Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Αύξηση των πτήσεων από Κωνσταντινούπολη για Μύκονο


Αύξηση των απευθείας αεροπορικών πτήσεων από Κωνσταντινούπολη προς Μύκονο προβλέπεται τη φετινή χρονιά, πράγμα που αναμένεται να ενισχύσει την τουριστική κίνηση προς το Νησί των Ανέμων, το οποίο, ουσιαστικά, αναδεικνύεται σε "Πύλη Εισόδου" των Κυκλάδων από πλευράς πτητικής προσέγγισης. 
Η αισιόδοξη αυτή προοπτική διεφάνη από τις επαφές που πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια της έκθεσης ΕΜΙΤΤ της Κωνσταντινούπολης, στο πλαίσιο της συμμετοχής της Μυκόνου, από το περίπτερο της οποίας πέρασαν τόσο υποψήφιοι μεμονωμένοι επισκέπτες με έντονο ενδιαφέρον για επίσκεψη στο νησί όσο και Τουρ Οπερέιτορς που ζήτησαν να ενημερωθούν για τα καταλύματα προκειμένου να συνάψουν επαγγελματικές συμφωνίες. 


Υπενθυμίζεται ότι ήδη από την περυσινή χρονιά, η Μύκονος, συνδέθηκε με την Κωνσταντινούπολη με δύο απευθείας πτήσεις την εβδομάδα μέσω της αεροπορικής εταιρίας BORA JET η οποία προτίθεται να αυξήσει εφέτος τις πτήσεις της ενώ και η εταιρία ATLAS JET αναμένεται να καθιερώσει ανάλογη προσέγγιση, με τελικό αποτέλεσμα τη σχεδόν καθημερινή διασύνδεση με το νησί. Για την περαιτέρω ενίσχυση της προβολής της Μυκόνου στην τουρκική αγορά προγραμματίζονται ομαδικά ταξίδια με δημοσιογράφους στο άμεσο μέλλον.
Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Μυκόνου είχαν τη δυνατότητα να πάρουν τα δύο φυλλάδια του Δήμου με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, το χάρτη με χρηστικές πληροφορίες, dvd και αφίσες, ενώ μέσω φορητού υπολογιστή προβαλλόταν συνεχώς ταινία με τις ομορφιές του νησιού.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου