Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Νεκτάριος Καλαντζής: Εγκληματικό να πάρει δάνειο ο κ. Ζούτσος

Νεκτάριος Καλαντζής: Εγκληματικό να πάρει δάνειο ο κ. Ζούτσος για να πληρώσει της Reds και ερωτήματα για την ασφάλεια των παιδιών στα σχολεία και τις παιδικές χαρές
Με τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης του δήμου Παλλήνης Νεκτάριου Καλαντζή στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 21ης Απριλίου, για το θέμα της Reds στο τρίγωνο Καμπά στην Κάντζα, ξεκαθαρίζει τη στάση του για το θέμα, μιλώντας για "εγκληματικές" και συνάμα δραματικές ενέργειες που φαίνεται ότι θα ακολουθήσει ο δήμαρχος της πόλης κ. Ζούτσος σχετικά με το θέμα αυτό.
Ο Νεκτάριος Καλαντζής δήλωσε χαρακτηριστικά: "Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο
ο δήμαρχος Παλλήνης ουσιαστικά δήλωσε ότι ο δήμος θα αναγκαστεί να πληρώσει τα χρήματα στη Reds για την απαλλοτρίωση του τριγώνου Καμπά στην Κάντζα, με το ποσό των περίπου 5.000.000 ευρώ, αφού όπως είπε, με τους ετήσιους τόκους των 250.000 ευρώ, αν το αφήσουμε απλήρωτο, το ποσό θα ξεφύγει και πρότεινε ως λύση τον δανεισμό ή το πράσινο ταμείο.




Το δεύτερο αποκλείεται να δώσει τα χρήματα για αυτόν το σκοπό, άρα η μόνη λύση είναι ο δανεισμός αγαπητοί συμπολίτες. 

Για πρώτη φορά στην ιστορία του δήμου μας και με ευθύνη του κ. Ζούτσου ο δήμος Παλλήνης θα προβεί σε δάνειο για να πληρώσει τον κ. Μπόμπολα και η αντίδραση του δημάρχου για το θέμα είναι οι μαύρες σημαίες στους δρόμους και τα πανό, που αρνείται να τα κατεβάσει, προκειμένου να εξευμενίσει τις προσωπικές του ευθύνες απέναντι στους πολίτες της Παλλήνης. 

Θα πρέπει ο κ. Ζούτσος να αναλάβει τις ευθύνες του στην ολιγωρία που διέπραξε υποθηκεύοντας το μέλλον του δήμου Παλλήνης ακόμη και με τραπεζικό δανεισμό, για πρώτη φορά στα χρονικά".

Τέλος, ο Νεκτάριος Καλαντζής αναφέρθηκε σε δύο σημαντικά θέματα που αφορούν την ασφάλεια των παιδιών στον δήμο, εξαιτίας του περιστατικού ακρωτηριασμού ενός παιδιού στα Γιάννενα σε παιδική χαρά, ρωτώντας αν οι παιδικές χαρές στον δήμο Παλλήνης είναι ασφαλείς για τα παιδιά, παίρνοντας την απάντηση από τον δήμαρχο ότι δεν είναι πιστοποιημένες και ότι θα πρέπει κάποιες να κλείσουν και να συρρικνωθεί ο αριθμός τους, εφόσον δεν εγγυώνται κάποια ασφάλεια.

Και το δεύτερο θέμα που έθεσε ήταν το περιστατικό στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα, που μαθητής τραυματίστηκε άσχημα πάνω στην μπασκέτα, ρωτώντας ο κ. Καλαντζής αν θα μεριμνήσει ο δήμος να βάλει προστατευτικά σε όλες τις μπασκέτες των σχολείων του δήμου, προκειμένου οι μαθητές να μην έχουν τον κίνδυνο τραυματισμού κατά το παιχνίδι και την άθλησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου