, όμως η Λούνα Μπερλουσκόνι η αγαπημένη ανιψιά του
Καβαλιέρε, εργάστηκε σκληρά για να αναλάβει τη θέση αυτή.Όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στην τηλεοπτική εκπομπή της Ντάρια Μπινιάρντι Le Invasioni Barbariche στο κανάλι La7, η Λούνα Μπερλουσκόνι κόρη του αδελφού του προέδρου του Λαού της Ελευθερίας, αποκάλυψε πως ξεκίνησε την εργασιακή της εμπειρία στην Αμερική.«Εκανα φωτοτυπίες. Επί τρεις ώρες καθημερινά έκανα φωτοτυπίες. Και ήμουν και πολύ καλή σε αυτό, γιατί ξέρετε δεν είναι εύκολο να βγάζεις φωτοτυπίες. Γιατί σου ζητούν να τις κάνεις πάνω κάτω, πιο μικρές πιο μεγάλες. Έτσι εγώ ειδικεύτηκα στο να βγάζω φωτοτυπίες. Ηταν καλή εμπειρία γιατί ήταν και η πρώτη δουλειά επί πληρωμή», είπε η Λούνα Μπερλουσκόνι.

Η δήλωση αυτή ήταν αρκετή για να ξεσπάσει θύελλα σχολίων στο Twitter από τηλεθεατές που παρακολουθούσαν την εκπομπή.

«Σε παρακαλώ πες μου πως έγινες σύμβουλος στην εφημερίδα Il Giornale. Έβγαζα φωτοτυπίες», «Κάντε της ένα χαδάκι στο κεφάλι και δώστε της και ένα μπισκοτάκι», «τώρα ξέρουμε ότι το να βγάζεις φωτοτυπίες είναι πολύ δύσκολο. Μια ημέρα στον κόσμο της πραγματικής εργασίας», ήταν μερικά από τα σχόλια. Την ίδια ώρα κάποιος αναφερόμενος στον Μπερλουσκόνι ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η Μαροκινή Ρούμπι ότι ήταν ανιψιά του Μουμπάρακ, έγραψε «Λούνα Μπερλουσκόνι, η ανιψιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Τουλάχιστον έτσι λέει ο Μουμπάρακ».

Όπως ήταν αναμενόμενο η Λούνα δεν σχολίασε καθόλου όσα η παρουσιάστρια της έθεσε σχετικά με τα σεξουαλικά σκάνδαλα, ούτε τις δικαστικές υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται ο αγαπημένος της θείος. Αντιθέτως τόνισε πως «ο θείος μου δεν ήταν το κεντρικό θέμα συζήτησης στα οικογενειακά γεύματα. Ποτέ δε μιλήσαμε στο τραπέζι για τα μπούνγκα-μπούνγκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου