Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Philexenia 2012: Με έμφαση στην εξωστρέφεια

Με έμφαση στην εξωστρέφεια και στην προσέλκυση εμπορικών επισκεπτών από τέσσερις ηπείρους ανοίξει τις πύλες της η Philexenia 2012, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 25 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Την έκθεση θα εγκαινιάσει η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη παρουσία 100 ξένων εμπορικών επισκεπτών και εκπροσώπων σημαντικών τουριστικών φορέων.

Στην έκθεση θα εκπροσωπηθούν ταξιδιωτικοί προορισμοί απ' όλο τον κόσμο, με πάνω από δεκαπέντε άμεσες ξένες συμμετοχές, ενώ θα συμμετάσχουν τουριστικές επιχειρήσεις από την Ελλάδα.

Παράλληλα, το παρόν θα δώσουν με περίπτερα οκτώ περιφέρειες της χώρας (Ιονίων Νήσων, Θεσσαλίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Πελοποννήσου, Δυτικής Μακεδονίας, Βορείου Αιγαίου και Νοτίου Αιγαίου).

Ακόμα, έχει προγραμματιστεί η πραγματοποίηση συνεδρίου θρησκευτικού και πολιτιστικού τουρισμού. Παράλληλα, το Συνέδριο για τον Θρησκευτικό & Πολιτιστικό Τουρισμό, θα αναδείξει όλες τις προοπτικές αυτού του είδους της τουριστικής ανάπτυξης, ενώ οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τους νέους τουριστικούς προορισμούς και να κερδίσουν μεγάλες προσφορές.Στη φετινή Philoxenia θα φιλοξενηθούν 100 εμπορικοί επισκέπτες από τη διεθνή τουριστική αγορά.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως θα συμμετέχουν δέκα από την Κίνα, δέκα από Ουκρανία και Ρωσία, περισσότεροι από δέκα από τις Βαλκανικές χώρες και την Τουρκία, δεκαπέντε από τις παραδοσιακές, μεγάλες αγορές της Γερμανίας και της Γαλλίας, πέντε και πλέον από την Ινδία, τουλάχιστον πέντε από τη Μεγάλη Βρετανία και πέντε από τις ΗΠΑ, Βραζιλία και Ν. Αφρική.

Διεθνείς tour-operators
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έκθεση θα εκπροσωπηθούν οι ιδιαίτερα σημαντικοί διεθνείς tour-operators Thomas Cook και AURORA Travel Tours, με εκπροσώπους τους από την Ευρώπη και την Ασία, ενώ μεγάλη επιτυχία αποτελεί το γεγονός της συμμετοχής της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ένωσης UEFA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου