Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Lamborghini Aventador Mansory Carbonado GTS,

 Η παράδοση που έχει δημιουργήσει η Mansory με την Lamborghini κρατάει εδώ και αρκετά χρόνια, όπως διαπιστώνουμε από το πιο πρόσφατο μοντέλο που παρουσίασε ο γερμανικός βελτιωτής, το οποίο βασίζεται πάνω στην σκληροπυρηνική Aventador SVJ Roadster.Carbonado GTS, όπως και τιτλοφορείται το συγκεκριμένο supercar διαθέτει μία άκρως επιθετική σχεδιαστική προσέγγιση, με νέο καπό και προφυλακτήρες, έντονα αεροδυναμικά βοηθήματα και νέες πτέρυγες στο πίσω μέρος. Διαφορετικός είναι ο σχεδιασμός και στις απολήξεις των εξατμίσεων, ενώ οι τροχοί είναι 20 ιντσών εμπρός και 21 ιντσών πίσω.

H Mansory Carbonado GTS διαθέτει ένα κατασκευασμένο από carbon αμάξωμα, ενώ και ο ιδιαίτερος χρωματισμός την κάνει ακόμα πιο άγρια.

Όσο για τον κινητήρα, αυτός παραμένει ο ατμοσφαιρικός V12 των 6,5 λίτρων ο οποίος αποδίδει 820 ίππους και 780 Nm ροπής. Σύμφωνα με την Mansory οι επιδόσεις της Carbonado GTS ακολουθούν τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου, καθώς για το 0-100 χλμ./ώρα χρειάζεται μόλις 2,8 δευτερόλεπτα, με την τελική να αγγίζει τα 355 χλμ./ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου