Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Πώς να πακετάρετε για τις διακοπές σας

Πολλές φορές η διαδικασία του πακεταρίσματος είναι κουραστική ή ακόμα μας φαίνεται μια δουλειά βουνό. Διακοπές: Αυτό που περιμένουμε όλοι για έναν ολόκληρο χρόνο. Το κομμάτι του πακεταρίσματος όμως δεν αρέσει σε όλους. Δείτε εδώ τρόπους για να πακετάρετε γρήγορα και εύκολα.

1. Σκεφτείτε καλά την διάρκεια των διακοπών και κάθε πόσο αλλάζετε ρούχα. Υπολογίστε λοιπόν τον αριθμό των ρούχων ανά ημέρα

2. Πάρτε τόσα φανελάκια όσες οι ημέρες συν δύο ακόμα σε περίπτωση που κάποιο λεκιαστεί ή σκιστεί.

3. Ακόμα και μέσα στο κατακαλόκαιρο μπορεί να βρέξει ή να φυσάει πολύ, οπότε πάρτε έστω ένα μακρύ παντελόνι και ένα ζευγάρι κλειστά παπούτσια.

4. Διαλέξτε, λιγότερα σορτσάκια και φούστες τα οποία πιάνουν περισσότερο όγκο στη βαλίτσα και αλλάξτε τα μπλουζάκια ώστε να αλλάζει η εμφάνιση σας. Τα λεπτά μακώ φορέματα είναι επίσης βολικά.

5. Πολλά μαγιό με τα οποία νιώθετε άνετα ώστε να αλλάζετε τις εμφανίσεις σας στην παραλία.

6. Κάντε μια λίστα με όλα τα ρούχα που θα πάρετε μαζί σας και βγάλτε τα από την ντουλάπα ώστε να μην τα φορέσετε μέχρι να φύγετε.

7. Φανταστείτε τον εαυτό σας στις διακοπές σας. Στην παραλία, στο ξενοδοχείο κτλ. Σιγά σιγά θα σκέφτεστε νέα πράγματα που χρειάζεστε.

8. Πακετάρετε οπωσδήποτε σερβιέτες και ένα μικρό φαρμακείο με ασπιρίνες, αντικουνουπικό σπρέι και λοσιόν για το κάψιμο από τον ήλιο για παν ενδεχόμενο.

9. Μην παίρνετε μαζί σας περιττό βάρος. Μπουκάλια από σαμπουάν μπορείτε να βρείτε και εκεί που θα είστε και πιθανώς σε μικρότερες συσκευασίες. Ένα ακόμα κόλπο για λιγότερο όγκο στο νεσεσέρ των διακοπών είναι δείγματα κρέμας ή μικρά μπουκαλάκια στα οποία θα έχετε όση ποσότητα θα χρειαστείτε για αυτές τις ημέρες. Επίσης, ένα ρουζ, μια πούδρα, μια μάσκαρα και ένα κραγιόν είναι αρκετά. Το μαύρισμα πάντοτε είναι σαν φυσικό μακιγιάζ και δίνει λάμψη στην επιδερμίδα.

10. Αν φεύγετε στο εξωτερικό τσεκάρετε πολύ πιο πριν ότι το διαβατήριο σας είναι έγκυρο, ότι το μέρος που ταξιδεύετε δεν χρειάζεται ειδικά χαρτιά ή εμβόλια κτλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου