Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Οι άνθρωποι «τρελάθηκαν» όταν ανακάλυψαν πώς δημιουργούνται τα κάσιους: «Δεν παίζει να συμβαίνει αυτό»

 Ένας Αυστραλός προκάλεσε «χάος» στο TikTok όταν αποκάλυψε πώς δημιουργούνται τα κάσιους.O κόσμος του TikTok σοκαρίστηκε όταν έμαθε μια άγνωστη λεπτομέρεια σχετικά με τα κάσιους.Ο Jackson Jansen «τρελάθηκε» όταν ανακάλυψε ότι ο γνωστός ξηρός καρπός είναι στην πραγματικότητα ένας σπόρος που αναπτύσσεται στο εξωτερικό μιας συγκεκριμένης ποικιλίας μήλου.



Ο Τζάκσον Τζάνσεν (@ thejacksonjansen ) δημοσίευσε ένα βίντεο TikTok εκφράζοντας την έκπληξη του όταν ανακάλυψε ότι τα κάσιους «γεννιούνται» στο εξωτερικό μέρος ενός ... μήλου.

«Από πού στο διάολο προέρχονται τα κάσιους;» Ο Jansen συλλογίστηκε στο viral βίντεο που έχει προβληθεί πάνω από 800.000 φορές.


«Αυτό δεν είναι αληθινό», είπε ο Τζάκσον με πλήρη δυσπιστία. «Τι στο διάολο είναι αυτό; Μου λες ότι αυτό το πράγμα μεγαλώνει σε ένα δέντρο, σπρώχνει αυτό το γ@μημ$νο καρύδι και έτσι δημιουργούνται τα κάσιους; Αυτό δεν είναι αληθινό… Νιώθω σαν να μου λένε ψέματα σε όλη μου τη ζωή».

Πολλοί χρήστες του TikTok, συγκλονίστηκαν από αυτή την αποκάλυψη. «Αρνούμαι να το πιστέψω αυτό. Τα κάσιους μεγαλώνουν στο σούπερ μάρκετ για μένα», έγραψε ένας χρήστης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου