Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Οι δολοφόνοι της Καρύστου είχαν ληστέψει τον παππού τους με κασμά!

Πριν από ενάμισι μήνα, είχαν  αναστατώσει την κοινωνία στην Κάρυστο όταν λήστεψαν τον ίδιο τον παππού τους υπό την απειλή… κασμά! Αν και είχαν βεβαρυμμένο παρελθόν με «θητεία» στις
φυλακές του Αυλώνα, αφέθηκαν ελεύθεροι. Και τώρα αποδεικνύεται ότι τα δυο εξαδέλφια που δεν έχουν κλείσει ακόμη τα 20, σκότωσαν με φρικτό τρόπο και πρωτοφανή αγριότητα την 77χρονη γυναίκα στην περιοχή «Πέτρινο Γεφύρι» της Καρύστου.

Η αντίσταση που προσπάθησε  να προβάλλει η άτυχη ηλικιωμένη  στους επίδοξους ληστές της,  τους εξαγρίωσε. Την έδεσαν  χειροπόδαρα με σύρμα, της πέρασαν  μια θηλιά στον λαιμό κι  άρχισαν να την σέρνουν από  το σχοινί στο έδαφος ώσπου  άφησε την τελευταία της πνοή! Το πτώμα της βρήκε ένας  συγχωριανός της που τη βοηθούσε  στο κτήμα και ειδοποίησε την  Αστυνομία.

Οι  άνδρες της Ασφάλειας Χαλκίδας βρήκαν ίχνη που τους οδήγησαν στην αποκάλυψη της ταυτότητας των δολοφόνων. Τα δυο 20χρονα εξαδέλφια εντοπίστηκαν, ανακρίθηκαν και ομολόγησαν το έγκλημα. Από την πρώτη στιγμή είχαν θεωρηθεί ύποπτοι επειδή κατοικούν στην περιοχή, αλλά και λόγω της σπάνιας βιαιότητας με την οποία έγινε η δολοφονία. Με ανάλογη βιαιότητα είχαν ληστέψει στις 17 Δεκεμβρίου τον παππού τους στο σπίτι του στην περιοχή Αλαμανέικα της Καρύστου. Μάλιστα, τον είχαν απειλήσει με έναν κασμά για να του αρπάξουν 300 ευρώ!

Ο 68χρονος παππούς είχε ενημερώσει την Αστυνομία και λίγες ώρες αργότερα τα εγγόνια του συνελήφθησαν. Όμως, αφέθηκαν ελεύθερα για να φτάσουν στο σημείο να στερήσουν μια ανθρώπινη ζωή! Οι νεαροί δολοφόνοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου