Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Ανιψιός των ηλικιωμένων ο δράστης της άγριας δολοφονίας

Στη σύλληψη ενός θηροφύλακα και του αδελφού του αναμένεται να προχωρήσει σε λίγη ώρα η Κυπριακή αστυνομία σε σχέση με την δολοφονία ζευγαριού ηλικιωμένων 74 και 78 χρονών σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού.




Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο βαλλιστικός έλεγχος έδειξε ότι οι κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας προήλθαν από τη χρήση όπλου το οποίο είναι υπηρεσιακό και κατέχει ο θηροφύλακας της περιοχής ο οποίος είναι ανηψιός των δολοφονηθέντων. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η αστυνομία στη βάση κάποιων στοιχείων που έχει συλλέξει, πιστεύει ότι ενδεχομένως ο δράστης να είναι ο αδελφός του θηροφύλακα, ο οποίος  χαρακτηρίζεται ως άτομο με κάποια προβλήματα που παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά και διατηρεί ελάχιστες κοινωνικές σχέσεις.

Τα κίνητρα του φόνου δεν μπορούν ακόμα να γίνουν γνωστά καθώς αναμένεται να ανακριθούν οι δύο ύποπτοι. Η αστυνομία θα κάνει επίσης εξετάσεις DNA για να ταυτίσει τον φερόμενο ως δράστη με τον φόνο και την παρουσία του στο σημείο του εγκλήματος.

Οι συγχωριανοί του 74χρονου Σάββα Σοφοκλέους και της 78χρονης συζύγου του Κυριακής, έμειναν έκπληκτοι από το έγκλημα καθώς το ζευγάρι δεν είχε διαφορές με κανένα. Τα πτώματα των δύο ηλικιωμένων βρέθηκαν σε αποθήκη στο περιβόλι τους στο χωριό Άγιος Ιωάννης. Τα ίχνη τους είχαν χαθεί από τις 6 Μάϊου και τους εντόπισε φίλος τους προχθές το βράδυ νεκρούς. Διαπιστώθηκε ότι είχαν δολοφονηθεί με 6 σφαίρες που ρίχτηκαν από κοντινή απόσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου