Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Προσπάθειες για την ευόδωση ενός δίκαιου αγώνα συμπολιτών μας

Προσπάθειες για την ευόδωση ενός δίκαιου αγώνα συμπολιτών μας
" Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΓΕΡΟΤΣΑΚΟΥΛΙ" Ευχαριστεί την κυβέρνηση που
κάνει πράξη με την πρωτοβουλία της να δοθεί μια λύση στο μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα μας, όπου 72 οικογένειες δίνουν τον αγώνα τους ενάντια στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ, μια ΕΚΚΛΗΣΙΑ που διεκδικεί τα σπίτια φτωχών και ανήμπορων οικογενειών. Ο σύλλογος μας, καταγγέλλει ένα ανελέητο κυνήγι από τη μεριά της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, να μας οδηγεί στα δικαστήρια και μάλιστα έναν-εναν, ώστε να εξαντλούμεθα οικονομικά!!!




Τελικώς "Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ" ΕΠΗΛΘΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, που έκρινε ότι η όλη έκταση ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο και ότι η Εκκλησία της Ελλάδος ΔΕΝ έχει σε αυτό ιδιοκτησιακά δικαιώματα με την υπ' 2579 / 2006 απόφαση του.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΣ, ΠΑΥΛΟ ΧΑΙΚΑΛΗ και Γιώργο Πάντζα,για την κοινωνική τους ευαισθησία που έφεραν το θέμα μας στην ΒΟΥΛΗ για την οριστική επίλυση του!!!

Πενταμελή επιτροπή επισκεύτηκε στις 26-3-2015 στην βουλή, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Πάντζα, αποτελούμενη από τον πρόεδρο του συλλόγου Νίκο Σοφιανόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Μαραθωνα Αιμίλιο Ρεϊσογλου, τον Δικηγόρο του Συλλόγου και δημοτικό σύμβουλο επικεφαλή της «Νέας Εποχής», Νικο Χατζηγιάννη, τον σύμβουλο του συλλόγου τοπογράφο μηχανικό, Βασίλη Κουλουμπή, καθώς και τον ταμία Λευτέρη Σοφιανόπουλο.


Nikos Sofianopoulos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου