Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ο James Bond γυμνάζεται ακόμα και με χιονοθύελλα

Προφανώς ούτε μια δυνατή χιονοθύελλα δεν πτοεί τον James Bond από μια επίσκεψη στο γυμναστήριο. Ο Βρετανός ηθοποιός Daniel Craig φωτογραφήθηκε στην Νέα Υόρκη μαζί με την
γυναίκα του –επίσης ηθοποιό- Rachel Weisz, να φεύγουν από το γυμναστήριο, εν μέσω μια σφοδρής χιονοθύελλας που χτύπησε την πόλη.
Το ζευγάρι ήταν ντυμένο πολύ ζεστά για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις χαμηλότατες θερμοκρασίες. Ο Daniel Craig φορούσε φόρμες και αθλητικά μποτάκια με δύο μπουφάν και κασκόλ και κουβαλούσε τον σάκο γυμναστικής του ζευγαριού.
Η Rachel Weisz, φορούσε και αυτή φόρμες. Το παλτό και τα αθλητικά της παπούτσια ήταν με επένδυση γούνας, συμπληρώνοντας την θωράκιση της από τον παγωμένο αέρα με κασκόλ και γάντια.
Και οι δύο είχαν μαζί τους μεγάλα μπουκάλια με νερό για να αποφύγουν την αφυδάτωση κατά την διάρκεια της άσκησης.
Ο Daniel Craig είναι αρκετά απλός και προσιτός, καθώς πηγαίνει στο γυμναστήριο της γειτονιάς του συχνότατα καθώς πρέπει να διατηρήσει το σώμα του για τις επόμενες δύο ταινίες του James Bond που ετοιμάζει.
Το ζευγάρι θα εμφανιστεί και στα Όσκαρ τον επόμενο μήνα, καθώς αναμένεται να υπάρχει ένα ειδικό αφιέρωμα για την επέτειο των 50 χρόνων από την πρώτη ταινία του James Bond.
Αλλά υπάρχουν και σχέδια για το ζευγάρι και συγκεκριμένα το θεατρικό σανίδι, καθώς φήμες τους θέλουν να ανεβάζουν παράσταση μαζί στο θέατρο Donmar Warehouse του Λονδίνου μέσα στο 2013.
Μάλιστα η ηθοποιός είχε σχολιάσει την συνεργασία με χιούμορ λέγοντας «Θα είμαστε οι νέοι Taylor-Burton αλλά χωρίς το διαζύγιο». Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2010 στην ταινία Dream House και παντρεύτηκε στη Νέα Υόρκη τον Ιούνιο του 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου