Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Ένα ελληνικό εστιατόριο στα 32 με την καλύτερη θέα στον κόσμο!

Αναμφίβολα το να τρώει κανείς και να αντικρίζει μια ξεχωριστή θέα, όχι μόνο του ανοίγει την όρεξη, αλλά του δημιουργεί και μια ευχάριστη αίσθηση
Ένα ελληνικό εστιατόριο που βρίσκεται στους πρόποδες της Ακρόπολης, το εστιατόριο «Στροφή» βρίσκεται ανάμεσα στα 32 εστιατόρια στον κόσμο που ξεχωρίζουν για την εξαιρετική τους θέα!





Εστιατόριο Στροφή, στους πρόποδες της Ακρόπολης

Η ιστοσελίδα BuzzFeed διάλεξε με γνώμονα την απαράμιλλη θέα, που κόβει την ανάσα, 32 εστιατόρια στον πλανήτη, από την Καλιφόρνια, μέχρι την Ελβετία και από τις Ινδίες ως την Γουατεμάλα. Τα εξαιρετικά αυτά εστιατόρια, προσφέρουν στον τουρίστα όχι μόνο καλό φαγητό, αλλά και θέα που τους μένει αξέχαστη.


Καταπληκτική θέα από το εστιατόριο Στροφή

Το ελληνικό εστιατόριο, «Στροφή», κατέλαβε επάξια την 15η θέση, αφού σύμφωνα με το αφιέρωμα, το εστιατόριο που βρίσκεται στους πρόποδες της Ακρόπολης, προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να θαυμάσει από τις τεράστιες τζαμαρίες του τη μοναδική θέα στον Παρθενώνα. Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι στο ελληνικό εστιατόριο μπορεί ο επισκέπτης να γευτεί ελληνική και μεσογειακή κουζίνα.


Το Sierra Mar στην Καλιφόρνια

Την πρώτη θέση στα εστιατόρια με την καλύτερη θέα στον κόσμο βρίσκεται το Sierra Mar στην Καλιφόρνια, με θέα στον Ειρηνικό ωκεανό και την δεύτερη θέση το Eagle's Eye που βλέπει στα χιονισμένα Βραχώδη Ορη του Καναδά.


Eagle's Eye, στα Βραχώδη Όρη του Καναδά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου