Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

14ο Φεστιβάλ Αφρικής με φαγητό, μουσική και Χειροτεχνία

H Αφρικανική Πρεσβεία και το Επίτιμο Προξενείο που είναι διαπιστευμένοι στην Ελληνική Δημοκρατία σε συνεργασία με τις κοινότητες σας προσκαλούν στην «14ο Φεστιβάλ Αφρικής
με φαγητό, μουσική και Χειροτεχνία» που θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Μαΐου, 2015 στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μωραΐτη, Αγίου Δημητρίου & Παπαναστασίου, Ψυχικό, Αθήνα, 154 52.




Οι αφρικανικές χώρες που συμμετέχουν στο φεστιβάλ θα παρουσιάσουν και η προώθηση της πλούσιας και ποικιλόμορφης αφρικανικής κουλτούρας και της πολιτιστικής κληρονομιάς, συμπεριλαμβανομένων της κουζίνας, χειροτεχνίας, μουσικής, χορού και επίδειξη μόδας.

Αφρικανικά περίπτερα και συγκεκριμένα, από την Αλγερία, Αγκόλα, Μπουρούντι, Καμερούν, Κονγκό, Αίγυπτος, Αιθιοπία, Γκάνα, Ακτή Ελεφαντοστού, Κένυα, Λιβύη, Μαδαγασκάρη, Μαυρίκιος, Μαρόκο, Μοζαμβίκη, Ναμίμπια, Νιγηρία, Σενεγάλη, Σεϋχέλλες,

Νότια Αφρική, Σουδάν, Τανζανία, την Τυνησία, τη Ζιμπάμπουε θα τοποθετηθούν στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μωραΐτη, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τα έθιμα της κάθε χώρας, ενώ δρώμενα χειροτεχνίας και ειδών ένδυσης θα είναι διαθέσιμα.

Η περιοχή θα φιλοξενήσει επίσης τραπέζια και καρέκλες, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν και να απολαύσουν διάφορες αφρικανικές γεύσεις κουζίνας και ποτών.

Τα κεφάλαια που αντλήθηκαν από το 13ο Φεστιβάλ Αφρικής με φαγητό, μουσική και Χειροτεχνία θα διατεθούν κατά την επίσημη έναρξη του 14ου Φεστιβάλ Αφρικής με φαγητό, μουσική και Χειροτεχνία στη "Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας ", "Μαργαρίτα" και "PRAKSIS".

Φεστιβάλ Ώρες:

Σάββατο 23 Μαΐου, 2015: 11: 00-22: 00

Κυριακή, 24 Μαΐου 2015: 11: 00-17: 00

Εισιτήριο εισόδου: € 2 για τους ενήλικες, τα παιδιά δωρεάν

14ο Φεστιβάλ Αφρικής με φαγητό, μουσική και Χειροτεχνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου